Sanny Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Nepripadaji, jsou uplne jine. Jak rikam jsem laik a nic o tom nevim, proto jsem zadal o rady zkusenych tady.
Sanny Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Nepripadaji, jsou uplne jine. Jak rikam jsem laik a nic o tom nevim, proto jsem zadal o rady zkusenych tady.
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 V pohodě... Jestli tě zajímají hodinky, chvíli se pozdrž a pročítej... :-)
Tondaa73 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) A nepíše se "verbež"??? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tyhle jsou cajk ??? Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem Tondaa73
Sanny Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Teda zajimaji, ale nejsem nejaky megafanda
Sanny Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Jsou nejake zasady ktere urcuji jak poznat falzifikat?
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Jsou nejake zasady ktere urcuji jak poznat falzifikat?tohle ale neni falzifikat .... to se jenom sjetej filipinec paril s opici a vznikly hodinky, ktere vlastnis .... vlastne mas unikat ...... aneb tyhle hodinky v originalu neexistuji, takze to neni nic okopirovaneho .... je to lidova tvorivost lidi z lesa
Sanny Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tak to je super!! Beru to sportovne, dostal jsem je od kamarada z Londyna. A byl jsem si temer jisty, ze nejsou prave. Chtel jsem slyset dalsi nazor. Ale funguji.
Mirek Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Se asi po Novým roce hodně umíralo a dost dědilo...
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Jsou nejake zasady ktere urcuji jak poznat falzifikat?To je značku od značky, fejk od fejku. U kvalitních fejků běžnějších hodinek se to často poznává celkem blbě, ale třeba ten tvůj kousek je na zcela opačným konci spektra. Tedy totální šmuk v absolutně odfláklým provedení, na kterým je od prvního pohledu vidět, že to někdo koupil od černocha na pláži za pět dolarů (nemluvě o těch nefunkčních subcifernících, to už je úplná šílenost). Zároveň to nese název jedný z nejlepších hodinářskejch manufaktur na světě, jejíž hodinky se prodávaj za 20 000 Eur a vejš. Udělat si z toho závěr není tak těžký. Mimochodem, takhle nějak vypadaj strojky v hodinkách od Langeho. Srovnej to s tím, co máš na stole. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem USER47
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Todle visi u nasich v loznici, je to Mona Lisa. Jednou to snad zdedim... Akorat se budu muset delit s brachou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Zmizíku tos musel byt pořádně zmazaný,když jsi to kreslil :-)
Xenomorfus Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Zmizíku tos musel byt pořádně zmazaný,když jsi to kreslil :-) ...zrejme autoportret ;-)
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Zmizíku tos musel byt pořádně zmazaný,když jsi to kreslil :-)to kreslil franta ringo .... když byla zmizikojc mama se zmizikem v 57 na karlove moste ..... vejlet vod roh ..... to mel este pacesy
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Todle visi u nasich v loznici, je to Mona Lisa. Jednou to snad zdedim... Akorat se budu muset delit s brachou. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 TYPYCOYPO, ty me jednou zabijes :-)
VintageLover Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tvl člověk se snaží dělat nějakou aktivitu ve vlákně HUMOR a vono se to děje všechno tady, tohle je opravdu to nej vlákno po novým roce, co tady zatím vzniklo, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se