Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 11. 2016 v 13:59, Lamiczka napsal:

Tak mu zkus napsat, jestli na něj máš kontakty v mailu...já osobně bych za to byl rád, kdyby mě někdo varoval, že jsem za kafku....

Tak pokud znáš nick, tak ho lze dohledat i přes vyhledáváč v Aukru a mail mu poslat přes webové rozhraní.

Odesláno (upraveno)

No nevím, zato první co mě napadlo, když jsem si přečetl název toho webu (pomíchaly se mi písmenka v a r,  navíc s jsem četl jako š) .... Tak asi podle toho :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno (upraveno)
  V 23. 11. 2016 v 21:53, Chocholusik napsal:

robili sa... mal by to byt kaliber KELEK TBD 1376

Jojo.. už jsem pogooglil... Dělaly se pod značkou Waltham, Kelek, Titus, víc jsem jich nenašel...

našel jsem i kulaté, těžko říct, zda origo, víc obrázků a info jsem k nim nenašel..

post-33466-0-17167200-1479938853_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno (upraveno)
  V 23. 11. 2016 v 21:14, Iggi Kali napsal:
Si děláš srandu nebo se ptáš vážně?

EDIT: Jak to dopadlo s těma cinknutýma Seamasterama 300? Má někdo nějaké info? Karel psal, že kontaktoval kupujícího...

Upraveno uživatelem malda
Odesláno
  V 24. 11. 2016 v 6:25, malda napsal:

Si děláš srandu nebo se ptáš vážně?

Na druhou stranu, mít Paneraie se strojkem Molnija aka Rolex - to přece nikdo nemá ! :lol2:  :lol2:  :lol2:  Taková nevšední rusko-švýcarsko-italská kooperace. A Brevet korunka jako bonus ! :death:

Odesláno

Další pochybný kousek na aukru a protože se dost přihazuje, tak to sem hodím. Osobně doporučuji se tomu vyhnout. Pokud chcete koupit chronograf se strojkem Valjoux 22, tak. o.k., ale Heuer nedostanete. Nejsem si na 100% jistý, ale toto opravdu Heuer není. Heuer nepoužíval chromovaná pouzdra, ale ocel. Kromě opravdu prvních strojků (20.léta) by měly byt všechny strojky značeny na můstku, případně také seriovým číslem. To tady není. A ciferník je přinejmenším divný, subcifry strašně malé, jiný font, takže podle mě fejk.  

http://aukro.cz/velmi-stary-chronograf-heuer-cal-valjoux-22-i6616473359.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...