Tondaa73 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tvl člověk se snaží dělat nějakou aktivitu ve vlákně HUMOR a vono se to děje všechno tady, tohle je opravdu to nej vlákno po novým roce, co tady zatím vzniklo, díky. ...eště tu bylo jedno...ňáký nářky vo tom, že je tu členem už vod snídaně, a furt mu nikdo nedovolí tady prodat hodinky... ;-)
VintageLover Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 taky jestli snídal s CEO z breitlingenu....
vladacr Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Teda, já tu nejsu nějak moc dlouho, ale lednová úroda borců je vážně zajímavá... Odesláno z Tapatalk, bohužel.
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 taky jestli snídal s CEO z breitlingenu....Jeeee, breitlingen, to bylo taky vlakno....
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 ...eště tu bylo jedno...ňáký nářky vo tom, že je tu členem už vod snídaně, a furt mu nikdo nedovolí tady prodat hodinky... ;-)Presne,to bylo lepsi. Ale neva,tohle taky neni spatny :-).
zekon7302 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Já todle dostat od "kámoše", asi bych se zamyslel, jak si mého přátelství váží.
Waya03 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Lange se šesti subciframa, tak to mě ještě ani nikdy nenapadlo. To si člověk rozšíří obzory...
organic Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 je to lidova tvorivost lidi z lesa Mona LisaOd srdce jsem se zasmál. K Těm hodinkám není víc co dodat.Akorát ty falešné komplikace mě pobavily, světové časy a měsíční fáze. Předpokládám, že lidé z lesa si myslí, že to je na pravých Lange taky na ozdobu.
McStinger Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Je to pôvodný návrh p. Langeho, keď synovia ešte sotva chodili. Nakreslil ho iba na papier. Podľa očitých svedkov si ho so zaujatím obzeral a nezreteľne, ale sústredene si mrmlal: "Dieses Modell wird einen Namen "Werbesch" haben!" Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem McStinger
Jörg8X Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Já myslim, že kdo si koupí takovej hnusnej fejk, tak nad tim asi fakt nepřemýšlí...
prischera Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Na přání opraven název tématu z verbeš na verbež, nedalo se na to koukat.
McStinger Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Človek už nemá zo života žiadnu radosť. Idem radšej spať.
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Na přání opraven název tématu z verbeš na verbež, nedalo se na to koukat.To už rovnou oprav na veteš, protože verbež je něco úplně jinýho, než tazatel nejspíš myslel.
zhrado Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Poradí mi někdo s hodinkama o kterých nevím vubec nic?Tak toto by malo ísť do pamätihodností
Bob Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 to je nej vlakno letos, Kubo dej zpatky puvodni nazev, lip to ladi k tem hodinkam
mAra_ Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Je to pôvodný návrh p. Langeho, keď synovia ešte sotva chodili. Nakreslil ho iba na papier. Podľa očitých svedkov si ho so zaujatím obzeral a nezreteľne, ale sústredene si mrmlal: "Dieses Modell wird einen Namen "Werbesch" haben!"Pobavil jsi mě před spaním výborně! Díky :-D
martar Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Vynikající všechny bicompaxy a tricompaxy se můžou jít zahrabat, ba i quadricompaxy jako Eberhard apod.na tohle nemají - sexcompax, to je to pravé pro moderního muže
cosmos Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tak tohle je jednoznačně vtipnejsi než vlákno humor,díky moc sannymu za male prodloužení života :-)) a ta Mona Lisa :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se