Davidofs.cz Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 nový jsem nepsal, ale v dobrém stavu r. 2015
Micey Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Tak pět let starý Brajtle za pade taky seženeš.
VojtaB Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Davidofs.cz napsal: Tak díky za rady, doposud jsem s hodinkami o třídu níže a myslel jsem, že Perrelety jsou něco méně vídaného, ale mezi odborníky uznávaného. V Pyramidě jsou ve střední třídě mezi samými top značkami. Béčka nosí v dnešní době každý Takže mi radíte raději jít do obvyklých značek Breitling, Omega a nevybočovat z proudu? Za tu cenu, 15 let staré a obouchané Breitling, Omega... kdo to kdy mimo Chronomag slyšel? Kup si Perrelety a ženy tě budou milovat, muži budou chtít bejt jako ty a tvůj machrindex bude v závratných výšinách. Upraveno 14. července 2020 uživatelem VojtaB
VojtaB Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Ale vážně, podle mě sis odpověděl sám... Jít s proudem = alespoň nějaká šance, že o té značce mimo chronomagory někdy někdo někde slyšel. Na tu tabulku zapomeň, za Perrelety (a zvlášť těmihle) se sotva otočí někdo z fóra, mimo něj to budou lidi brát za značku na úrovni Rotary nebo nějaké podobné blbosti a ty budeš o 45k lehčí a moc smutnej. A nebo se vykašli na machrování a pokud se ti líbí, kup si je. Jestli s tím ale chceš ohromovat ženský a doufat, že chlapi tě budou poplácávat po zádech za super hodinky, tak abys neměl spíš drahý mrzení
Návštěvník Ondra Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Chces-li, aby si lidi vsimli, kup si nejaky velky Breitlingy. Ty znaji snad uplne vsichni, a daji se koupit za rozumnou cenu.
Violoncello Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Jsem až překvapenej, jak se lidi obrazně otáčí za Perrelet Turbine. Ty hodinky zaujmou každého. Nesrovnatelně s GS, nebo Breitlingama. Perrelet moc fandím, jsou skvěle zpracované, inhouse, i když jejich likvidita není dobrá. Pokud do nich půjdeš, buď si jistý, že je chceš
drack2 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Odesláno 15. července 2020 Za 45 lze koupit lecos ojeteho... ale nic na techto chronech spatneho nevidim a jsou celkem originalni a maji nejaky pribeh. Kdyz by chtel clovek mainstream tak Brajtle ci Tag je asi nejlepsi volba.
digiMonster Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2020 presne tak prihováram sa za Breitling napr. jeté Colty uplne v pohode za 45.000 CZK zoženieš a sú to parádne hodinky neskutošne pohodlné
pciza Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Odesláno 20. září 2020 Dneska jsem fotil víc kousků, tak jsem vytáhnul i tyhle potápky.
igor261069 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Krása, dobře ze sis je nechal. A kde to jsi, jestli se muzu zeptat?
shewcza Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Pěkně Pepo, užívej zaslouženou dovolenou! Hodinky pecka!
pciza Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 před 35 minutami, igor261069 napsal: Krása, dobře ze sis je nechal. A kde to jsi, jestli se muzu zeptat? Dík, Maledivy Angaga
pciza Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 před 30 minutami, shewcza napsal: Pěkně Pepo, užívej zaslouženou dovolenou! Hodinky pecka! Jardo, dík moc!
Karel Sares Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 Mooc hezky stroje… ja mam DualRotory… a porad me bavi…Sent from my iPhone using Tapatalk
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Odesláno 17. září 2021 Ty SeaCrafty, vypadají naprosto parádně, doufám, že se brzy připojí do sbírky. Je to neotřelý, netuctový kousek!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se