Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak nakonec jsme sehnal Rolexy taky ročník 1940 v Německu v podstatně lepším stavu  a včetně příslušenství  ...díky za postřehy 

Odesláno

mozes dat lepsie foto strojceka? ak mozes aj prislusenstvo? je tam niekde rok 1940 alebo odkial si si isty?

za mna by som sa do takychto echt vintaznych kuskov, bez dobrej znalosti ich minulosti, nepustal

mne to pride opat ako skladacka

Odesláno

v pohodě neřeš já s nimi nechci vyhrávat soutěže originality  ... jsem spokojený , je to od velkého německého prodejce s garancí ....jo pokud chcete něco 85 let starého a nemá to stát majlant tak je potřeba udělat nějaký ustupek , a tady jich bylo nejméně ...

• po měsíci...
Odesláno

Tak nějak jsem čekal, že to jednou přijde, a stejně jsem překvapený, když to přišlo. Na internetu se začaly objevovat kopie ikonických omega boxů na Speedmastery, Flightmastery a dokonce i prakticky nesehnatelná verze (sám jsem ji nikdy na prodej neviděl) krabice údajně určené pro PloProfy. Při dnešní ceně těchto krabic - "crater" Speedmaster box nechodí pod 1000 EUR a Flightmaster box se prodává kolem 2000 EUR - bylo otázkou času, kdy je začne někdo dělat. Několik rozdílů od originálu na těch nově vyrobených najít jde, ale pokud někdo takovou krabici slušně napatinuje a vyfotí tak, by některé detaily nebyly vidět, bude celkem snadné naletět. Tak bacha. 

Snmekobrazovky2025-11-04062647.thumb.png.f87a8b430eae358412ffcc16c01d1a83.png

• Dát hlas 1
Odesláno

No me to ale asi neurazi, pokud je to prodavany a deklarovany jako kopie za 25USD :)
Je to nekde na Alibabe?
Tak krabice na Ploprofy je takovy vlhky prani Italskych prodejcu, je to krabka z admirality Geneve si myslim, ale jak vime v Itosce prodavaly hodinky krabicky a je jich tam velka variace...

Odesláno

Jak píšeš, mě to taky neuráží, ale spíš se obávám, že budou vydávané za originály a při trochu horších fotkách je nemáš šanci v inzerátu poznat. Tohle je z Ebayie, ale popravdě deklarované jako kopie. Vidím to poprvé. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...