Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Malinko mě to po Vánocích čaplo, ale jenom takovej malinkej chronozápal. Vnukl mi myšlenku, že nemám a tudíž nutně potřebuju nějaký tooly! Příkladem toolů tak jak podle mě mají vypadat jsou třeba DA36 a jejich barevný verze a nebo třeba některé Hamilton Khaki Field...Ale Damaska už jsem dvakrát měl a taky možná někdo navrhne něco lepšího, netradičnějšího... Nicméně základní parametry: - Velikost, zásadní věc! 38 - 40mm ne víc! a raději těch 38mm - Každopádně mechanika - WR 100 - jestli automat, korunka šroubovací, ale pokud by se někdo vytasil s manuálem (což by se mi i líbilo víc) šroubovací samozřejmě být nemusí a možná by v takovým případě stačilo i WR 50m. - Na safíru netrvám, plast mi nevadí - Luneta může být, nemusí - Cena maximálně 20tis. - Aby jim slušely řemeny a NATO. Rozteč nejlépe 20mm Netvrdím, že něco koupím, pač chročerv je nestálý, ale kdyby padlo něco, co mě vezme za koule... :-) Děkuji.
Micey Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Mi prijdou dost dobry ty levny Hamiltony s manualem, piskovany pouzdro a tusim 37mm. Sice jenom 50m, ale za ty prachy.. Jinak me laka neco podobnyho, ale asi s nejakym lepcim quartzem. Coz je ale bohuzel vetsinou drazsi..
Liqid Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Prim Sport třeba, dneska najít menší hodinky je celkem kumšt. Zbytek parametrů by pokryly Archimede Outdoor Protect.
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Mi prijdou dost dobry ty levny Hamiltony s manualem, piskovany pouzdro a tusim 37mm. Sice jenom 50m, ale za ty prachy.. Jinak me laka neco podobnyho, ale asi s nejakym lepcim quartzem. Coz je ale bohuzel vetsinou drazsi..Jo ty mi v hlavě leží...V quartzu bude zase větší výběr:-) Prim Sport třeba, dneska najít menší hodinky je celkem kumšt. Zbytek parametrů by pokryly Archimede Outdoor Protect.Renovační Sporty ať I nebo II jsou určitě dobrou variantou... O těch Archimede vím, jenže mě se tak strašně nelíbí... :-/
bohus76 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Co tyto Tutimy ? Ty se mi líbí velmi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bacil.357 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 ..mě z tvých požadavků vychází Sinn 556 A nebo 556 I.
T1000 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Co tyto Tutimy ? Ty se mi líbí velmi. Souhlas! Na živo velice povedené hodinky. Mě napadly hodinky Precista PRS-18, dle mého splňující všechny podmínky pro mini tool watch. Navíc jim hodně sluší NATO strapy - zde 20mm jak požadovals. Dělají baterky- viz obr...i automaty s 9015 Miytou.Edit : zdroj obrázku: Watch freeks Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem T1000
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Co tyto Tutimy ? Ty se mi líbí velmi. Ty sou pecka, na ty sem úplně zapomněl! Jo ty sou přesně vony, co by teď ukojily muj chronobundus... Kouknu po nich. Nevíte referenci? ..mě z tvých požadavků vychází Sinn 556 A nebo 556 I. Ty Sinny mě nikdy nechytly, koukal jsem na ně xkrát a nic nepřeskočilo no... Souhlas! Na živo velice povedené hodinky. Mě napadly hodinky Precista PRS-18, dle mého splňující všechny podmínky pro mini tool watch. Navíc jim hodně sluší NATO strapy - zde 20mm jak požadovals. Dělají baterky- viz obr...i automaty s 9015 Miytou.Edit : zdroj obrázku: Watch freeksJo tyhle Precisty bych taky určitě zkous... Ale nejsou velký?
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Voni sou i ty Tutimy 43mm :-/ To je debilní móda...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 V inzerátu Kostry je psáno 40mm a i na webu píšou 40mm.Nedělaly se potom dvě velikosti ? Měl jsem je na ruce od někoho že Zlína a fakt nebyly 43mm.
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Aha, tak to je možný... zapátrám víc:-)
Georgeisin Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Co Trydenty v 38mm, já už po nich nějakou dobu koukám, jsou lehce přes limit tedy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Aha, tak to je možný... zapátrám víc:-)Jsou dva rozmery, tech 40mm je tusim u starsiho modelu, 43 mm je novejsi verze. Ale na beton to nevim:). Edit: jinak husty a paradni hodinky imho. Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem tano
Filip.J Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jo tyhle Precisty bych taky určitě zkous... Ale nejsou velký?Píšou v tom odkazu 43,5 mm INC crown - takže včetně. I když i tak je to na hraně.
T1000 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jo, ty Tutimy měl Xpak ve 40mm verzi a luxus. Ta Precista je 39mm a neměla by působit nijak hamatně i když je pouzdro ze strany korunky rozšířeno, vznikaje tak ochrana korunky.
MarcelG Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Pokud se nepletu, tak ty Tutimy jsou:670-01 40mm677-01 43mm677-03 43mm s čísly namísto čárkových indexu na cifru
MarcelG Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 A ještě by pak do toho zapadaly Fortis Cosmonauts day date, myslím, že mají také 40mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Co Trydenty v 38mm, já už po nich nějakou dobu koukám, jsou lehce přes limit tedy. Ty už jsou moc voňavý... i když pěknýA ještě by pak do toho zapadaly Fortis Cosmonauts day date, myslím, že mají také 40mm fortis cosmonauts.jpgFortis taky moc pěkný! Díky kluci! Jenom kde ještě koupit ty Tutima, u nás asi nikde co? Na ty Precisty taky ještě mrknu...
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 A nebo tohle http://www.watcharoo.co.uk/smiths.htm co si o nich myslíte? Ty 39mm velikostně ideál, military styl co se mi líbí, historie, manuál, 100wr, safír jen přes 400 Liber mi za ně přijde dost:-/
Gulas Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Tady jsou na prodej ty Fortisky s modrým cifrem. Radši ti je sem hodím, abych je náhodou nekoupil....tohle je mor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se