Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tvl člověk se snaží dělat nějakou aktivitu ve vlákně HUMOR a vono se to děje všechno tady, tohle je opravdu to nej vlákno po novým roce, co tady zatím vzniklo, díky.  :lol2:

...eště tu bylo jedno...ňáký nářky vo tom, že je tu členem už vod snídaně, a furt mu nikdo nedovolí tady prodat hodinky... ;-)

Odesláno

Teda, já tu nejsu nějak moc dlouho, ale lednová úroda borců je vážně zajímavá...

Odesláno z Tapatalk, bohužel.

Odesláno

...eště tu bylo jedno...ňáký nářky vo tom, že je tu členem už vod snídaně, a furt mu nikdo nedovolí tady prodat hodinky... ;-)

Presne,to bylo lepsi. Ale neva,tohle taky neni spatny :-).

Odesláno

je to lidova tvorivost lidi z lesa

Mona Lisa

Od srdce jsem se zasmál. K Těm hodinkám není víc co dodat.

Akorát ty falešné komplikace mě pobavily, světové časy a měsíční fáze. Předpokládám, že lidé z lesa si myslí, že to je na pravých Lange taky na ozdobu.

Odesláno (upraveno)

Je to pôvodný návrh p. Langeho, keď synovia ešte sotva chodili. Nakreslil ho iba na papier. Podľa očitých svedkov si ho so zaujatím obzeral a nezreteľne, ale sústredene si mrmlal: "Dieses Modell wird einen Namen "Werbesch" haben!"

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Na přání opraven název tématu z verbeš na verbež, nedalo se na to koukat.

To už rovnou oprav na veteš, protože verbež je něco úplně jinýho, než tazatel nejspíš myslel.

Odesláno

Je to pôvodný návrh p. Langeho, keď synovia ešte sotva chodili. Nakreslil ho iba na papier. Podľa očitých svedkov si ho so zaujatím obzeral a nezreteľne, ale sústredene si mrmlal: "Dieses Modell wird einen Namen "Werbesch" haben!"

Pobavil jsi mě před spaním výborně! Díky :-D

Odesláno

Vynikající :D všechny bicompaxy a tricompaxy se můžou jít zahrabat, ba i quadricompaxy jako Eberhard apod.na tohle nemají - sexcompax, to je to pravé pro moderního muže :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...