Přejít na obsah

Víkendové hodinky "na lítačku" k AP RO

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

potřeboval bych poradit hodinky, které bych mohl nosit jako alternativu ke kupovaným AP RO. U Submarinerů mi sice také moc nevyhovovalo, že ve stejných hodinkách jdu na obchodní jednání a nebo chytám ryby, ale nějak jsem to překousl. Ty hodinky pro to byly určené a opravdu velmi univerzální.

S APčkama to už takové nebude, budou to hodinky na parádu, do práce, na procházky, ale nedovedu si představit, že s nimi půjdu na houby, na výlety, pracovat na zahradě, pojedu na dovču k moři...

Rád bych koupil něco, nejlépe kolem 20-25 KKč (nebo s dobrým resale value můžu jít výš) o co se nebudu bát. Hodinky, které mohou být trochu šílené, například mě lákaly hodinky na canvasu, taková zálesácká chrona. Zároveň nechci, aby byly zbytečně uhlazené a na běžné nošení konkurovaly APčkám. Přesto by to měly být hodinky, za které se nebudu stydět. Můžou být quartz (ideálně nějaký lepší superquartz), nebo automaty.

Záběr je tedy docela široký, ale přesto - zkuste prosím něco navrhnout.

Já zatím uvažoval o Breitling B1 (kde je ale cena mimo budget)

post-679-0-21212600-1456694765_thumb.jpg

Dále jsem přemýšlel o limitovaných G-Shockách (cena samozřejmě super, ale nevím, zda bych je opravdu nosil)

post-679-0-79667900-1456694766.jpg

No a ve finále třeba o nějakých Damasko

post-679-0-87442400-1456694765_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže takový tooly vlastně. Sice nejsou tak profláklé jako D, ale co Archimede SportTaucher?

Nové na tahu jsou na hranici budgetu, ale kdyby zaujaly, ne náhodou je právě prodávám :D

http://www.chronoshop.cz/archimede-sport-taucher/archimede-sporttaucher-steel-black

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

".... na houby, na výlety, pracovat na zahradě, pojedu na dovču k moři....."

Jak psal kolega Scifi, G-Shock jsou naprosto univerzální na vše a hlavně u nich nic neřešíš. Sám jich mám několik a mohu vřele doporučit. A jestli se za ně stydět? No, popravdě za dobu co lítám v hodinkách jsou to paradoxně právě G-Shock, které jsou nejvíce chváleny a okolí se líbí :D . Takže za mně také G-Shock, ale to si musíš vyzkoušet, protože každý si tam najde něco.

A ještě jeden drobný postřeh, já si osobně myslím, že 20-25.000,-Kč na solidní SuperQuartz stačit nebude. Ale já jsem si teď na lítačku koupil Seiko s kalibrem 7N36 - quartz - a jsem docela v šoku, po téměř měsíci ani vteřina vpřed! Klobou dolů.

Odkaz ke komentáři

Ot: Hodinky za 20k na zahradu? Donedávna jsem si říkal, že 20 je budget na hodinky, ale tady člověk rychle rozšíří obzory..

Poměrem k AP je to standard a hlavně věc každého :) . Někdo si za dvacku koupí přiblblej telefon, jiný hodinky :) .

Odkaz ke komentáři

Nedá mi to a omlouvám se ta ot, ale co jsou AP RO? Jsem fakt nestastnej a ne a ne na to přijít :D

Audemars Piguet Royal Oak

Andrew: mrkni na to a jestli chceš ještě přesnější SuperQuartz, tak bych volil určitě "rádiovky", jakmile si na ně člověk zvykne, nechce jiné :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Ty Géčka nejsou vůbec špatný nápad. APčkům konkurovat nebudou a stejně tak APčka nemohou ve smyslu využitelnosti konkurovat všepřeživším plasťákům. Jsou dostatečně ujetý a až Tě přestanou bavit, ihned je tu prodáš a koupíš jiný ujetý model. Já mám na tohle bílé Eminem Watch ( DW 6900NB-7). ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...