kubson Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 (upraveno) I'm in, škoda jen bodu 1., kromě toho že prodávám hodinky jako obchodník, jsem taky magor jako všichni tady, takže občas rád nakoupím/prodám i něco jen pro sebe... edit: jo ještě něco.. co takhle upgrade počtu soukromých zpráv... ? to je moje noční můra... Upraveno 28. října 2007 uživatelem kubson
rorda Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 (upraveno) Takhle to spolehlivě funguje na TheBabyWearer.com sice forum o něčem úplně jiném, ale velmi zavedené forum s několika desetitisícemi členů, odděleny prostor pro obchodníky od civilů .) + hodnocení obchodníků zhruba jako na eBay jim po několika experimentech vyšlo jako nejschůdnější cesta. btw for sale or trade uživatelů tam má cca 60 - 100 threadů za den, obchodníci se zmůžou na cca 10/den přijde mi zbytečný zakládat nějaký aukční systém, když funguje aukro či eBay. Zde praktikovaná holandská dražba, či jak se to zove, mi přijde v pohodě. Pokud by se nabídnul prostor pro obchodníky, ať už s osvíceným despotou nebo o malinko volnější, měl bych radost a vítr v peněžence.Jo, to se mi zdá jako celkem dost rozumný, je fajn se dozvědět o nějakejch akcích, kdy by si moh člověk koupit nový hodinky levnějc než kdekoliv jinde ... A, koukam, že už se zadařilo a můžeme se těšit na první vlaštovky ... Upraveno 28. října 2007 uživatelem rorda
kubson Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 hlásím error, soukromé zprávy - ať mažu jak mažu, sz mám přeplněné, je nastavený asi nějaký malý počet povolených zpráv...
rorda Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 No, jak je vidět, asi moc zdejší osazenstvo nestojí obchodníkům za to, nebo o fóru neví a nebo chtěj co nejdřív zbohatnout, takže jim je podobnej způsob nabídky a zajímavýho prodeje proti srsti ... Zatim ani jeden příspěvek od obchodníků ...
kubson Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 No, jak je vidět, asi moc zdejší osazenstvo nestojí obchodníkům za to, nebo o fóru neví a nebo chtěj co nejdřív zbohatnout, takže jim je podobnej způsob nabídky a zajímavýho prodeje proti srsti ... Zatim ani jeden příspěvek od obchodníků ... já jsem ten třetí případ - chci co nejdříve zbohatnout
rorda Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2007 já jsem ten třetí případ - chci co nejdříve zbohatnout Myslel jsem to samozřejmě v určitý nadsázce, ale škoda, že sem nechodí a občas se tu něco zajímavýho od nich neobjeví ...
hufnor Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Pro mne je momentalne problem limitu 50 prizpevku. Nejsem buhvijaky diskuter a odbornik uz vubec a tak nechci zbytecne plevelit vlakna. Ovsem rad bych se, i s mym omezenym kapitalem, zapojil predevsim do koupe a u te bych se prodavajiciho obcas na neco rad zeptal bez toho, abych ho otravoval maily a tak mi nic jineho nez pleveleni nezbyva.
Žigo Odesláno 6. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2008 (upraveno) Kedze tu prispel aj niekto, kto mal problem s minimalnym poctom prispevkov, prispejem teda aj ja. Doteraz sa tu riesili hlavne obmedzenia pri predaji. Ten ale mna zatial moc nezaujima. Skor mi vadi, ze pri nakupe nemozem reagovat priamo vo vlakne a potom som nervozny, ze ma niekto predbehne. Potesilo by ma, keby sa dalo aspon reagovat(nie predavat) aj clenom s nizsim postom prispevkov, napr. 10-30. Upraveno 6. dubna 2008 uživatelem Žigo
GlenAffric Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 Zásada 50 příspěvků se mi jeví být přežitou. Příspěvky těch, kdo na 50 ještě nedosáhli, jsou často kritizovány a zkoumány, jestli nejde o samoúčelné příspívání a na druhou stranu je zde záplava příspěvků těch "nad 50 typu: Jo, souhlasím", "Jsou krásný", "To je pěkná blbost!" atd. Netoužím cokoliv prodávat v sekci prodej, ale docela se mě dotýká být členem a přitom nemít právo podat nabídku jako kupec. Samozřejmě je mi známa možnost přes SZ, ale proč? Zkuste to, prosím, ještě přehodnotit.
tyfo Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Ja zase souhlasim, pokud nekdo udel to, ze do sekce nakup prodej se neda psat s mene jak 50 prispevky tak k tomu mel urcite nejaky duvod (jinac by to asi nedelal) muj nazor je takovy ze pokud clovek opravdu chce koupit tak si najde zpusob jak se zkontaktovat s prodejcem a pokud chce prodat a opravdu se o hodinky zajima tak urcite se da najit zpusob jak rozvinout diskuzi nad tim co prodava, pokud to je tedy neco zajimaveho. Pokud se jedna o bezny kousek ktery neni nijak zajimavy tak to klidne muze dat na akro nebo na nejakou jinou aukci. Pokud by si tady to forum prostudoval tak by si totiz vsiml ze clenove (Member_50 a vyssi) sleduji i takove stranky aby jim nahodou neco neuniklo protoze ten co se opravdu zajima ten tomu venuje i cas. No a pokud by objevil ze nekdo prodava neco zajimaveho tak to urcite da do placu
PavelK Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Nesleduji toto fórum moc dlouho a tak nevím, co vedlo k omezení členů s méně než 50 příspěvky. Nestačilo by ale toto omezení zmírnit aspoň tak, že by sice nemohli zakládat nová vlákna v sekci prodej/koupě, ale mohli by reagovat v existujících vláknech? Sám 50 příspěvků také nemám (jako nekteří přispěvatelé přede mnou) a asi mi bude ještě dlouho trvat, než je nasbírám. Vím, že je tu občas doporučováno nasbírat je např. ve vlákně Humor, ale sbírat vtipy asi nebyl původní záměr omezení... nebo ano?
Onisan Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Mám dva zdejší kolegy kteří neměli 50 a přesto koupili... prostě poslali SZ a hotovo... Jde především pro omezení "komerčníHo" .. "kšeftmanského" prodeje .... Toť vše.... fandu to ani nikterak neomezí (chce li nakupovat) a pokud má tolik hodinek které je třeba prodat, tak to bude opravdu fanda a ten si ty příspěvky prostě nasbírá....
Dave Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Já řeším podobný problém s limitem 50 příspěvky taky,ale kvůli prodeji. Registroval jsem se před cca 2,5 roky, tenkrát jsem se tady dozvěděl mnoho zajímavýho,nechal si poradit se způsobem koupě a rozhodl se nakonec pro Tag Heuer Carerra. Skoro 3 roky mě výborně slouží a tyhle stránky jsem po celou dobu nenavštívil,protože hodinky nejsou vyloženě můj koníček,prostě jen držím zásadu,že je to "jejiný přípustní šperk na chlapovi" :-) V posledních pár měsících jsem se rozhodl,že si koupím něco lepšího a tak jsem zase po dlouhé době navštívil stránky Chronomagu,abych se inspiroval. A zamiloval jsem se do Breitling Skyracer,který si na přelomu roku koupím. No a vzhledem k tomu,že nejsem jako někteří zde zběratel,ale jen uživatel,tak mě ty původní Carerry na nic nebudou a chtěl jsem je tedy prodat. Jenže ouha,namám 50 příspěvků a i když je evidentní,že bych to v mém případě neprodával "na kšeft", tak si musím bohužel počkat a sbírat a sbírat příspěvky...
Dave Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 ... nebo by ses mohl domluvit s nekterym "ukecanejsim" clenem, aby je pro tebe inzeroval...? To je výborný nápad! Našel by se tady nějaký dobrodinec,který by to pro mě udělal? Jsou to Tag Heuer Carerra, černý ciferník, kovový pásek, koupené 01/2006...
volekto Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Já řeším podobný problém s limitem 50 příspěvky taky,ale kvůli prodeji. Registroval jsem se před cca 2,5 roky, tenkrát jsem se tady dozvěděl mnoho zajímavýho,nechal si poradit se způsobem koupě a rozhodl se nakonec pro Tag Heuer Carerra. Skoro 3 roky mě výborně slouží a tyhle stránky jsem po celou dobu nenavštívil,protože hodinky nejsou vyloženě můj koníček,prostě jen držím zásadu,že je to "jejiný přípustní šperk na chlapovi" :-) V posledních pár měsících jsem se rozhodl,že si koupím něco lepšího a tak jsem zase po dlouhé době navštívil stránky Chronomagu,abych se inspiroval. A zamiloval jsem se do Breitling Skyracer,který si na přelomu roku koupím. No a vzhledem k tomu,že nejsem jako někteří zde zběratel,ale jen uživatel,tak mě ty původní Carerry na nic nebudou a chtěl jsem je tedy prodat. Jenže ouha,namám 50 příspěvků a i když je evidentní,že bych to v mém případě neprodával "na kšeft", tak si musím bohužel počkat a sbírat a sbírat příspěvky... S limitem 50 příspěvků jsem na tom podobně jako Dave s tím rozdílem, že na Chronomag chodím častěji, ale necítím potřebu se k něčemu vyjadřovat. Raději si přečtu nějaké příspěvky. Připravuji se také na upgrade, ale za cenu vzdání se jedněch ze dvou hodinek, které stojí za řeč. Jinak bych to doma nevydržel :-)) Musím podotknout, že bych nevydržel sám se sebou. Ženu mám zlatou :-)), ale vnitřně by mi to přišlo sobecké. Původní hodinky budu chtít také prodat, ale nejraději přes Chronomag. To proto, že nějak cítím, že na Chronomagu se pohybují především lidé, kteří mají z hodinek radost. Na aukru mi to přijde bez duše.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se