blackhead Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) To jsou ceny, a jeste kdyz v te dobe bylo euro tak za 23,5Kc, snad to nebudou cist mistni cenovy pojicajti he, sem se ted dival do starejch zprav, a mam tu jednu z 2010, jaky tehdy umeli slevy v Sheronu BA. jen podotykam, vsechny suby jsou mysleny plechace.. 116520 Daytona, 40mm 7.500,-?116334 Datejust II., 41mm 4.850,-?14060M Submariner, 40mm 3.520,-?16610 Submariner Date, 40mm 3.890,-?16610LV Submariner Date, green, 40mm, 4.100,-? Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Snad je to správněTy mírné cenové rozdíly v jednotlivých zemích jsou daný výší sazby DPH, nebo to má jiné opodstatnění? Např v Rakousku a GB je sazba 20%, v Německu 19% a cenový rozdíl u list price tomu tedy neodpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 nějak to zmizelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Ta první fáze je nepříjemná stejně jako hu Bierhanzlovy masti z kachních vajec Jinak Rolex prakticky nenosím, leží v bance, mám vše co jsem chtěl a řeším jiné značky nebo úplně jiné hračky. jozef ak to nieje tajne ktore rlx mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Neviete nahodou kedy bude v Rolex dalsie zdrazovanie? Rad by som nieco kupil len by som chcel vediet dokedy mam cas. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Zítra večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 V akom casovom predstihu vychadzali doteraz spravy o zdrazovani, vie niekto napisat ? Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Zítra večer.I dneska mě to opět pobavilo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) V akom casovom predstihu vychadzali doteraz spravy o zdrazovani, vie niekto napisat ? Dik! Rolex nema ziadny pattern, ako napr. Apple s pravidelnym releasom iPhone v septembri... Tu je par zdrazovani z minulosti z UK: Februar 2009, Januar 2010, Oktober 201, Januar 2011, Jun 2011, Jun 2012... Na druhu stranu medzi 1997-2005 sa ceny nehybali 8 rokov v kuse takmer vobec. Ten rapidny narast, kedy sa ceny od 2006/2007 viac ako zdvojnasobili nie je pravidlom (vychadzajuc z historickych dat). Skory pohyb smerom na hor sa da odhadnut pokial bude euro nadalej oslabovat oproti USD a franku (od februara je oproti franku 4% dole). Napr. v UK bolo 11/16 skokove zdrazenie o 10%, pretoze prepadom hodnoty GBP proti francu vznikla obrovska arbitraz a vsetci chodili na nakupy tam (na co bola reakcia rolexu podla britskych for, ze bolo takmer nemozne zohnat vacsinu modelov ci uz pre mensiu supply, alebo ze sa proste obratom vsetko vykupilo) Naopak zaujimave bude sledovat co sa stane, v pripade ze by sme mali novu ekonomicku krizu, ale to by malo mat skor vplyv na vsetky ostatne znacky (breitling, jaeger, omega, breguet, tag heuer... v zmysle prepadu cien) rolex sa zvykne drzat aj pocas kriz. Kazdopadne, rolex je nikym nevlastnena charita (i'm not kidding) takze narozdiel od znaciek vlastnenych lvmh a swatch group ich ziadny shareholders do nicoho netlacia (neexistuju) a preto si mozu robit co chcu a trhove pravidla sa tu aplikuju tazko. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem qwer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 dakujem za tuto rozsiahlu analyzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 qwer: Nevim odkud cerpas, ale ceny luxusniho zbozi nemaji vliv na ekonomickou krizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 qwer: Nevim odkud cerpas, ale ceny luxusniho zbozi nemaji vliv na ekonomickou krizi Bavil som sa na tuto temu s 3 postarsimi panmi, ktori hodinky zbieraju 20+r a toto je co mi hovorili nezavisle od seba, ked som sa ich zo zaujmu pytal na chovanie "hodinkoveho marketu" pocas 2001 a 2008... Na druhu stranu mam 24, takze osobne som si tym nepresiel a konkretne tento vyrok nejakymi statistikami podlozeny nemam, takze sa mozem mylit a mozem byt obetou law of small numbers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 v krizi lidi prestavaj duverovat mene a sypou do zlata, sutru, nemovitosti, umeni, starozitnosti a hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 A nábojů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Boha sibir tak to tu uz mame krizu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Pratele, jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam za OT. V tydnu jsem mluvil s jednim z majitelu zlatnictvi/hodinarstvi v Baltimore, rodinna firma od 20 let a ten mi tak mimochodem rika, jestli vim, ze oficialni dealeri Rolex dostavaji z hodinek 40% a jeste bonus 5% za prodej, sle to uplne nesoecifikoval. Rozhovor byl samozrejme o rolexkach. No tak mu rokam, ze to je super prostor pro slevy a on, ze v US mohou oficialni prodejci rolex davat max 10%, coz jsem teda v DC a okoli uszil na vlastni kuzi. Vic nikdy nikdo nenabizel. Myslite, ze na tom neco je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Pratele, jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam za OT. V tydnu jsem mluvil s jednim z majitelu zlatnictvi/hodinarstvi v Baltimore, rodinna firma od 20 let a ten mi tak mimochodem rika, jestli vim, ze oficialni dealeri Rolex dostavaji z hodinek 40% a jeste bonus 5% za prodej, sle to uplne nesoecifikoval. Rozhovor byl samozrejme o rolexkach. No tak mu rokam, ze to je super prostor pro slevy a on, ze v US mohou oficialni prodejci rolex davat max 10%, coz jsem teda v DC a okoli uszil na vlastni kuzi. Vic nikdy nikdo nenabizel. Myslite, ze na tom neco je?Rozhodně ... a příjde ti to špatně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ta cisla celkem odpovidaji realite i u jinych znacek. Vim, ze bezna sleva na hodinky pro zamestnance obchodu prodavajicich znacky Omega Breitling apod je 30%, a to je prodejna stale v zisku. Osobne mi to prijde jako v poradku. Z neceho se musi platit provoz a dalsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 V Bratislave vo Watch de Luxe mavaju dvakrat do roka zlavu na vybrane Breitlingy 40 % a myslim si ze este aj pri tejto zlave musi generovat predajna aj nejaky zisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ne neprijde, to je jenom informace. Ne hodnoceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se