Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Locky - to je slušné pszcho, ale  Power reserve: 45 hours

Tomtur - díky za info...

Patprom - Herkuly až začnu chodit do gymu  :)  ale stejně nemají dostatečnou rezervu myslím...

Vladimir72 - Eberhardy dobré, ale do vody bych s nimi asi nevlezl (3ATM)

Jörg8X - jo, Chronomaty jsou v užším výběru, ale neviděl jsem zatím žádné, které by neřvaly "Já jsem Breitling woe !!!" To pouzdro je jednoznačně identifikovatelné - což imho není na škodu.  

Blancpain klika - já je koupit nemůžu - nedávno jsem říkal jednomu chronokolegovi, který nad nimi uvažoval, že je to blbost dát za ně takovou paletu, to bych by teď za ko kota...tedy ještě za většího než jsem teď

Redd - jo, pro Tudor mám slabost, ale tam si počkám až to narvou do nějakého normálního pouzdra a normálníma ručkama  :)  nemůžu si pomoc, ale ty North Flagy vypadají tak nějak Ikeózně. Uznávám ovšem, že jsem je zatím na pazouře neměl.

Stepecken - IWC nemůžu, ještě nejsem inženýr

Ale díky za rady ! Budu bádat dále...

Odesláno

když tam máš a (nebo) indikátor rezervy, znamená to, že by nevadila menší výdrž pokud tam bude power reserve indikátor?

POWER.jpg

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tutok, lumi radi, sve u redu, nema problema. Len ten rozdiel ocel vs titan si zvaz. Pripadne ked budes mat cestu sem k nam do velkomesta-ozvi sa, spokojne si poskusaj, velknaz ti isto rad ukaze titanovie a bude tvrdit ze su lepsie :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

No zatím to vypadá, že si nechám ty kvarcové Brajtle. Špeluloval jsem nad Oris Calibre 111 v manuálu, ale ty hodinky jsou prostě nehezké. Pánové zatím vám všem děkuji a kdyby vás něco napadlo, tak to tady klidně prskněte.

Odesláno

Hamilton paneurope?

Rezerva tam je,wr taky,rozmer tez.....

Ty už myslím že měl. Pokud stejný dotaz položí za rok, tak už na světě nebudou existovat jediné non-vintage hodinky, které by nevyzkoušel. 

Odesláno

Ty už myslím že měl. Pokud stejný dotaz položí za rok, tak už na světě nebudou existovat jediné non-vintage hodinky, které by nevyzkoušel. 

Sakra,pravda. Ztratil jsem u nej prehled.

Odesláno

Chlapci, mate prd prehled, se v tom ztracite... ;) Nemel, jen zkusil, byly pro nekoho jako darek. I kdyz nektery hodinky jiste mel i kratsi dobu... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...