Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Další novinka SIHH 2016 Nádhera! http://www.ablogtowatch.com/omega-speedmaster-moonphase-chronograph-master-chronometer-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Jo, tak to se mi taky moc líbí! Parádne si vyhráli s vyobrazením Měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 nevim jesi mne trosku nerusi ta cervena datumovka, lae tohle je teda velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 prumer 44 jako u dark side? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Jojo 44mm, pouzdro bude nejspíš stejný...WR 100, ocel, cena 9400 Franků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Naprostá bomba! V oficiálním release Omegy jsem četl, že ten Měsíc je prý zpracovaný v takovém detailu, že pod dostatečným přiblížením jsou vidět stopy astronautů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Ten tureckej pul mesic na datumovce je ale hroznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Panečku! Měsíček jak od Mařenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Proč ne? Hezké hodinky. Akorát se mi nelíbí ten hranatý safír. Mám jej na safírových moonech taky a není to ono. Trochu větší zaoblení safíru by jim podle mě sedělo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Nějak to na mne nefunguje, fáze mi tam nesedí, datumka v subcifru a sklíčko taky ne. Takže i kdybych chtěl dát za hodinky takovou palici, za tyhle by to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Celkově vůbec nejsou špatné, jen ty subcifry s tureckým půlměsícem a ten druhý teda taky nevypadá nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Nějak to na mne nefunguje, fáze mi tam nesedí, datumka v subcifru a sklíčko taky ne. Takže i kdybych chtěl dát za hodinky takovou palici, za tyhle by to nebylo.Tak nějak. Takhle ukazatel data ještě jde, ale když bude ukazovat na datum označeném jen tečkou, nebude to vypadat hezky. IMO tyto reinkarnace legendy opravdové legendě spíž ubližují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Něco mi na nich nesedí, mě přijde mnohem povedenější verze manuál s aventurine dialem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Když má tohle jako pointer date Oris na obvodu tam mi to nevadí tady ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jsou nádherné, no ale 230 tis. kč je docela dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Zajímalo by mě, jak sedí datumovka na datech 31 a pak na 1. Pokud to ten půlměsíc zvládne, pak nemám výhrady. V té velikosti, s tím strojem, aplikovanými indexy jsou to hodinky s velkým MI, Omega asi potřebuje šlápnout na paty Breitlingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Za mě dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Mě se líbí moc, povedené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 mne se taky libi. cenovka je ale ulet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Cena je tak trochu mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se