Přejít na obsah

New Master Planet Ocean 2016

rekib1

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vypadají moc pěkně, ale pevná GMT luneta je na dvě věci

Za mne naopak super. Jedny PO s GMT lunetou už jsou v nabídce a kolik lidí potřebuje rotating bezel na sledování 3 časových pásem.

Já naopak vítám konečně potápěčskou lunetu a GMT stupnici na vnitřním kroužku. Přece jen jsou to v první řadě divery a dvě časová pásma stačí. Škoda velikosti. Kéž by udělali ocel verzi 42mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. 

Omega-Seamaster-Planet-Ocean-600m-39.5mm

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Prumer je jedna vec, ale jak pise Daemon, ta vyska... Uz na 42mm PO mi to prislo disproporcni. Hodinky pak maji malou zakladnu a jak hodne trci, tak jsou nachylne a o odstredive sile ani nemluve. Jsem na tyhle fakt zvedavej...

Odkaz ke komentáři

Libi se mi, bral bych je ale...

Velikost mi az tak nevadi, ale vyska...na tu jsem haklivejsi.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. 

Omega-Seamaster-Planet-Ocean-600m-39.5mm

Tak tohle je nádhera. V te modré jsou tyhle Seamastery dokonalý. Zkusil někdo na ruce nebo jeste lépe má někdo nejakou chvilku a může uživatelsky komentovat tu otázku výška/šířka? Diky!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...