JaRooN Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Ta Mona Lisá je absolutní unikát. To si tak večer sedí Leonardo s kamarádem na pivku, po 17 kousku přijde číšnice, že budou zavírat, Leonardo se zasní, kouká na ni jak na svatý obrázek a napadne ho, že by ji mohl namalovat. Tak si udělá rychlou skicu, aby do rána nezapomněl, jak vypadala. A druhý den pak namaloval tu, co visí v muzeu. Ale tato - tato je ta první, jediná pravá. Dodnes ten původní náčrt všichni hledali. Už nemusí, konečně je na světě
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Ty jo, takovejch světovejch časů mohl znát.
martar Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Teď mi kolega kunsthistorik povídá, že ta Móňa-Líza není úplně marná..
gabik Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Hosi, vy jaste tady sama veteš, nekdo chce poradit s verbeží a vy takhle na nej .
Tittus Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Jak říká Pohlreich: "Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, srát hada, koně zvracet v barvách trikolóry, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, ale tohle... to jsem ještě neviděl."
lastam Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 viděl jsem už toho hodně, ale tohle je fakt hnusnej peklostroj, tak snad příště někdo už konečně pošle ty pravý, doufejme...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 ... dej zpatky puvodni nazev, lip to ladi k tem hodinkam Jsem to vrátil. To ty "rifle" v názvu jiného vlákna jsou horší...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Twlé - super vlákno. Zmizíku, co hulíš? Pošli vzorek.
student Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Čím víc pruhů-subciferníků,tím víc Adidas.S.
Jenikec Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Jo tak už se dva známí ptali jestli ty ceny jsou ok, byl to nějakej zaplacenej FB spam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se