Sphinxx Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Přesně, jak píše hodinkový Honza výše. Chlap s velkým CH. Máro díky moc, jako vždy, vše v absolutním TOPu. Hodinky, jednání, dohoda. Na jeho slovo je zcela zásadní spoleh. Díky a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Když jsem pročetl, předchozí hodnocení, tak to moje bude jen nošení dříví do lesa ... Vše naprosto v pořádku, domluva, cena, balení a rychlost. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indigo Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Děkuji Markovi za rychlou platbu, skvělý obchod i pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Děkuji všem za obchody a kladné ohlasy. A snad v tom novém roce přibudou i další! Díky, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tak já ten další teda napíšu, i když vlastně není co, těch devět set lidí nade mnou to už napsalo. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Velké díky za rychlé doručení a u mě moc velká spokojenost. Tak třeba zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Marku diky za rychlou platbu a komunikaci, proste za naprosto bezproblemovou transakci .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Druhý obchod s Markem a opět naprosto perfekní. Díky za rychlé odeslání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Rychlý obchod a perfektní komunikace. Děkuji za špičkové zabalení. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Kdyby měl Xeno svůj shop - jinde bych nenakupoval. Ukázková komunikace, dokonale zabaleno a ještě nějak donutil poštu, aby dodala druhý den. (Což byla ještě ke všemu sobota) Děkuju za obchod. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tak se přidám do řady pochval a ovací. Domluva byla rychlá, jasná, stejně jako platba za hodinky - doufám, že budou dělat radost. Díky Maro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Marku, díky moc za modré DB, které se po 5 letech putování vrátily domů. Samozřejmě kladné hodnocení a přání ať se daří shánět kousky které si přeješ. A taky ať se daří udržet doma kousky, které už bys potom nemusel sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Přes velké komplikace a časový stres, který byl s tímto obchodem spojen prokázal Marek zprostředkováním obchodu službu jak mě, tak kupujícímu. Provedl to perfektně a zcela nezištně, za což mu velmi děkuji. A nebyl to opravdu jednoduchý úkol, šlo o prodej elegantních hodinek motorkáři na parkovišti před Lídlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Dakujem Marekovi za obchod. Komunikácia tak ako má byť, rýchlosť dodania, dohoda, balenie a proste vsetko na 100%. Vrelo odporúčam a kľudne aj na budúce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Skvělá, rychlá a bezproblémová domluva, ostatně jak už tu zaznělo mnohokrát. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Pohodová spolupráce, ukázková domluva, a transakce k všeobecné spokojenosti! Vřelý dík, a někdy zase! J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Super domluva, rychlá platba. Není absolutně co vytknout. Mohu jedině doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Další super a absolutně bezproblémov obchod. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Sázka na jistotu. Super jednání, okamžitá platba, zpětná vazba. Díky za obchod a kdykoliv zase. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Můj věrný zákazník, ke kterému mám vysokou důvěru. Doporučuji k dalšímu použití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se