Locky Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Připojuji se k emefovi. "Putinovky" (BP Aqualung) jsou univerzální až kam. Jedny tu už má sibiř. Mno a nebo můžeš zkusit nějakou psychárnu typu MASTERPIECE SQUARE WHEEL. Mají inhouse, ukazatel rezervy, pivo taky přežijou a jsou hodně divný. ))
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Locky - to je slušné pszcho, ale Power reserve: 45 hoursTomtur - díky za info...Patprom - Herkuly až začnu chodit do gymu ale stejně nemají dostatečnou rezervu myslím...Vladimir72 - Eberhardy dobré, ale do vody bych s nimi asi nevlezl (3ATM)Jörg8X - jo, Chronomaty jsou v užším výběru, ale neviděl jsem zatím žádné, které by neřvaly "Já jsem Breitling woe !!!" To pouzdro je jednoznačně identifikovatelné - což imho není na škodu. Blancpain klika - já je koupit nemůžu - nedávno jsem říkal jednomu chronokolegovi, který nad nimi uvažoval, že je to blbost dát za ně takovou paletu, to bych by teď za ko kota...tedy ještě za většího než jsem teďRedd - jo, pro Tudor mám slabost, ale tam si počkám až to narvou do nějakého normálního pouzdra a normálníma ručkama nemůžu si pomoc, ale ty North Flagy vypadají tak nějak Ikeózně. Uznávám ovšem, že jsem je zatím na pazouře neměl.Stepecken - IWC nemůžu, ještě nejsem inženýr Ale díky za rady ! Budu bádat dále...
pebe Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 když tam máš a (nebo) indikátor rezervy, znamená to, že by nevadila menší výdrž pokud tam bude power reserve indikátor?
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Jo - přesně tak. Asi by mne to více s*alo, ale přežil bych to. Ideál by bylo min 70 hodin a ukazatel...
tombed Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Ty už leda Vodolaznye! COSC nětrezerva nětukazatel nětmachrindex davelikost davelikost da da! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.russian-watches.info/product/vodolaznye-chasy-vodolaznyj-shlem/
Sacíbagr Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 ...kup si švihadlo...to ti udělá spoustu radosti.
stosi Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Gs se spring drivem. Ruku na potápky mas. Urcite ti padnou jako ulite. Instant pravidelně přidává dokonale fotky.
tomtur Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tutok, lumi radi, sve u redu, nema problema. Len ten rozdiel ocel vs titan si zvaz. Pripadne ked budes mat cestu sem k nam do velkomesta-ozvi sa, spokojne si poskusaj, velknaz ti isto rad ukaze titanovie a bude tvrdit ze su lepsie
wizard-ov Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Díky, to už by stálo za cestu do Blavy...musím ale chytit ten
tomtur Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 S tym skor za Bratislavou clovek pochodi, my sme kulturou naplneni jedinci
wizard-ov Odesláno 12. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 No zatím to vypadá, že si nechám ty kvarcové Brajtle. Špeluloval jsem nad Oris Calibre 111 v manuálu, ale ty hodinky jsou prostě nehezké. Pánové zatím vám všem děkuji a kdyby vás něco napadlo, tak to tady klidně prskněte.
safi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Safi díky, omrknu... nemají ale 72h, safra
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Hamilton paneurope?Rezerva tam je,wr taky,rozmer tez.....
safi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Hamilton paneurope?Rezerva tam je,wr taky,rozmer tez..... Ty už myslím že měl. Pokud stejný dotaz položí za rok, tak už na světě nebudou existovat jediné non-vintage hodinky, které by nevyzkoušel.
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ty už myslím že měl. Pokud stejný dotaz položí za rok, tak už na světě nebudou existovat jediné non-vintage hodinky, které by nevyzkoušel. Sakra,pravda. Ztratil jsem u nej prehled.
LovecK Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Chlapci, mate prd prehled, se v tom ztracite... Nemel, jen zkusil, byly pro nekoho jako darek. I kdyz nektery hodinky jiste mel i kratsi dobu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se