Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co Chronomaty 41 nebo 44? 

Rezerva min. 70h, WR300, resp. 500 a pokud je budeš mít na gumě/kůži a nebudeš mít kontrastní subcifry, tak to ani nebude moc do světa řvát: já mam Brajtle!!!  :)

Odesláno

Kasli na ukazatel rezervy, Petre. Pro tebe bud ty hasicske zlutasky, ktere jsi mel. Anebo Breitling Hercules, co jsou velikostne hodinky na tvou medvedi tlapu jak delane a navic je to nestarnouci klasika. Musime to probrat nekde v hostinci :-)

Odesláno

post-11545-145181743417.jpg

Toto mne vadi. A tie chrona to nebudu mat lepsie.... Aspon ja ako poloslepuch v sere som na tu lumi vcelku odkazany.

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Odesláno

Sbga029, mne ten titan nesedel v lete. Strasne som sa pod tym potil (to boli este tie 600mm co sme skusali aj s Romanom aj tebou a vratili sa Velknazovi)

Proste titan je super, ale do obleku, zupanu, kanclu, len v morskej vode a teple mi ten nechladivy pocit vadil, mal som z toho fakt vyhadzanu ruku (ale ja som citlivka zas) ta ocel je pocitovo chladnejsia a viac sa leskne a vobec, po tychto zlatych limitkach by som si titanove sbga031 nekupil.. jedine ze by si leto bola nejaka rozumna guma na to

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...