Přejít na obsah

NEZUMI

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me se libej,jen nechapu,proc vsude cpou ten cifr s ukazatelem 24 hodin. Ja bych ocenil quartzky s 24 hodinovejma stopkama ( takovy marne uz chvilku shanim).

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Prohlížím si je velmi detailně, porovnávám s Vratislavkama, které mám na ruce a ty Nezumi se mi líbí moc a moc. Oproti Vratislavkám jsou cca 2x dražší, ale - mecha-quartz Seiko VK63, zdobení dýnka, provedení vteřinové ručky, lumi na hodinových indexech.... Já myslím, že to není vůbec zlé.

Odesláno

Me se libej,jen nechapu,proc vsude cpou ten cifr s ukazatelem 24 hodin. Ja bych ocenil quartzky s 24 hodinovejma stopkama ( takovy marne uz chvilku shanim).

Ono i 12 h stopky jsou v menšině.

• po měsících...
Odesláno

Nezumi mě nakonec udolalo - verze white. Po více než měsíci hledání vhodné retro racing chrono alternativě jsem se vracel vždy k Nezumi. Objednávka zaslána. Potom se podělím o dojmy a poznatky.

Odesláno

Nezumi mě nakonec udolalo - verze white. Po více než měsíci hledání vhodné retro racing chrono alternativě jsem se vracel vždy k Nezumi. Objednávka zaslána. Potom se podělím o dojmy a poznatky.

Tak gratulujem a nedočkavo čakám na tvoje postrehy, mecha quartz seiko musí byť dobrý, nemám ešte chrona a tie biele alebo modré vyzarajú fajne aj veľkosť je ideálne. ..
Odesláno (upraveno)

Snad budeš spokojený. Koukal jsem na YT na nějaké recenze a přišel mi strašně mizerný tisk na cifru. Jednak neostrý, druhak na pár místech vynechaná barva...

Čas 14:22 spodní subcifr:

Upraveno uživatelem PEtrS
Odesláno

Snad budeš spokojený. Koukal jsem na YT na nějaké recenze a přišel mi strašně mizerný tisk na cifru. Jednak neostrý, druhak na pár místech vynechaná barva...

Čas 14:22 spodní subcifr:

Ona ta první edice měla dokonce chybu v názvu quartz. Bylo tam quarts :) Celkově byly recenze prvních výrobních dávek rozpačité - především neostrost písma a ona zmiňovaná chybka. Novější šarže na to prý snad netrpí. Sám jsem zvědavý. Seiko stroj, velikost, design, retro a myšlenka, to jsou pro mě rozhodující parametry v této akvizici. Uvidíme, nerad bývám zklamaný ;)

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Dobrá volba 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes oznámilo Nezumi Studios zahájení distribuce předobjednávek. Na Vánoce to asi nestihnou, ale tak aspoň budu mit letos Ježíška dvakrát ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hlásím, že Nezumi Voiture Chronograph White Dial verze 2.0 dorazily ze Švédska. Lidičky, kvalita prvotřídní a tak tedy jen tolik, že veškeré obavy ohledně tisku na cifru a podobně byly zbytečné. Až si je pořádně ošahám, zveřejním více informací, minirecenzi v příslušné sekci fóra - dám pak odkaz. Mimochodem Nezumi Studios hlásí nástup nových modelů. Jako první prý mají přijít potápky, tak jsem zvědav na další počiny této nadějné firmičky. Na ochutnávku jedno rychlé foto.

post-30632-0-55935000-1483010553_thumb.jpeg

Odesláno

Hlásím, že Nezumi Voiture Chronograph White Dial verze 2.0 dorazily ze Švédska. Lidičky, kvalita prvotřídní a tak tedy jen tolik, že veškeré obavy ohledně tisku na cifru a podobně byly zbytečné. Až si je pořádně ošahám, zveřejním více informací, minirecenzi v příslušné sekci fóra - dám pak odkaz. Mimochodem Nezumi Studios hlásí nástup nových modelů. Jako první prý mají přijít potápky, tak jsem zvědav na další počiny této nadějné firmičky. Na ochutnávku jedno rychlé foto.

tak GRATULUJEM, tie biele sú fakt pekné a zvedavo čakám recenziu ako aj ďalšie foto a tvoje postrehy z každodenného nosenia... :clap:

Odesláno

Ja se tesim i na dalsi info. Uvazujes treba o tahu?

Jinak jsou pekne a budu se tesit na vic realnych fotek ( ty nacancane z netu jsou hezke, ale... ).

Odesláno (upraveno)

Ja se tesim i na dalsi info. Uvazujes treba o tahu?

Jinak jsou pekne a budu se tesit na vic realnych fotek ( ty nacancane z netu jsou hezke, ale... ).

No ta prvni fotka zde ve vlákně je 3D render, zbytek na netu jsou real fotky a nutno říci, že nikterak nezkreslují realitu. Fotky dodám. O tahu neuvažuji, jsem leather a NATO man :) Upraveno uživatelem georgejv

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...