Bert Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Svatá prostoto, a co jsem asi myslel tímto: .... Jinak budeš muset dost čarovat s nějakým okružím na číselníku..... Kubo, přeji Ti mnoho štěstí při návrhu a realizaci takového okruží, které bude zcela nenásilně navazovat na hmotu groše. Za ještě složitější pak považuji Tebou navrhovovaná čísla. Trefit font bude fakt mňamka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 A takovy hodinky by nekdo vocad fakt jako nosil na ruce???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaM Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jenom napad zacatecnika, priznam se, ze bych hodinky s grosem nechtel, at tak nebo tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Urcite a ostatni by mu mazali med okolo pr.dele ze je to hrdobec tretieho tisicrocia. Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ten hrdobec asi bude nějaká komplikace, co hrne před sebou tu.... kuličku ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jako nevím no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Jako nevím no... Bomba, to by se líbilo Fíkovi!!! Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ty Corum jsou fantastické.Být to něco podobného,tak bych do toho rád šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 To mi taky přijde trochu divoké Já bych byl pro zlacené oblekovky (do 40mm), bílý jednoduchý cifr bez čísel (jen indexy) a na cifr třeba jen nápis (možná v latině?), nebo erb nebo tak něco a k tomu plné, zdobné dýnko, něco jako u limitky od Davosy.Nijak by mě nepohoršovalo, že Karel IV. hodinky nenosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Bomba, to by se líbilo Fíkovi!!! To by mu šlo k botám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaM Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Popripade by mohla byt mezi cisly na ciferniku zvyraznena IV jako decentni pripominka Karla... A vse ostatni by mohlo byt na dynku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 tak jsem si to celý pročetl (uff) a objevují se tu 3 možné směry1. náramkové hodinky (oblekovky, něco decentnějšího, společenské)2. stolní hodiny3. sluneční hodiny kterým směrem se dáme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Limitka stolních hodin by mohla být zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) <iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/qFeoc4sNLG4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Nevím jestli jsem to správně vložil. Třeba je to hodně mimo. Ale z těch budíků s turbem jsem hotovej něco takovýho na stolních hodinách by mě asi skolilo a asi bych to potřeboval... Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 tak jsem si to celý pročetl (uff) a objevují se tu 3 možné směry1. náramkové hodinky (oblekovky, něco decentnějšího, společenské)2. stolní hodiny3. sluneční hodiny kterým směrem se dáme?2nebo 2 v kombinaci s 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Stolní ve dřevě a natahování klíčkem by se mi líbili.Je jen otázka kde sehnat strojky do stolních hodin a počítám že kolem 20ks /odhadem/? Třeba by jich bylo víc,kdo ví... Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Pokud to bude nějaká stolní legrácka, tak by okolo ní mohla být spousta místa. Potom si dovolím dát ctěným lídrům této limitky trochu brouka do hlavy. Za doby K4 samozřejmě nebyl zaveden pásmový čas. Bylo by tedy dobré vložit do toho budoucího skvělého stroje korekční prvek (okruží), který by korigoval zeměpisnou délku, a z ní vyplývající místní čas, na které se právě nachází ctěný chronomagor. Pokud bych chtěl být ještě větší svině (jakože jsem:-), pak bych u případných slunečních hodin doporučil ještě kompenzovat zeměpisnou šířku. Samozřejmě za pomoci Nautical Almanach .... Pro představu rozsahu korekcí letmo nahazuji: Nejzápadnejší bod 50°17'11.2"N 2°46'37.9"E Nejvýchodnější bod 50°02'07.3"N 19°39'41.3"E Nejsevernější bod 54°26'29.0"N 10°09'58.0"E Nejjižnější bod 42°23'35.1"N 11°25'26.2"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Tieto su male ale sledujte ako spravili obe strany ked uz to malo byt mincoidne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Nebránil bych se ani stolním hodinám.Nemuselo by to být špatné.Máš už nějaké návrhy ciferníku,popř.jejich vzhledu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 To by mu šlo k botám..Myslíš k těm botaskám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se