Lucky Lucaso Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Ta korunka je fakt hnus. Myslim si, ze za ty prachy sezenes mnohem hezci hodinky.
kko Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září tak nakonec jsme sehnal Rolexy taky ročník 1940 v Německu v podstatně lepším stavu a včetně příslušenství ...díky za postřehy
kko Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září nevím jestli půjde zobrazit 10000082165_3.jpg.webp 10000082165_7.jpg.webp 10000082165_8.jpg.webp
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září mozes dat lepsie foto strojceka? ak mozes aj prislusenstvo? je tam niekde rok 1940 alebo odkial si si isty? za mna by som sa do takychto echt vintaznych kuskov, bez dobrej znalosti ich minulosti, nepustal mne to pride opat ako skladacka
libor2002 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 4 minutami, kko napsal: nevím jestli půjde zobrazit 10000082165_3.jpg.webp 6.95 kB · 1 stáhnutí 10000082165_7.jpg.webp 12.61 kB · 2 stáhnutí 10000082165_8.jpg.webp 31.17 kB · 2 stáhnutí Nepůjde. Přeuložil jsem ti to
kko Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září v pohodě neřeš já s nimi nechci vyhrávat soutěže originality ... jsem spokojený , je to od velkého německého prodejce s garancí ....jo pokud chcete něco 85 let starého a nemá to stát majlant tak je potřeba udělat nějaký ustupek , a tady jich bylo nejméně ...
Harwey Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září ked si happy ty...a ak si za ne nedal viac ako 1000 eur...ale tak su to tvoje peniaze 1
kko Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září před 3 hodinami, Harwey napsal: ked si happy ty...a ak si za ne nedal viac ako 1000 eur...ale tak su to tvoje peniaze přesně !
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září V 26. 9. 2025 v 17:45, kko napsal: mohu poprosit o názor na takovéto hodinky : Omegy z roku 1940 ...děkuji moc doufám že tím neporušuji nějaká pravidla..jsem tu nový https://www.juwelier-bargello.at/uhren/omega/vintage-roman-dial-bj1940 Asi tak 10 věcí špatně. Ruce pryč
malda Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Tak nějak jsem čekal, že to jednou přijde, a stejně jsem překvapený, když to přišlo. Na internetu se začaly objevovat kopie ikonických omega boxů na Speedmastery, Flightmastery a dokonce i prakticky nesehnatelná verze (sám jsem ji nikdy na prodej neviděl) krabice údajně určené pro PloProfy. Při dnešní ceně těchto krabic - "crater" Speedmaster box nechodí pod 1000 EUR a Flightmaster box se prodává kolem 2000 EUR - bylo otázkou času, kdy je začne někdo dělat. Několik rozdílů od originálu na těch nově vyrobených najít jde, ale pokud někdo takovou krabici slušně napatinuje a vyfotí tak, by některé detaily nebyly vidět, bude celkem snadné naletět. Tak bacha. 1
Seamaster Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu No me to ale asi neurazi, pokud je to prodavany a deklarovany jako kopie za 25USD Je to nekde na Alibabe? Tak krabice na Ploprofy je takovy vlhky prani Italskych prodejcu, je to krabka z admirality Geneve si myslim, ale jak vime v Itosce prodavaly hodinky krabicky a je jich tam velka variace...
malda Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Jak píšeš, mě to taky neuráží, ale spíš se obávám, že budou vydávané za originály a při trochu horších fotkách je nemáš šanci v inzerátu poznat. Tohle je z Ebayie, ale popravdě deklarované jako kopie. Vidím to poprvé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se