Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je fakt :-) Dodnes mi kvuli vam občas někdo napíše s prosbou o radu :-)

My tady totiž každému tvrdíme, že na tuto značku je tady jen jediný odborník - ty, tak se nediv, že ti občas někdo napíše :)

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jo jo, my tady v malé české kotlině máme pravidla na kde co...zato ve velkém německém světě (uhrforum) se ani nezaregistruješ ;)

Mne to išlo na prvý krát
Odesláno

Radime bud vpoho,sorry za osloveni,ale ty woe,tohle te po 10 ti letech tady musi bavit,ne?:-))).

Ja si pamatuju,ze jako novacek,jsem se dostal do sporu s frantikem,ohledne jeho oblibene znavky festina :-). A ted se tomu jen smeju a franta si ani nepamatuje.

To víš, že baví, jinak bych se tady na tu sebranku dementů s hodinkama dávno vyflákl a pořídil si včely.

Ale když j? vás mám tak rád darebáci, že vám to nemůžu udělat.. takové virtuální harakiri :)

Odesláno

To víš, že baví, jinak bych se tady na tu sebranku dementů s hodinkama dávno vyflákl a pořídil si včely.

Ale když j? vás mám tak rád darebáci, že vám to nemůžu udělat.. takové virtuální harakiri :)

Tohle si rikam taky a tohle vlakno me dnes bavi vic nez humor.

Opustit to jen tak nejde,protoze si pak reknes,ze chces neco novyho na ruku a do zastavarny si pokecat nepujdes :-).

Vse v dobrem i to me osloveni k tobe.

Odesláno

Twl, začínám bejt za ty pravidla rád.

Bejt tu vod rána a vyhrožovat, že svý swatchky po prasestřenici radši hodím do frcu, nebo pošlu za půl Demeterovi, když mě je tu teda nechcete nechat střelit...cssssss

Odesláno

Tohle si rikam taky a tohle vlakno me dnes bavi vic nez humor.

Opustit to jen tak nejde,protoze si pak reknes,ze chces neco novyho na ruku a do zastavarny si pokecat nepujdes :-).

Vse v dobrem i to me osloveni k tobe.

v klidu a pohodě;) a pěkný klidný večer !
Odesláno

To je fakt :-) Dodnes mi kvuli vam občas někdo napíše s prosbou o radu :-)

zase ti občas přijdou děkovné dopisy i s kšiltovkou, to si myslím za těch pár rad stojí ne :)

Odesláno

Prist na forum o hodinkach a napisat, ze hodinky ako take su Ti ukradnute a vobec Ta nezaujimaju je ako prist na stretnutie vatikanskych biskupov a povedat, ze Boh Ta absolutne nezaujima, ale rad by si im predal nejake tie Biblie :)

To je dobrý :)

Odesláno

Tak nejak premyslim, jestli sem byl taky takovej vocas, kdyz jsem sem vlezl poprvy... Asi jo... ;-)

Byl :-),jako skoro kazdej.

Peace,woe :-)

Odesláno

Až tady jsem pochopil že jsou jen naleštěná bída,   dík,  naštěstí nekoupil a neplánuji to.

Odesláno

To přijde. Stačí napsat, že Festiny jsou mnohem lepší než nějaká pofiderní Damaska, která Konrád montuje po večerech doma v garáži z čínských součástek a hned uvidíš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...