vareka Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nelze si nevšimnout, jak se rozmnožil v prodejním vlákně prodej Rolex za posledních pár dnů. Rád bych tuto záhadu pochopil, ale obyčejným selským rozumem jsem na to nepřišel. Je tady někdo, kdo tomu rozumí nebo jen to jen taková záhadná náhoda. Jsem na Fóru asi 2,5 roku a takovou kanonádu si nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 duvod je jasnej - enormni popularita rolex na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Spousta členů R nakoupila k Vánocům a zjistila, že to není to pravé ořechové a tak je pouštějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 uz je tu vic rolexu, jak steinhartu, tak sou holt aji casteji v prodejnim vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Osobně by mě spíš zajímalo, proč se tam tolik vyskytují nové OP 39. Sám jsem je v ruce ještě neměl a na wristshotech se moc neobjevují, zato v prodejním vlákně už jich pár proběhlo. Jaké tedy jsou, když opadne prvotní nadšení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Rolex je investice. Třeba je to jako se zlatem, investoři zjistili že dráž už je nikdy neprodají a proměňují je na peníze, než trh zase zapracuje... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Pro mě je zase záhada, že se v Čechách furt prodává tolik Oktávek. Nemůžu na to přijít, ale nenapovídejte mi, ještě o tom budu přemýšlet sám! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 já vyměnil za další dvoje Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Osobně by mě spíš zajímalo, proč se tam tolik vyskytují nové OP 39. Sám jsem je v ruce ještě neměl a na wristshotech se moc neobjevují, zato v prodejním vlákně už jich pár proběhlo. Jaké tedy jsou, když opadne prvotní nadšení?sou na pohodu, ale holt sou na prvni pohled vobycejnejsi nez trebas exp 39. a jinak si vsimni, ze fermuello prodava milgy, kery mel predtim jeden clen, a ten ma ted daytony, kery fermuello postoval cerny a bily a resil, kery pustit a kery nechat. a predtim mel blnr, kery ted ma patprom a proto patprom poustel OP39. sme tu vsichni jedna velka rolexi rodina, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To je ty vole zase záhada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Taková rolex- promiskuitní komunita...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 ta šarže prodávaných rolexek má blbou baterku. Tak se jich všichni zbavujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Mně došly love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jak píše Roman, já jsem musel už 2x měnit baterku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Já myslím, že vysvětlení je úplně jednoduché. Většina členů konečně dostala rozum, a šetří na nějaké hezké hodinky ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Já myslím, že vysvětlení je úplně jednoduché. Většina členů konečně dostala rozum, a šetří na nějaké hezké hodinky ...... tak tenhle šíp trčí v desítce .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nejhorší je, že jich tam je hafo když je nejméně potřebuješ a jakmile je budeš chtít koupit, tak se tam měsíc neukážou ani jedny :-) Takový chronozákon schválnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 sou na pohodu, ale holt sou na prvni pohled vobycejnejsi nez trebas exp 39. a jinak si vsimni, ze fermuello prodava milgy, kery mel predtim jeden clen, a ten ma ted daytony, kery fermuello postoval cerny a bily a resil, kery pustit a kery nechat. a predtim mel blnr, kery ted ma patprom a proto patprom poustel OP39. sme tu vsichni jedna velka rolexi rodina, no Tak teraz som sa v tom stratil... a kto ma teraz suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No musim souhlasit ze za par poslednich dnu/tydnu to je narez. Vrchol jsou ty dnesni Suby...mit tak nabito:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tak teraz som sa v tom stratil... a kto ma teraz suby? Já nic nepustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se