Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Jsou nejake zasady ktere urcuji jak poznat falzifikat?

tohle ale neni falzifikat .... to se jenom sjetej filipinec paril s opici a vznikly hodinky, ktere vlastnis .... vlastne mas unikat ...... aneb tyhle hodinky v originalu neexistuji, takze to neni nic okopirovaneho .... je to lidova tvorivost lidi z lesa

Odesláno

Tak to je super!! Beru to sportovne, dostal jsem je od kamarada z Londyna. A byl jsem si temer jisty, ze nejsou prave. Chtel jsem slyset dalsi nazor. Ale funguji.

Odesláno (upraveno)

Jsou nejake zasady ktere urcuji jak poznat falzifikat?

To je značku od značky, fejk od fejku. U kvalitních fejků běžnějších hodinek se to často poznává celkem blbě, ale třeba ten tvůj kousek je na zcela opačným konci spektra. Tedy totální šmuk v absolutně odfláklým provedení, na kterým je od prvního pohledu vidět, že to někdo koupil od černocha na pláži za pět dolarů (nemluvě o těch nefunkčních subcifernících, to už je úplná šílenost). Zároveň to nese název jedný z nejlepších hodinářskejch manufaktur na světě, jejíž hodinky se prodávaj za 20 000 Eur a vejš. Udělat si z toho závěr není tak těžký.

Mimochodem, takhle nějak vypadaj strojky v hodinkách od Langeho. Srovnej to s tím, co máš na stole.

06-Lange-Sohne-Datograph-Up-Down-Jacques

Upraveno uživatelem USER47
Návštěvník YPO
Odesláno

Zmizíku tos musel byt pořádně zmazaný,když jsi to kreslil :-)

to kreslil franta ringo .... když byla zmizikojc mama se zmizikem v 57 na karlove moste ..... vejlet vod roh ..... to mel este pacesy

Odesláno

Todle visi u nasich v loznici, je to Mona Lisa. Jednou to snad zdedim... Akorat se budu muset delit s brachou.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...