Vit Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2016 No prece, ze ti nechci brat vyjimecnost a kupovat stejne hodinky [emoji6]Klidně to snesu, jestli se nepletu, tak nás dělí velká louže.
Vit Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2016 On the Road.(bílý flek v pozadí - pes, tmavá tečka v pozadí - děcka)
davok Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Krásný fotky! Pokaždé, když se tyhle Zenithky objevily v prodeji jsem si nebyla jistá, jestli mi na nich něco nevadí, teď bych s jistotou řekla, že ne. Radost sledovat Tvá vlákna.
HondzaX Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Koukám, že to jsou velice fotogenické hodinky - teda když to někdo umí nafotit tak, jako ty :-) Jak tu už někdo psal, tvé fotografie je posouvají ještě o něco výš..
Vit Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Za posledních 7 dní odchylka -3s (korunkou dole). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Není čas změnit popisek nad avatarem z megaXXLzávisláka na gmtlovera nebo tak něco? Nechápu, že jsem si vlákna všimnul až teď - krásné hodinky (měnící se cifr a tvar hlavice gmt ručky...) a tradičně nádherné fotky. Snímky, které nezobrazují jen hodinky, ale i pocit z nich. Super.
Vit Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Moc děkuju.Ale posedl mě démon.Hodinky jsou na prodej ZDE.
Vit Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Moc děkuju.Ale posedl mě démon.Hodinky jsou na prodej ZDE. Nedivím se, koukám na toho démona dokola a nemůžu se vynadívat Každopádně přeju ať vše dobře dopadne!
tano Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Moc děkuju.Ale posedl mě démon.Hodinky jsou na prodej ZDE. Nebude Ti jich lito? Jsou fakt paradni.
Vit Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Nedivím se, koukám na toho démona dokola a nemůžu se vynadívat Každopádně přeju ať vše dobře dopadne! Díky. Nebude Ti jich lito? Jsou fakt paradni.Asi jo, ale to je život.
Vit Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Přijde mi, že se mi to snaží vypluvit i ta němá tvář ... Upraveno 10. února 2016 uživatelem Vit
pavel23 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Nechci ti to tu plevelit, ale neudržel jsem se. Z dnešního odpoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se