Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové, sháním nějaké univerzální hodinky na denní nošení, typově např. Longines Conquest. Nechci chrono. Měly by mít tmavý cifr, lumi a být na tahu. Bohužel mám velký obvod zápěstí přes 22 cm a tak vše s průměrem 42 mm a menším vypadá na mojí ruce jak dámské hodinky po babičce ;-)

Budget cca 20 - 30 tis. Kč. Díky za případné nasměrování.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Tyhle ORISky jsou super, ale jsou dost vysoké. Já mám 23cm a je to horní hranice. Navíc jsou určitě mimo budget, ne?

Odesláno

Voděodolnost není podstatná. Líbí se mi právě ty Longines Conquest (ne HydroConquest) i když jsou to baterkáče, ale jsou na mně maličké... Pilotky jsou fajn, třeba Steinhart, ale tam je lepší řemen...

Odesláno

Mam nazor jako LovecK, skvela volba! ;) .

Odesláno

Díky všem za názory a pomoc. Zatím to vypadá na nějaké Orisky, ale musím si to nechat ještě projít hlavou. Hlavně kvůli potřebě navýšení původního rozpočtu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Marťan byl Matt Damon, viděl jsem to předevčírem a hned jsem si při pohledu na ty hnusné mrchy vzpomněl na tebe, že to byl takový drobný přešlap ve tvém dobrém vkusu :-)

Odesláno

Já bych teda přispěl trochou do mlýna.. Obvod 22 mám taktéž,a postupně se z rozměru 45-47 přešel na 40-42. Je to model od modelu. 

Pilotky 47 např od Štajnů byly sice super, ale časem, na denní nošení trochu nepohodlné.

Opravdu bych velikost puku přehodnotil, pokud vezmeš něco bez lunety, bude i 40-42 vypadat větší, nebo i vyšší hodinky, které budou vystupovat víc nad ruku udělají stejnou službu- např potápky- třeba i zmiňované RT.

Orisky 47-49 jsou (omlouvám se) až zhovadilost, nedovedu si to každý den na ruce představit.

Pokud nemáš vyhraněný vkus na některý ze směrů ( potápky- pilotky...) zajdi třeba do Koscomu a vyzkoušej si to. Budeš asi překvapený relativitou velikosti.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...