Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Su zo supravy noveho vystroja oznacovaneho "Ratnik", ktory je aktualne masivne zavadzany do vyzbroje vojsk RF.

Hodinky maju oznacenie 6E4(6?4) - vyrobca a blizsia specifikacia neznama.

Ilcoy3kJTRo.jpg

Upraveno uživatelem PaloZV
Odesláno

Amfibie v PVD pouzdře s datem a korunkou na devítce...

Stroj bude klasickej, padesát let starej, prověřenej, automat Vostok. Šroubovací korunka.

Pro armádu podle mě dobrý hodinky... zvlášť pro tu ruskou:-)

Návštěvník eloga
Odesláno

tak to bych teda nechtěl, Ratnik má vypadat úplně jinak, ale to jen můj názor.... :photo:  :photo:

tohle je tak dobrý do stráže, ale ne do války....

**

Odesláno

Pro rusko dobrý,  akorát mi uniká smysl otočné lunety bez cifrů.   Hoši od bobří řeky detaily neřeší.

• Po letech...
Odesláno

Ruská armáda fasuje chytré hodinky.

Zařízení Strelec-Časovoj bylo poprvé představeno na mezinárodním veletrhu vojenské techniky Armija 2016. Hodinky fungují do vzdálenosti 50 kilometrů od štábu. 

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/rusko-chytre-hodinky-armada-krym-d47-/zahranicni.aspx?c=A180703_151935_zahranicni_aha#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Lunetu bych ještě chápal, ale korunku na 9-tce ne. Být vojákem, tak se, jako čistokrevnej pravák, do těch hodinek s korunkou na 9-tce při seřizování snad zamotám :) Musel bych je seřizovat vzhůru nohama -brrr. Opět, chápu, proč ji tam umístili, ale zrovna u Amfibií ne - Amfibie vydrží snad všecko, takže počin docela zbytečný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...