Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čti pravidla - abys mohl prodávat, musíš zde být registrován víc jak 6 měsíců a mít 50 a více příspěvků v diskuzích!

Odesláno

Prepacte, ale nikde sa mi nepodarilo najst, preco nemozem pridat prispevky do sekcie "Predavam". Mozete mi prosim vas pomoct?

Rozhlížej se a hodinky začni prodávat raději, až se naučíš číst...
Odesláno

12 mesiacov a 75. prispevkov. Od 1.1. 2016 prebehla novela pravidiel. 

wow opUosdr.gif byl jsem reglej na spoustě forech v mnoha zemich a musim řict že česka fora jsou unikatni jednou věci a to je že jsou plne stupidnich pravidel a omezeni jako je třeba toto, nevim čim to je ale je to opravdu pozoruhodne.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Arman toto je moc dobré pravidlo!! JInak by tu bylo spousta spekulantů akorát a toto forum neni prim o prodeji :)

Odesláno

To Arman: A proč jsi na té spoustě fór ve spoustě zemí nszůstal ty světoznalče? Že by měli taky nějaké pravidla?

My jsme tady takoví zaprděnci, my nevíme jak to ve velkém světě borců chodí, tak nám dej zasvěcené školení prosím...

Odesláno

Ahoj, nedá mi abych se nezeptal, co ti spekulanti prováděli. Já například na forech většinou jen čtu a nedovedu si představit, že bych měl 75 příspěvků (tedy pokud nejsou typu "dobrý řemínek a podobné). Třeba má někdo pěkný kousek, který by chtěl třeba kvůli finanční situaci prodat a nakonec skončí někde v zastavárně a vy o něj přijdete. Hezký večer

Odesláno

Ahoj, nedá mi abych se nezeptal, co ti spekulanti prováděli. Já například na forech většinou jen čtu a nedovedu si představit, že bych měl 75 příspěvků (tedy pokud nejsou typu "dobrý řemínek a podobné). Třeba má někdo pěkný kousek, který by chtěl třeba kvůli finanční situaci prodat a nakonec skončí někde v zastavárně a vy o něj přijdete. Hezký večer

Sekce prodej je nadstandart k celemu foru a neni proste "pro kazdeho". Dobre pravidlo a o novele jsem ani nevedel.

Zajimavej kousek muzes nabidnout zprostredkovane a jestli skonci v zastavarne,tak tak zajimavej nebude,protoze vse se da udelat- chce to jen cist a premyslet.

Zajimave vlakno :-))).

Hezky vecer.

Odesláno (upraveno)

Nechci tu vyvolavat flame. Je to vaš forum, dělejte si tu pravidla jaky chcete, do toho nelezu, jen je to zvlaštni že jsem to potkal jen v čechach. Asi na to mate svoje důvody jako omezeni proti vychcancům.

Radimk zklidni hormon.

Upraveno uživatelem ARMAN
Odesláno

Třeba má někdo pěkný kousek, který by chtěl třeba kvůli finanční situaci prodat a nakonec skončí někde v zastavárně a vy o něj přijdete. Hezký večer

A ja ze preco sa mi furt nedari zohnat tie cierne kvarcove bondovky. No uz to viem ako o ne prichadzam.

Odesláno

A ja ze preco sa mi furt nedari zohnat tie cierne kvarcove bondovky. No uz to viem ako o ne prichadzam.

Ivane,mas chodit do zastavaren :-). Tady nebudou :-).

Odesláno

Neboj, nepřijdeme o nic :-)
Odesláno

Nechci tu vyvolavat flame. Je to vaš forum, dělejte si tu pravidla jaky chcete, do toho nelezu, jen je to zvlaštni že jsem to potkal jen v čechach. Asi na to mate svoje důvody jako omezeni proti vychcancům.

Radimk zklidni hormon.

Na kolika zahraničních hodinkových fórech jsi registrovaný? Zjevně na moc ne, jinak by si takový nesmysl nenapsal,

Odesláno

Můžeš prosím uvézt zdroj infomace?

V pravidlech je totiž stále vše při starém, tzn. 6 měsíců / 50 příspěvků:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61601-pravidla-prodám-koupím-vyměním-a-ostatní/

Anebo to byl jakože džouk?

Hele a neni to jedno? Taky jsem to hledal a nenasel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...