xcmaniax Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tak to je pecka. Potápět se s keramikou asi nikdo nebude, ale vypadají krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Fantastické hodinky, excelentné spracovanie. Vážne začínam uvažovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 (upraveno) 10 400CHF... Plus keramika je super ľahká ale veľmi náchylna teda potapky pre mňa = čistý toolwatch a tu by som sa bál Upraveno 14. června 2016 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Pevna luneta? Jak to myslis? Ja ctu Uni-directional rotating diving bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Pevná GMT luneta.. Čiže je popísaný dial.. Vonkajšia luneta na počítanie pív je Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Ešte film: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Ja ták A já bych se s keramikou klidně potápěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Vypadají moc pěkně, ale pevná GMT luneta je na dvě věci Za mne naopak super. Jedny PO s GMT lunetou už jsou v nabídce a kolik lidí potřebuje rotating bezel na sledování 3 časových pásem. Já naopak vítám konečně potápěčskou lunetu a GMT stupnici na vnitřním kroužku. Přece jen jsou to v první řadě divery a dvě časová pásma stačí. Škoda velikosti. Kéž by udělali ocel verzi 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 39,5 mm Je pro mě ta pravá velikost. Hned jak budou na butiku, zajdu si je vyzkoušet. Ale bojím se, že to nebude ono. Když jsem naposledy zkoušel 37,5 vypadalo to dost divně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 39,5mm mi přijde na tyhle hodinky málo. Budou vypadat menší - průměr lunety bude tak 38 (u 45,5mm PO má luneta asi 44mm).Nebude u nich divnej poměr průměru a výšky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. Upraveno 30. července 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Větší podle fotky asi opravdu nedá. Necelejch 40 a necelejch 15. Podle čísel to zas tak super neni, ale v reálu...Každopádně jsou maličkatý a vysoký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Pro mě jsou dokonalý. Nosil jsem teď vintage Citizeny cca s 37mm průměrem a nejspíše i díky své výšce na 17 cm zápěstí vypadají skvěle. Navíc na perlonu o nich vůbec nevím, určitě jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek, které jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Prumer je jedna vec, ale jak pise Daemon, ta vyska... Uz na 42mm PO mi to prislo disproporcni. Hodinky pak maji malou zakladnu a jak hodne trci, tak jsou nachylne a o odstredive sile ani nemluve. Jsem na tyhle fakt zvedavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Libi se mi, bral bych je ale...Velikost mi az tak nevadi, ale vyska...na tu jsem haklivejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Ne to moc peknej kousek. A podle fotky na ruce se zdaji proporcne naprosto v poradku. Konekoncu ne kazdej ma tlapu 25 cisel... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Na 45mm PO ta výška vypadá docela přirozeně, tady tomu moc nevěřím. Někomu se to ovšem líbit může, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Čekám, kdy se zbaví toho debilního heliáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Celkom zaujimave prevedenie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. Tak tohle je nádhera. V te modré jsou tyhle Seamastery dokonalý. Zkusil někdo na ruce nebo jeste lépe má někdo nejakou chvilku a může uživatelsky komentovat tu otázku výška/šířka? Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se