Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uniklo mi, že je Tikal pustil. Jsou super, nezam?nitelný a se zajímavou historií. A fotka je parádní taser :D

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 22:12, martar napsal:

Uniklo mi, že je Tikal pustil. Jsou super, nezam?nitelný a se zajímavou historií. A fotka je parádní taser :D

nepustil, je jich tu víc

Odesláno (upraveno)

Aha, to jsem nevěděl. To je vtipný, v Galiziov? katalogu chybí (nejsou tam žádné libyjské vojenské hodinky) a jen na našem fóru se jich potuluje několik..

Otázka na autora vlákna: co je to za jizvičku na skle/cifru mezi indexy tachymetru 60 až 700?

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 21:51, financ napsal:

paráda, to jsou Kadakiho?

ano ano :)

V 14. 1. 2016 v 22:43, martar napsal:

Otázka na autora vlákna: co je to za jizvičku mezi indexy tachymetru 60 až 700?

skrabanec ve skle... ale abych pravdu rekl, pro me jim to dodava 'used look', nevadi mi to tam, proto jsem se ne ani nesnazil odstranit...

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 22:43, martar napsal:

Aha, to jsem nevěděl. To je vtipný, v Galiziov? katalogu chybí (nejsou tam žádné libyjské vojenské hodinky) a jen na našem fóru se jich potuluje několik..

Otázka na autora vlákna: co je to za jizvičku mezi indexy tachymetru 60 až 700?

...že by drblý mineální sko...?

Odesláno

Souhlas, u těchhle hodinek to nijak nevadí. Budou další fotky? Zajímavý je ten asymetrický tah... a na dynko se těším.. :)

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 22:49, martar napsal:

Souhlas, u těchhle hodinek to nijak nevadí. Budou další fotky? Zajímavý je ten asymetrický tah... a na dynko se těším.. :)

to te asi zklamu hned 2x :( je to neorigo guma a dynko je bez PVD, pouze s 'technickama' napisama, nefotil jej, bohuzel...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...