Micey Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Neni nad to nekam prijit s prosbou o radu a zacit tim, jaky jsou tam vlastne prevazne blbci. Na Amazonu jsou za pulku, coz mi prijde furt dost. Ale pokud si chce koupit ETU od typicky slevovy znacky bez jakykoli "prestize" v nehezkym PVD pouzdre ktery bude za rok misty osoupany za cenu treba Breitlingu s inhouse chronem, at do toho smele jde. A jeste dostane sluchatka:)
SCIFI Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Micey to si trochu přehnal tohle tvrdit o RW. Nebavime se o Invicte. Za mě RW klidně, jen asi ne z Česka s touhle cenou.
Micey Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Tak mne to prijde proste na palici, RW za 160.. Za tricet, cehoz jsou plny slevovy servery typu Ashford a podobne, asi dobry. Ze nemaj jmenem na to, prodavat ETU za 160, mi prijde jasny. Jeste to baleni se sluchatkama, sakra:) Ale mozna se pletu a maj svy strojky a posledni dobou frcej, nevim.
Jiribartl Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Verim, ze v realu vypadaji jinak, lepe, ale kdyz se jen podivam tady do prodejni sekce, co se tu da koupit za 160 klacku ..., tak tohle rozhodne ne.
jacob Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 od typicky slevovy znacky Nad tím jsem nedávno přemýšlel, které ty značky to vlastně jsou. Protože právě díky Gemnation, Jomashop, Ashford apod. do těch slevových značek patří i Armand Nicolet, IWC, Fortis, Jean Richard, Zenith, Hamilton atd. Kam to spěje.
bandicoot Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Nad tím jsem nedávno přemýšlel, které ty značky to vlastně jsou. Protože právě díky Gemnation, Jomashop, Ashford apod. do těch slevových značek patří i Armand Nicolet, IWC, Fortis, Jean Richard, Zenith, Hamilton atd. Kam to spěje.Asi bych nezaměňoval občasný kousek "šedivku" za výprodejové akce jako byly na Defy. Jomashop je obzvlášť matoucí, ten má všechno počínaje Rolbama...
kartagos Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Když jsi mu tyhle ukázal , tak ho naveď na zmíněné značky kolegů a třeba si zamiluje jiné . ....Stejně se nakonec musí rozhodnout sám a ty budeš mít klid v duši, že jsi pro to jeho rozhodování udělal maximum .
Micey Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 jacob: Tak IWCNad tím jsem nedávno přemýšlel, které ty značky to vlastně jsou. Protože právě díky Gemnation, Jomashop, Ashford apod. do těch slevových značek patří i Armand Nicolet, IWC, Fortis, Jean Richard, Zenith, Hamilton atd. Kam to spěje. IWC, Fortis z myho pohledu asi ne.. ty maj sice slevy velky, ale spis kolem 50% a spis na nejaky obskurnejsi damsky modely. Za me typicky ten JR, Frederique Constant, Alpina, Armand Nicolet a podobni.. Ono treba u toho Zenithu sice pisou tteba 60% sleva, ale mam takovej dojem, ze ta puvodni cena je dosti vycucana z prstu.
relativ Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 ... A jeste dostane sluchatka:) Treba sa popozerať, možno v niektorom elektro shope predávajú tie slúchatka za 10k a hodinky k nim ako bonus.
jacob Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 jacob: Tak IWC IWC, Fortis z myho pohledu asi ne.. ty maj sice slevy velky, ale spis kolem 50% a spis na nejaky obskurnejsi damsky modely. Za me typicky ten JR, Frederique Constant, Alpina, Armand Nicolet a podobni..Ono treba u toho Zenithu sice pisou tteba 60% sleva, ale mam takovej dojem, ze ta puvodni cena je dosti vycucana z prstu. Mně se třeba líbí tyto IWC, které mají reálnou retail price u AD necelých 13 000 USD. U některého z těch prodejců jmenovaných výše jsem je viděl za necelých 8 000 USD. Aktuální model, flyback inhouse, rezerva nátahu 70 hodin, keramické pouzdro a dají se koupit o skoro 5 000 USD levněji, než je cena u AD. Dost podobné je to s aktuálními modely Zenith Stratos. U obou značek mě to štve, protože je mám rád a považuji je za jedny z těch nejlepších.
Micey Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ja to beru tak, ze v tydle kategorii uz je nakup u sedivky bez mezinarodni zaruky az moc riziko. Ovsem mas recht, mne to tu znacku prave taky dost.. devalvuje, tydle velky slevy.
tr0t3l Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Nad tím jsem nedávno přemýšlel, které ty značky to vlastně jsou. Protože právě díky Gemnation, Jomashop, Ashford apod. do těch slevových značek patří i Armand Nicolet, IWC, Fortis, Jean Richard, Zenith, Hamilton atd. Kam to spěje.Este si zabudol na jednu z najrozsirenejsich znaciek na tychto weboch, Edox. Samozrejme dat take peniaze za Etu je hlupost, ale nazyvat tieto znacky zlavovymi mi pride zbytocne zhadzujuce. Nebyt tych troch shopov, mozno by Micey, ale aj niektori ini clenovia mali iny pohlad na tychto vyrobcov. Ale to sa tyka napr. aj Seika, vsak v nasich končinách sa predava za ceny lacnejsich svajciarov a azii sa to podla mna predava od hmotnosti Mozno som to vzal moc osobne, ale ked sa teraz pozriem na svoju ruku, tak vidim, ze nemam na ruke nieco co si zasluzi take oznacenie
Peter Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 a o to prave ide...ja som nikoho nechcel urazit, len mi to pride ked to porovnam s telefonmi, tak to je ako fanusikovia Apple, sam vlastnim iPhone ale beriem to objetkivne...kamos si to na zaklade niektorich rozumnich nazorov chvala bohu rozmyslel a hodinky neberie, len tu cokolvek mimo nejake vybrane znacky mi pripada ze cloveka ukamenujete ale mne to je stejne jedno...Seiko mi pripada okrem tich Grand ako hodinky z kinderka....ale tu maju svoju fanusikovsku zakladnu a to je asi dobre...niekto si nekupi iPhone lebo ze neda za telefon 20 tis, ale racej si kupi 14 telefonov rocne po 8 tis. to ako tie hodinky vypadaju je vec vkusu a mne osobne sa pacia, aj kolegovi, ale ak je to vnutro vazne na tu cenu drahe, nema to zmysel, a vsetkym sa chcem podakovat. jinak jak niekto pisal ma tom jednom vebe su vazne asi za 1400 dolacov, takze v koscome sa asi posrali
Peter Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 a este jedna vec...je potreba si uvedomi ze niekto si kupi hodinky a neleti ich o 2 mesiace predat, vymenit a neviem jak zvekslovat...ja mam doma rozne druhy a ani jedny som nepredal ani nevymenil a raz ich chcem vsetky dat svojmu synovi, ale tu by to bolo asi nepochopitelne, mat jedne hodinky 18 rokov, takze to ani nerozvyjam, nech niekomu nezavarim automat v hlave
Aktobe Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 RW za tyto penize je docela odvaha.Mit takovy kopec CZK,jdu do Rolexu a nepremyslim.Suby nejsou jediny model RLX.Ale je to nakonec na kazdem.
wizard-ov Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Wow Peter, ty se ale umíš rozpálit...
Rici-Pici Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Ahoj já mám tyto a na ruce vypadají pěkně. Jsou to masivní sportovní hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 No to je slovo do pranice! I ten nick je takový nekonfliktní...tak vítej na fóru :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.