Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Působí docela velkým dojmem. Typem postavy mi příjdeš jako člověk, kterému by výborně padly explorery I apod. I ty na dnešní poměry malé rolexky, Ti seděly naprosto dokonale.

Odesláno

Dle mne jsou na hrane, pokud se na ne necitis, neda se svitit. Mimo tech IWC, co Tudor Ranger?

Odesláno

nemají tah

Maji, jen je tam takova fuga.

Odesláno

Na ruce pusobi o dost nizsim dojmem. Foto pujceno, diky:http://www.ablogtowatch.com/tudor-ranger-79910-watch-2014-hands/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já nezvládám tu mezeru mezi tahem a pouzdrem

Rozumim;).

Odesláno

tak ale tohle už má být fotka z obýváku, sedí ti pěkně a podle mě jsou lepší/hezčí než Black Baye, inhouse, integrovaný tah...

Odesláno

Za mě jsou BB taky hodně ha hraně. Je to o pocitu, jak se cítíš.

Jakou máš ruku? Já BB pustil právě proto, že se mi zdály velký. Ne pouzdro, to bylo o.k., ale nožky jsou přece jen moc dlouhý a přesahovaly moji hnátu. A to mám docela obvyklých 17,5 - 18 cm. Navíc ani jejich výška není malá.

Já bych bral North Flagy, ale můj vkus je občas mimo hlavní proud a uznávám, že ne každému se ty Flagy líbí.

Odesláno

Myslím ze na tvé ruce nejsou nějak zvlášť velké,zalezi jak to citis. Jenom první fotky na kůži hrozne zvýrazňují velké a dlouhé nozky. Podle me se na tahu s koncovkama k pouzdru opticky trochu zmensi a bude to v cajku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...