kuncák7 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Ti vidím až do krku, ste pěkný hajzlíci všichni;-))Maj to pekne vymysleny,ale Franta by se musel o Prahu delit,minimalne s mantakem,ale takovej sibir ma skoro celou moravu :-)).
Moty Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 se vo to poperou, tím pádem má Franta velkou šanci proti Bandimu a Mantakovi, pak bude protektorát Frazien und Sibirien:-)))
Frantik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Vzdyt ja to delam pro vás, vy idioti. Mě jde o vaše dobro!
SCIFI Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Včetně pravidla shody přísudku s podmětem ....to bich sy ya lynkvysta nikdy nedovolil
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Uděláme to jinak. Přepíšu pravidla, že prodávat smí jen root admin a prodej bude s poplatkem (to má Franta za to, že na mě zapomněl).
Frantik Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Uděláme to jinak. Přepíšu pravidla, že prodávat smí jen root admin a prodej bude s poplatkem (to má Franta za to, že na mě zapomněl).Hele nejsi v oficiálním žebříčku, tak jako bys nebyl :-))) http://forum.chronomag.cz/index.php?app=members&module=list&max_results=20&sort_key=posts&sort_order=desc&filter=ALL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se