Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čekal jsem že se to tam nějak zvrhne, ale díky za odkaz na ten další topic. To mi úplně stačí.

Odesláno (upraveno)

Taky si všimni, že se v džínách moc nepromenáduje :-D Tesil něco vydrží ;-)

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Ty vogo...Pěkny hemzy tady  :clap: :lol2:  Frantiku Ty kdybys byl žena tak Tě sbalim raz dva :gora:

Jinak nosím  Levisky nebo Wrangler  a pokaždé je musim vyhodit kvůli tomu že se mi ošoupou na zadku :)

Odesláno

Ty vogo...Pěkny hemzy tady  :clap: :lol2:  Frantiku Ty kdybys byl žena tak Tě sbalim raz dva :gora:

Jinak nosím  Levisky nebo Wrangler  a pokaždé je musim vyhodit kvůli tomu že se mi ošoupou na zadku :)

Tak ty raději žádnou fotku neposilej  :lol2:  :lol2:

Návštěvník tolja
Odesláno

.......................

...............  a pokaždé je musim vyhodit kvůli tomu že se mi ošoupou na zadku :)

láska, když ho paparazzi načapal na hradeckým perónu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník tolja
Odesláno

Neděláš náhodou silový trojboj?

Proč já?

To je Láskova prdel

Mě na zadeli ani v rozkroku gatě nehoří, protoze je nosim pod pupkem a mam v nich dost místa. Kupuju si měkký, předepraný, hlavně aby byly pohodlný, a jako bonus m?m, že mi vydržej. Ještě teď si vzpomínám když mi máma koupila první superky (pamětníci vědí), tak se daly do kouta a stály tam v pozoru, takový to byly prkna

Odesláno

Co se týče praní, prát to chce jemně, ideálně je mít pračku s programem na jeansy nebo praní. Žehlit jeansy se vůbec nesmí. To je pro ně smrt...

Denim se nesmí žehlit ? To vidím poprvně, nějaký zdroj co to dělá s látkou ?

Odesláno

Proč já?

To je Láskova p...l

Mě na zadeli ani v rozkroku gatě nehoří, protoze je nosim pod pupkem a mam v nich dost místa. Kupuju si měkký, předepraný, hlavně aby byly pohodlný, a jako bonus m?m, že mi vydržej. Ještě teď si vzpomínám když mi máma koupila první superky (pamětníci vědí), tak se daly do kouta a stály tam v pozoru, takový to byly prkna

Sem myslel lasku..
Odesláno

Věc: zamítnutí reklamace:

Vážený zákazníku, Vaše reklamace byla odmítnuta z důvodu nesprávného použití našich džínových kalhot (riflí). Naše značka nevyrábí výrobky pro muže s velkými genitáliemi zejména pak pro muže z tzv. koulemi. Naše džíny pro tento typ nošení nejsou určeny. Jsou určeny zejména pro bezpáteřní muže bez "koulí" co si každý rok koupí alespoň 2 kusy. Vzhledem k Vašim obtížím Vám nemůže v reklamaci vyhovět, doporučujeme se však obrátit na experty z chronomag.cz kteří by Vám mohli pomoci. Vaší volbou budou pravděpodobně tepláky, tzv. taxikářský outfit, který skutečně vydrží a je pohodlný. Vzhledem k rozmanitosti šustáků a tepláků doporučujeme zakoupit tepláky modré. Na foru chronomag.cz Vám poradí jaké hodinky se k daným teplákům hodí. Domníváme se že kombinace modrých tepláků s pruhem adidas a Rolex Submariner Bicolor ceramic je nejvhodnější....

S pozdravem Mustang Jeans LTD.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...