Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nějak špekuluji, že bych to nějak zúžil a koupil si konečně hodinky, které se dají nosit (skoro) furt, akorát nevím jestli existují...

Co musí mít:

• Rozměry 40-45mm (záleží na pouzdru)
  • WR ať si můžu v klidu polít ruku pivem a vyráchat se v nějakém ostravském kališti
  • Ne-kvarc
  • Rezerva chodu alespoň 70 hod. a (nebo) ukazatel rezervy nátahu
  • Nějaký ukazatel, že hodinky fungují (vteřinovka, točící se srdíčka, souložící dvojice apod.)

Co mohou mít (výhoda):

• Lumi
  • Příběh
  • Tah
  • COSC
  • In-house

Co by to nemělo být:

• Přísné oblekovky
  • Vintážky
  • Zlaté ani pozlacené
  • Růžové, nebo duhové

Cena - to je relativně jedno, ale ať to zase není nějaký HH za deset míčů, takže asi 2 500,- - 200 000,- Stav může být nový i jetý.

Anebo se na to vy*eru a budu chodit s kvarcovýma Coltama chrono, jsou to taky hezké hodinky a mají malou vteřinovku, takže mně to skoro ani nevadí....

Díky za Vaše postřehy Chronoborci...

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Řeším něco podobného, takže jsem na tipy zvědavej. Mně docela zaujaly Certiny DS 1 Powermatic 80 COSC

WATCH_CERTINA_4__93098_std.jpg

Nejlepší by bylo, kdyby u Rolexu začali dělat obdobu powermaticu. Třeba do expů nebo DJ by to bylo super a nebylo by co řešit.

Jo a koukal jsi na Pam?

Odesláno

Napada me Aqua Terry 8500, ale tam neni tech 70h rezerva... A Blancpain Fifty Fathoms je cenově mimo, ale zase splňují vše a dokonce i to, co mohou mít. :)

Návštěvník YPO
Odesláno

jakýkoli springdrive co se ti líbí ... nic jinýho neexistuje .... seš na tom po těch experimentech stejně jako já .... já momentálně nemůžu neb bych byl vyhozen z domu ... takže tiše trpím

Odesláno

Jo, měl jsem na pazouře ty osmidenní od Motyho, ale mějak jsem do nich asi nedozrál nebo co, prostě to nepřeskočilo...

Odesláno

Omegy 8500 se mi většinou zastavily v ponděli dvě až tři hodiny předtím, než jsem je dal ráno na ruku...to bylo k poşrání :-)

Odesláno

Toto je na fáranie ideálne. Inak ako tomtur, oceľové GS divery.

http://www.azfinetime.com/azft/blog/seiko-galante-fire-spring-drive-gmt-sbla083-buckfifty-limited-edition-/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Toto je na fáranie ideálne. Inak ako tomtur, oceľové GS divery.

Wow, wow. Akonahle rozdycham tu limitku, tak sa pripojim ku GS diverom. Mal som pozicane a keby som mal len o malinko horsi charakter, tak ich nevratim, uteciem a zacnem s nimi novy zivot.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...