wizard-ov Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak nějak špekuluji, že bych to nějak zúžil a koupil si konečně hodinky, které se dají nosit (skoro) furt, akorát nevím jestli existují... Co musí mít:Rozměry 40-45mm (záleží na pouzdru)WR ať si můžu v klidu polít ruku pivem a vyráchat se v nějakém ostravském kalištiNe-kvarcRezerva chodu alespoň 70 hod. a (nebo) ukazatel rezervy nátahuNějaký ukazatel, že hodinky fungují (vteřinovka, točící se srdíčka, souložící dvojice apod.)Co mohou mít (výhoda):LumiPříběhTahCOSCIn-houseCo by to nemělo být:Přísné oblekovkyVintážkyZlaté ani pozlacenéRůžové, nebo duhovéCena - to je relativně jedno, ale ať to zase není nějaký HH za deset míčů, takže asi 2 500,- - 200 000,- Stav může být nový i jetý. Anebo se na to vy*eru a budu chodit s kvarcovýma Coltama chrono, jsou to taky hezké hodinky a mají malou vteřinovku, takže mně to skoro ani nevadí.... Díky za Vaše postřehy Chronoborci...
Liqid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Řeším něco podobného, takže jsem na tipy zvědavej. Mně docela zaujaly Certiny DS 1 Powermatic 80 COSC Nejlepší by bylo, kdyby u Rolexu začali dělat obdobu powermaticu. Třeba do expů nebo DJ by to bylo super a nebylo by co řešit. Jo a koukal jsi na Pam?
brownwld Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Napada me Aqua Terry 8500, ale tam neni tech 70h rezerva... A Blancpain Fifty Fathoms je cenově mimo, ale zase splňují vše a dokonce i to, co mohou mít.
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 jakýkoli springdrive co se ti líbí ... nic jinýho neexistuje .... seš na tom po těch experimentech stejně jako já .... já momentálně nemůžu neb bych byl vyhozen z domu ... takže tiše trpím
wizard-ov Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jo, měl jsem na pazouře ty osmidenní od Motyho, ale mějak jsem do nich asi nedozrál nebo co, prostě to nepřeskočilo...
LovecK Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Sbga029 nebo 31, ale to vis...Muj favorit je tento: nesplnuje vsak zadani do detailu - Blancpain FF
Exiztence Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Blancpain Fifty Fathom Bathyscaphe, nebo nějaké PAMy popřípadě něco s B01
wizard-ov Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Omegy 8500 se mi většinou zastavily v ponděli dvě až tři hodiny předtím, než jsem je dal ráno na ruku...to bylo k poşrání :-)
tomtur Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Gs divers a mas vystarane. Ja furt kukam nejaké ine a vzdy zistim ze tie divery su najviac...
Street Glide Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 ....všechny Tvé požadavky směřují k nějakým Panerai :-)))))))))))
McStinger Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Toto je na fáranie ideálne. Inak ako tomtur, oceľové GS divery. http://www.azfinetime.com/azft/blog/seiko-galante-fire-spring-drive-gmt-sbla083-buckfifty-limited-edition-/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Cokoliv si necháš poradit, bude jenom o tom co se líbí nám, to nebude fungovat, zkus nás raději překvapit.
farkyostrava Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Wiz ma slabost pro zlutou.... tak asik toto :-)http://seikousa.com/collections/grand%20seiko/SBGE015
petr_cha Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ja bych se drzel osvedceneho a jen pridal trochu zlute... A na vikend holt vrtic :-) http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=2731490
StefanM Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Toto je na fáranie ideálne. Inak ako tomtur, oceľové GS divery.Wow, wow. Akonahle rozdycham tu limitku, tak sa pripojim ku GS diverom. Mal som pozicane a keby som mal len o malinko horsi charakter, tak ich nevratim, uteciem a zacnem s nimi novy zivot.
tomtur Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tie zlte mam ale Maju slabu lumi v porovnani s divers... a gmt luneta je na nasratie...
mAra_ Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 A mě napadly Orisky s jejich in - house kalibrem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se