safi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Ahoj, vybírám nové "finální" hodinky, které už nikdy neprodám, podobně jako mé vintážní Rolex:-) Několikrát jsem si u Bechyněho zkoušel Modré Black Bay a nejsem si jistý, zdali na mé ruce nevypadají nepatřičně velké (budu je kupovat na tahu). Co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tak je to o pocitu, že..Bych řek, že to je na hraně..
Liqid Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Jak ti jsou, to musíš cítit sám, ale vzhledově se mi zdá, že ti jsou velký, zvlášť jestli nosíš takovýhle košile.
stepecken Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Veľké sa mi to zdá až moc.. Pretrca ti nozka cez ruku
ingi88 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 na první foto mi to přijde naprosto OK, na druhé už je to horší, ale možná to dělá natočení dlaně a prstů nemáš tam ještě nějakou?
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 safi podle těhle fotek nepozná nikdo nic .... až tam pudeš po jedenáctý tak si stoupni proti zrcadlu a budeš to vědět hned .... já to hodnotím tak, že ti nejsou velký, ale vysoký
USER47 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Podle mě to taky dělá ten úhel a focení zblízka. Ale obecně jde spíš o to, jestli jsou ti pohodlný. Co se týče vizuálního posouzení, zkus to vyfotit z větší dálky, třeba v zrcadle. Předpokládám, že to bude vypadat trochu líp.
safi Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 safi podle těhle fotek nepozná nikdo nic .... až tam pudeš po jedenáctý tak si stoupni proti zrcadlu a budeš to vědět hned .... já to hodnotím tak, že ti nejsou velký, ale vysoký Díky, zkusím. Jedna starší fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Jedna starší fotka: 3.jpgto je v pohodě .... pokud ti nevadí výška, tak směle do toho
safi Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Druhé ve výběru jsou IWC Marky XV nebo XVI a třetí jsou Omegy Seamastery s keramickou lunetou.
xcmaniax Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Na tahu budou v pohode. SMPc budou urcite na ruce pusobit mensim dojmem.
safi Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Na tahu budou v pohode. SMPc budou urcite na ruce pusobit mensim dojmem. takže je nenosit na kůži, anebo s koncovými díly alá Daytona.
lib Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Hele, jestli takhle ptas, pak Ti jsou velky.A... fakt jsou. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem lib
safi Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Nemáte nějaký nápad, jak do měsíce zvýšit objem zápěstí levé ruky?
safi Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Zacit delat vsechno levou rukou? Bohužel šťastně ženat 7 let :-)
ensi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Bohužel šťastně ženat 7 let :-) Bez obeti to nepujde...
financ Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tudory by byly dokonalý ve čtyřicítce. plus 20mm tah a měl bych hodinky nafurt. Mark XVI jsou pohodlnější
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se