Přejít na obsah

-2 /+ 2

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tak to jiste nase... 

Nectete pozorne, panove. Diagnosa byla: vadny pin rotoru. Na fotce je to ten nejmensi bazmek. Pero a ty ostatni veci se meni pri kazdem celkovem servisu bez ohledu na to, jak funguji. Presne podle te brozurky od Rolexu.

Ted ta cena. Trochu si zapocitejte. Ciselnou hodnotu souctu uhlu trojuhelniku ve stupnich vynasobte jednou a jednou ctvrtinou. Z vysledku udelejte druhou odmocninu a tu nasobte 103. Kdyz k tomu pak pripoctete "petku", vite, kolik presne za servis vysolil. 

Tak to jiste nase... 

Nectete pozorne, panove. Diagnosa byla: vadny pin rotoru. Na fotce je to ten nejmensi bazmek. Pero a ty ostatni veci se meni pri kazdem celkovem servisu bez ohledu na to, jak funguji. Presne podle te brozurky od Rolexu.

Ted ta cena. Trochu si zapocitejte. Ciselnou hodnotu souctu uhlu trojuhelniku ve stupnich vynasobte jednou a jednou ctvrtinou. Z vysledku udelejte druhou odmocninu a tu nasobte 103. Kdyz k tomu pak pripoctete "petku", vite, kolik presne za servis vysolil. 

Kristova noho, tebe bych chtěl mít doma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kristova noho, tebe bych chtěl mít doma...

Vid? Ja sam to mam se sebou tezky. :-) Ale na druhou stranu je zname, ze servis hodinek stoji priblizne 10 % jejich ceny. Predstav si, ze mas ty nejobycejnejsi APcka v oceli a ceka Te solit 40T. 

25 litru je dost penez (snad jsem se z hlavy nesek). jakou mas zaruku? predpokladam, ze rok, jak je v nasem vopicakove zvykem...

No, z hlavy moc dobre nepocitas... Sice ve Vopicakove, ale dva roky. Coz je jako u novych, tehdy.

Upraveno uživatelem ZdenekP
Odkaz ke komentáři

Vid? Ja sam to mam se sebou tezky. :-) Ale na druhou stranu je zname, ze servis hodinek stoji priblizne 10 % jejich ceny. Predstav si, ze mas ty nejobycejnejsi APcka v oceli a ceka Te solit 40T.

Já myslel kvůli těm tvým hádankám :-) Jinak že hodinky a jejich servis stojí nemalé peníze, tak na to už jsem za ta léta přišel také :-)...

Odkaz ke komentáři

Já myslel kvůli těm tvým hádankám :-) Jinak že hodinky a jejich servis stojí nemalé peníze, tak na to už jsem za ta léta přišel také :-)...

No jo. Mohl jsem taky napsat "vynasob mandel tisicem a pridej petku." Nebo "vezmi petinu delky vojenskeho kroku ...." Proste patnactka je takove dobre cislo. ... Legrace musi byt, pak zivot plyne zajimaveji a lehceji a je potreba si jej ozvlastnit malickostmi. "Necht nic neplyne nasilim", je psano v Talmudu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jeste ke kauze GMT - servis: hodinky se po delsim sledovani predchazeji o ca 2.8 s/den. Docela dobre, no ne?

Poznamka: Na Rolexforums jsem si vsiml, ze se v posledni dobe nejak mnozi problemy samonatahu (zvuky, vibrace). Neco to signalisuje.... ?

Je to jakž takž v normě, ale ja bych spokojený nebyl, když vím, že rolex tuhle odchylku umí za týden či dva.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Je to jakž takž v normě, ale ja bych spokojený nebyl, když vím, že rolex tuhle odchylku umí za týden či dva.

já bych to hned hodil do popelnice ..... nechápu jak si rolex může dovolit větší odchylku než 0+/-

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...