Peter Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Zdravim, len pre info, Vas nazor na toto je aky? http://www.hodinky-koscom.cz/cz/raymond-weil-7850-bsf-05207Co sa mna tyka, ja uz mam jasno, a coskoro by som k tim svojim mal prist, tieto vsak chce kamos, a preto som vravel ze sa racej tu spytam odbornikov. Mne sa taky jedne pacia od Raymondu, ale z inej financnej kategorie Myslite ze toto stoji za tie peniaze?
Návštěvník včelka Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Nic moc za ty prachy,nebylo by lepší,kdyby došetřil a koupil radši Rolex?
Peter Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Ono je to tak trochu moja vina, lebo mne sa pacili jedne od nich, a pozreli sme v praci ich kolekciu a tieto sa mu zapacili...Ja som si dal nejaku hranicu a vypada to ze ju o par tis. prekrocim ale stale je to polovina ceny za toto...Tak mu aspon zajtra ukazem Vase reakcie
Andrew Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Za to fakt jako někdo dá 160KKč Napadají mě Breitling, IWC, skoro RLX, ... zkrátka cokoli, než Raymond Weil
Thor Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Supeeer je to a ještě dostane sluchátka zdarma ... !!!! Ne, vážně ... Jak napsáno předemnou, pěknej peníz je ochoten za hodinky dát ...chtělo by to ještě hledat a to nemluvím o velikosti? Aby těch 46mm nebylo na 16cm ručku?
Peter Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Nene 16cm mam ja Ja idem do superocean 44 a toto je vazne na medveda aky on je...prachy neriesim, niesu moje ale jeho, len som si tiez vravel ze to za to nestoji...ale pekne su, na tom sme sa zhodli, ale to je vec vkusu, Vy na to asi pozerate inak...
Thor Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Nene 16cm mam ja Ja idem do superocean 44 a toto je vazne na medveda aky on je...prachy neriesim, niesu moje ale jeho, len som si tiez vravel ze to za to nestoji...ale pekne su, na tom sme sa zhodli, ale to je vec vkusu, Vy na to asi pozerate inak... Superocean to je pěkná volba
Peter Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 no dnes som sa konecme dohodol tu cez forum...takze zajtra si upresnime predanie...noa kamosovi to teda skusim vyhovorit, ale to asi aj tak nepojde
stosi Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Vzhled je hodně individuální, mě osobně by z toho brzy bolely oči. Ale za ETU 7753 bych takové peníze nikdy nedal.
Peter Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 stosi - vdaka za nazor, prssne taku odpoved som hladal, k veci....toto je na tomto fore moj 3 prispevok tusim, a ked som tu tak brouzdal, vsimol som si ze tu je milion Seiko a Steinhart maniakov, pak Orientaci, obcas nejaky Tudor a Eterna, a pak Rolex a Breitling...Cokolvek co je mimo misu, je na prd s prominutim ale malo kto Ti vysvetli preco vlastne...nechcem nikoho urazit samozrejme, ale je tu podla mma par ludi ktori sa skutocne vyznaju, pak par ktori sa tvaria ze sa vyznaju, a pak ostatni ktori sa priklonia tam, kde budu lepsie vyzerat. mne nejde o to ci kamos da alebo neda sto pade, ale o to preco by nemal, ci to za to stoji...takze stosi dik
stosi Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Oni tomu někteří kolegové přispívající přede mnou rozumí mnohem víc než já . Já mám kalibr 7750 v hodinkách za 20 tis. Cena toho kalibru je tak 10 tis. Co člověk připlácí navíc, to už si musí ospravedlnit každý soudruh sám. Vysvětlovat se to tady nikomu nechce, to docela chápu - tento týden budeš už asi desátý tazatel v řadě, nic proti - taky jsem se tady někdy před osmi lety odprezentoval podobně. Když si to pořádně načteš, zjistíš proč tady tak frčí Seiko, Steinhart - Rolex, atd. Své důvody to má a já je docela dobře chápu. Když se podíváš na zahraniční fóra, tak to zastoupení napříč značkami bude podobné.Ale jednoduše - mrkni, kde všude najdeš ETU 7750, to bude u hodinek od necelých 1000 USD.Pak se mrkni co koupíš za 6000 USD - většina kupců upřednostní in house kalibry - a já se jím nedivím.Ale to je argumentace ryze v rovině rozumu, což u mě v případě hodinek nikdy nehrálo hlavní roli.
Peter Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 no u mna hraju roku financie a taky si necham poradit, lebo hodinky niesu obor kde by som vedel plavat...moj otec napriklad nechape ludi ktori daju za hodinky viac ako 3000...proste kazdy ma ine priority a inak to ma nastavene...ja som siel do svojich o 20 cez limit a tiez si vravim ci dobre robim, ale kolega to riesit nemusi, takze viem ako to zajtra dopadne a vidime aa v koscome
zekon7302 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Stosi, 7750 nebo 7753 má určitě větší hodnotu, kolega se tu baví o nových hodinkách, ne jetých. Nicméně až takovou hodnotu zdaleka ne aby za to vypláznul takový ranec. Ale k věci, když hledí na to nějaké zvučné jméno, za tý prachy už může mít i "moony", nebo PO-čka big size a ještě mu zbyde na zmrzlinu, ale mít takový balík k útratě a myslet do budoucna, šel bych do Rolexu. Zkus mu ukázat, až teda navštívíte Prahu i jiné prodejny, hned zapomene na ty RW.
stosi Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Tu hodnotu jsem spíš myslel v nákladech pro výrobce (pomíjím různé modifikace, úpravy, COSC a pod). Já se taky bavím o nových hodinkách a 7750 najdu nové za 1000 USD, někde musí být prostor pro zisk. Chtěl jsem tím jen ukázat na to, že za ty peníze má smysl hledat mimo vody ETA, aniž bych vyčísloval cenu 7753.
Daemonultimate Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Za tuhle cenu rozhodně nebrat, na německym Ebay jsem v jednu dobu zahlédl prodejce, který měl různé varianty těchto chron v aukci jako nové. Ceny končily kolem 2.200 éček. To je daleko reálnější cena vzhledem k průšvihu, který kupujícího čeká při jejich prodeji.
bandicoot Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Na Chrono24 jsou nové z Německa za 116. Nicméně pokud kámoš má volných 160, tak tam už si fakt může vybírat mezi zvučnějšími značkami. 160 by mohlo vyjít na nějaké předchozí IWC Aquatimer chronograph v edici Galapagos v super stavu (když už teda něco v PVD). Např. zde nové: http://www.chrono24.cz/iwc/ss-aquatimer-chronograph-galapagos-bp--id2702227.htm
Peter Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 tak tie iwc mazec, to ja by som siel racej do nich,ale vravim, ja som zase iny v tomto, necham si poradit...ukazem dnes toto vlakno a mozno zmeni nazor
wizard-ov Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Anebo Breitling Chronomat s inhousem, když chce chrono...
tr0t3l Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Na ashford.com maju teraz tieto Nabucco v inej farebnej kombinacii (podla mna krajsej) za 1395 USD. S postovnym a DPH by to mohlo byt okolo 1600 Eur. To uz je velmi rozumná cena za RW, viac by som uz vahal dat (sam jedny mam). V ponuke maju viacero chronografov od RW, niektore su este lacnejsie, napr. v rade Freelancer, urcite sa na to treba pozriet. Skusenost mam s tymto shopom 2x a velmi dobru.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.