Vit Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 z víkendu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Vždycky si říkám jak už do vod AR nikdy více, ale když vidím takovou fotku, musím uznat, že to je prostě paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Vždycky si říkám jak už do vod AR nikdy více, ale když vidím takovou fotku, musím uznat, že to je prostě paráda! Ta sranda za to stojí.Navíc nejsem dřevorubec a dá se tomu škrábnutí vyhnout.A pokud ho přeci jen škrábnu, nechám je vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Naše oudoorová chátra si užívá chvíle indoorového klídu:Maggie (fenka) a Pepa (kocour) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Supr parťáci. Krásné momentky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Taková symbióza se jen tak nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurri Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Co má Stalone na ruce? Vypadají jako Navitimery co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 .Co má Stalone na ruce? Vypadají jako Navitimery co myslíte? Navi ani omylem (viz uchycení řemenu). Taková symbióza se jen tak nevidí. Supr parťáci. Krásné momentky! Díky, jsou to komedianti ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Co má Stalone na ruce? Vypadají jako Navitimery co myslíte? to budou spis nejaky bvlgari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Někdo tady včera psal, že je to kolotoč, já je považuji za jedny z TOP Breitling. A propos Vítku, krásné fotky - ta z letadla je úplně super tématická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Trochu opožděně děkuju Davide. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Velmi pekne fotky v tomto vlakne, velke plus ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Díky za nádherné fotky těchto hodinek. Z tohoto vlákna jsem měl dojem, jak tě hrozně baví a také ti podle mne krásně ladí s košilemi :-). O to více jsem byl překvapen, když jsem je zahlídl v prodeji. Kdybych na ně měl, po shlédnutí tvých fotek bych do nich šel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Děkuju oběma. Znáte to, náhodou si tak procházíte prodejní sekci, něco vás zaujme a než se nadějete je některý z vašich kousků v prodejní sekci ... Prodejní inzerát ZDE Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Děkuju oběma. Znáte to, náhodou si tak procházíte prodejní sekci, něco vás zaujme a než se nadějete je některý z vašich kousků v prodejní sekci ... Prodejní inzerát ZDE Škoda že jdou z domu, rád jsem se sem chodil dívat, na skvělé fotky S inzerátem jsi mě dost zaskočil , vidím to prvně.. Že někomu vadili přepoužité fotky - OK , ale "trapně dlouhý text" - to vidím prvně Nicméně, asi nejvíce nerozumím tomu, proč tě obcházel, takto se chlap prostě nechová ... Ale přeji úspěšný prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Nicméně, asi nejvíce nerozumím tomu, proč tě obcházel, takto se chlap prostě nechová ... EDIT: Radši nic. Už to s Vítem řešíme, více k tomu nebudu dodávat ani to rozmazávat. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Škoda že jdou z domu, rád jsem se sem chodil dívat, na skvělé fotky S inzerátem jsi mě dost zaskočil , vidím to prvně.. Že někomu vadili přepoužité fotky - OK , ale "trapně dlouhý text" - to vidím prvně Nicméně, asi nejvíce nerozumím tomu, proč tě obcházel, takto se chlap prostě nechová ... Ale přeji úspěšný prodej Díky za podporu Tome. Po dvou dnech jsme s bývalým prodávajícím vychladli, oba uznali svůj podíl viny na našem sporu, navzájem se omluvili a dohodli se na tom, že budeme i nadále kamarádi. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tebe to sedí .Této narážce nerozumím a zdá se mi zbytečná... Jediná situace, kdy jsme se setkali, byla když jsi potřeboval pomoc s výběrem B Hercules a s tím jsem Ti pomohl.. Za mě vše, to co jsem napsal, byla můj názor, nepleť jsi ho prosím, z poučováním ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Díky za podporu Tome. Po dvou dnech jsme s bývalým prodávajícím vychladli, oba uznali svůj podíl viny na našem sporu, navzájem se omluvili a dohodli se na tom, že budeme i nadále kamarádi.Konec dobrý, všechno dobrý to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se