Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Máme zde několik dalších modelů s 6R15 kalibrem. Tyto nové modely Seiko umístilo do své modelové řady Seiko MEchanical nikoliv do své řady Seiko Spirit mechanical.

Jedná se o tyto modely:

SARB027

1678d.jpg

SARB029

1679d.jpg

SARB030

1680d.jpg

SARB031

1681d.jpg

Kalibr 6R15, průměr cca 36-37mm. Katalogová cena 52500YEN

Upraveno uživatelem ¨safi
  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Další tři modely jsou SARB021, SARB023 and SARB025. Opět kalibr 6R15 a katalogová cena 63,000Yen. Oproti řadě Seiko Spirit, ve které se tento kalibr poprvé objevil se jedná o výrazný nárust ceny. Seiko si je velmi dobře vědomo, že vyprodukovalo kalibr který je o třídu výš než současně vyráběné a používané automatické kalibry z produkce Ety (bez chronometr certifikace) a lidé jsou ochotni si za ně připlatit.

SARB021

1234d.jpg

SARB023

1235d.jpg

SARB025

1237d.jpg

Odesláno
Seiko si je velmi dobře vědomo, že vyprodukovalo kalibr který je o třídu výš než současně vyráběné a používané automatické kalibry z produkce Ety (bez chronometr certifikace) a lidé jsou ochotni si za ně připlatit.

to je velmi odvážné tvrzení se kterým bych spíše nesouhlasil...

Odesláno
Seiko si je velmi dobře vědomo, že vyprodukovalo kalibr který je o třídu výš než současně vyráběné a používané automatické kalibry z produkce Ety (bez chronometr certifikace) a lidé jsou ochotni si za ně připlatit.

Možná lejce odbočím od témetu, ale jen lehce. Dnes jsem byl na skok ve Vídni a neopoměl jsem si prohlédnout všechny místní výklady s luxusníma hodinkama. Řeknu Vám, všechny byly jako do jednoho výrobce (což je téměř pravda), skoro stejné. Tedy až na Cartier, Panerai a Seiko (Spring Drive).

Je mi jasné, že Seiko nebude asi nikdy v povědomí jako extra luxus, ale svým designem si své přínivce najít dokáže. Můžu tedy v klidu šetřit a těšit se, jaká zajímavá Seika si v budoucnu koupím.

Odesláno
tak tady bych si nevybral :( proč ten kalibr nezabalí taky do něčeho zajímavějšího ...

Mně se na společenské hodinky zdají zajímavé až dost, naopak mi jejich design připadá moderní. Jestli chceš "něco zajímavějšího" se stejným kalibrem, podívej se třeba na Seiko Prospex nebo Alpinist.

Odesláno (upraveno)

Před malou chvíli byly na Seiko and Citizen fórum postnuty odkazy na první reálné fotografie nových modelů :thumbsup_anim:

Zdroj: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...B023%2C+SARB025

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Co je zajímavé tak model SARB025 má hnědý lakovaný ciferník, zatímco model SARB021 černý. Dále existuje model SARB026, který má hnědý ciferník a je pozlacený. Seiko většinou značilo číslicí 26 zlacené modely. Viz foto

Zdroj:

http://www.watchbus.com/modules.php?name=F...pic&t=22754

Odesláno

Co se týče rozměrů tak modely SARC007 a SARC009 s 6R20 kalibrem mají průměr 38mm a výšku 12,5mm.

Modely SARB021, SARB023, SARB025, SARB026 s 6R15 kalibrem mají průměr 38mm a výšku 11.3mm.

Odesláno

Mně se od začátku nějak nelíbí ten font, který SEIKO použilo u nápisů "Automatic" u všech hodinek s tímto kalibrem. U diverů SUMO mi vadí nejvíc, ale u těchto nových modelů mi tak taky nesedí.

Odesláno
Mně se od začátku nějak nelíbí ten font, který SEIKO použilo u nápisů "Automatic" u všech hodinek s tímto kalibrem. U diverů SUMO mi vadí nejvíc, ale u těchto nových modelů mi tak taky nesedí.

velmi dobrý postřeh! ale do doby než jsi na to upozornil mi to nevadilo :D sakrapráce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...