Přejít na obsah

Nový mobil

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Drummer napsal:
Já doporučuju HP iPaq 514. WM6, Wifi, hlasové ovládání, parádní výdrž. Za necelých 6 tisíc není co řešit.

Pokud je to Widows mobile :-) tak od toho ruce pryč!!!

Měl jsem ipaq 6515 a za 14 dní jsem ho zahodil - normální hnusný windowsy jsou to - množí se tam nepochopitelné soubory, samo si to zaplácává paměť a tímpádem se to samo zpomaluje..

Poslední kapka byla, když jsem vlezl do auta, spojil se s handsfree a vyrazil na cestu. Najednou mi (co čert nechtěl) někdo zavolá, na displeji se objeví "low memory", telefon zamrzne, zvoní jak kráva a nereaguje na nic. Divím se, že mi neexplodovalo auto. Windows mi smí jen do počítače a to ještě jen proto, že to bohužel používají všichni. Zaplať pán Bůh za Symbian.. :grrr:

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Jeremy napsal:
Pokud je to Widows mobile :-) tak od toho ruce pryč!!!

Měl jsem ipaq 6515 a za 14 dní jsem ho zahodil - normální hnusný windowsy jsou to - množí se tam nepochopitelné soubory, samo si to zaplácává paměť a tímpádem se to samo zpomaluje..

Poslední kapka byla, když jsem vlezl do auta, spojil se s handsfree a vyrazil na cestu. Najednou mi (co čert nechtěl) někdo zavolá, na displeji se objeví "low memory", telefon zamrzne, zvoní jak kráva a nereaguje na nic. Divím se, že mi neexplodovalo auto. Windows mi smí jen do počítače a to ještě jen proto, že to bohužel používají všichni. Zaplať pán Bůh za Symbian.. :grrr:

no sem opacneho nazoru, mel sem e61 se symbianem a hruuuuza, po dvoi mesicich sla pryc, poridil sem 514 od HP a pohoda, hromada softu, vse facha jak ma sem spokojenej

Odesláno (upraveno)

Mam objednany E61, tak uvidime, kdo ma pravdu. Sam se na Symbian docela tesim, protoze to bude muj prvni OS v mobilu. Do ted jsem byl verny Samsungum, kez by ale mely lepsi moznosti organizace casu :/

edit: jeste me napada, nema ted v PO nebo UT cestu z Brna do Prahy, ze by mi ho za nejakou hmotnou uplatu privezl? :angel:

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

no mel sem s tou e61 jeste jeden problem,ktery urychlil jeji odchod ode me a to ze baterie myslim ze je tam 1500, me vydrzela jen 3-4ny na jeji vykon sem cekal vic to muj starej T630 dava 5dnu v pohode (tel je zapnutej porad,nevypinam na noc),

2 Jakubisko> doufam ze budes mit lepsi kousek nez ja, dej pak vedet

Odesláno
  Lord napsal:
no mel sem s tou e61 jeste jeden problem,ktery urychlil jeji odchod ode me a to ze baterie myslim ze je tam 1500, me vydrzela jen 3-4ny na jeji vykon sem cekal vic to muj starej T630 dava 5dnu v pohode (tel je zapnutej porad,nevypinam na noc),

2 Jakubisko> doufam ze budes mit lepsi kousek nez ja, dej pak vedet

Baterie je kamen urazu vsech dnesnich mobilu. Do doby, kdy 6310i s velkou Li-Pol baterii vydrzela v realu 3, slovy tri, tydny, se uz nevratime :crying_anim: . Ctyri dny je potom u E61 je bezesporu dani za velky display. No kuryra jsem nakonec sehnal, a tak se ke mne to padlo dostane uz ve stredu :) Pres vikend ji testnu a napisu nejaky report.

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Baterie je kamen urazu vsech dnesnich mobilu. Do doby, kdy 6310i s velkou Li-Pol baterii vydrzela v realu 3, slovy tri, tydny, se uz nevratime :crying_anim: . Ctyri dny je potom u E61 je bezesporu dani za velky display. No kuryra jsem nakonec sehnal, a tak se ke mne to padlo dostane uz ve stredu :) Pres vikend ji testnu a napisu nejaky report.

Tchyni jsem ted kupoval nejaky LG asi za 1200 a baterka ji drzi uz pres tzden a jeste ji to porad hlasi polovinu baterky ;)

Ale moc business mobil to neni - da se z toho max. volat a psat SMS...

Odesláno

Momentalne pouzivam nokiu E65, za vyhodu povazujem pritomnost WiFi (moznost zdarma telefonovat cez google talk, skype .....)

Aj synchronizacia s mac-om funguje bezproblemovo.

Odesláno

ja osobne s nokii spatny zkusenosti nemam, ale otec s veckama jedna katastrofa-radsi si koupil RAZR2 a je lepsi,.........proste to u nokie neumej,........

osobne mam sonyericsson K800i. jediny tel. ktery u me vydržel dele jak 6 mesicu (mam ho rok a pul).

az ho budu menit tak jedine za nastupce teto rady.........

vydrz baterie prumer, fotak uzasnej, prehledny a lehce citelny menu za vsech okolnosti.

pokud se nejak nezkazi tak u me jiny vyrobce nema sanci

na kancelarsky aplikace mam jednoduse notebook nebo pda

Odesláno

Já používám Treo 650 ... výdrž okolo týdne až 10 dní. Záleží na tom jestli jej aspoň na chvíli připojím k PC - nabíjí se z něj.

Suprovej manažerskej stroj - jen škoda větší hmotnosti, nevybavenosti (není gps, BT2.0 ...), špatného foťáku, celkového stáří a nemoderní antény (ikdyž nebýt jí, nemůžu Treo elegantně vytahovat z pouzdra na opasku).

Zatím jsem nenašel jiný mobil co by zvládnul alespoň to stejné (stabilita, organizační funkce, přehlednost, výdrž, spousta "funkčních" programů)

Jeho nástupce T680 má mizernou výdrž - den, dva. A Treo 750 je s WM6 - což mi přijde jako dost záludný a nepřehledný systém.

Ještě mám Nokii E50 - služební. Není to špatný stroj (dokonce je to made in Finland) ale občas má takové zvláštní chování - jako např. při přijmutí hovoru občas hovor pustí přes hlasité HF a telefon ani to HF nejde vypnout. Vykouzlí to fakt zajímavé trapasy. Takže nokii již nikdy. Neumí dělat SW.

SonyEricsson jsem měl párkrát na hraní a nějak mi nepřirostl k srdci, v té době nebylo moc SW.

Držím palce při výběru, ono opravdu není moc co vybírat (asi bych šel po nějakém E-Tenu nebo HTCčku, ale se silným CPU aby dohnalo handicap v podobě líného op. systému).

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nemáte někdo mobil na dvě simky, fungující současně? Začínám o něm vážně uvažovat.

Odesláno
  Kamil napsal:
Nemáte někdo mobil na dvě simky, fungující současně? Začínám o něm vážně uvažovat.

V používam súčasne 2 SIM v kovovom adaptéri asi 3 roky bez jedinej závady. Z dvoch SIM mi vysekli čipy a vložili do jedného kovového adaptéra veľkosti SIM. Chyba je, že na príjme nemôžu byť obidve súčasne, ale dá sa to riešiť presmerovaním.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Právě že čínské klony iPhone, ale i jiné modely z Číny, umí používat dvě sim karty současně, obě na příjmu. Jsou o nich i článečky na Mobilmanii a Mobil.cz.

Je jich plné Ebay za velice slušné ceny, já jestli nemá někdo zkušenost.

Odesláno

Kamile kašli na to, ušetříš sice nějaké koruny, ale nestojí to za to. Přijdeš o luxus jednoduchosti. Kdysi jsem konal obdobné pokusy a časem zjistil, že není nad dobrou volbu operátora a následně tarifu.

Odesláno (upraveno)
  eLzyx napsal:
Já používám Treo 650 ... výdrž okolo týdne až 10 dní. Záleží na tom jestli jej aspoň na chvíli připojím k PC - nabíjí se z něj.

Suprovej manažerskej stroj - jen škoda větší hmotnosti, nevybavenosti (není gps, BT2.0 ...), špatného foťáku, celkového stáří a nemoderní antény (ikdyž nebýt jí, nemůžu Treo elegantně vytahovat z pouzdra na opasku).

Zatím jsem nenašel jiný mobil co by zvládnul alespoň to stejné (stabilita, organizační funkce, přehlednost, výdrž, spousta "funkčních" programů)

Jeho nástupce T680 má mizernou výdrž - den, dva. A Treo 750 je s WM6 - což mi přijde jako dost záludný a nepřehledný systém.

Ještě mám Nokii E50 - služební. Není to špatný stroj (dokonce je to made in Finland) ale občas má takové zvláštní chování - jako např. při přijmutí hovoru občas hovor pustí přes hlasité HF a telefon ani to HF nejde vypnout. Vykouzlí to fakt zajímavé trapasy. Takže nokii již nikdy. Neumí dělat SW.

SonyEricsson jsem měl párkrát na hraní a nějak mi nepřirostl k srdci, v té době nebylo moc SW.

Držím palce při výběru, ono opravdu není moc co vybírat (asi bych šel po nějakém E-Tenu nebo HTCčku, ale se silným CPU aby dohnalo handicap v podobě líného op. systému).

Taky používám Treo 650 a k tomu Nokii 6300. Treo je prima, jen s tou stabilitou - chce to vychytat, necpat tam milion různých free prográmků a tak, zbytečně prostě nenarušit stav, který je rovnovážný :) Používám na něm i TomTom 6 s externí GPS a je to super. Dlouhou výdrž potvrzuji. Je to ale především pracovní nástroj, Nokii mám jako běžný mobil, který beru jen tak do kapsy, když se nechci tahat s Treem. Nokia je víc "zábavnější", co se týče poslechu MP3, rádia a tak. Můj ideál by byl, kdyby v "pixle Trea" byla šikovná nokie. t.j. velikost je OK, dotykový displej + qwertz klávesnice je super, výdrž je super, jen ten OS by mohl být už lepší. A PalmDesk je teda taky vynález, zlatý Nok. PC Suite... Dokonalý "mobil" neexistuje, protože kdo by pak kupoval další nové modely.

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno

Ja jsem cca před týdnem pořídil HTC Kaiser a zatim úplná spokojenost. Jen jelikož jsem před tím neměl žádný PDA, tak mi bude asi chvíli trvat než vše pochopím a budu plně využívat.

Rozhodoval jsem se mezi Kaiserem a N95 a rozhodlo to, že N95 je přece jen pořád telefon kdežto Kaiser je Pocket PC(otázka je, zda mi to k něčemu bude :) ), a kupodivu má Kaiser i lepší výdrž baterky.

• po měsících...
Odesláno
  Ruhar napsal:
Ja jsem cca před týdnem pořídil HTC Kaiser a zatim úplná spokojenost. Jen jelikož jsem před tím neměl žádný PDA, tak mi bude asi chvíli trvat než vše pochopím a budu plně využívat.

Rozhodoval jsem se mezi Kaiserem a N95 a rozhodlo to, že N95 je přece jen pořád telefon kdežto Kaiser je Pocket PC(otázka je, zda mi to k něčemu bude :) ), a kupodivu má Kaiser i lepší výdrž baterky.

Udělal jsi dobře před Kaiserem jsem měl TYNT I a jsem nyní maximálně spokojen

Odesláno

Já si před časem koupil velmi výhodně svůj sen (za méně než třetinu obvyklé prodejní ceny) a jsem spokojenej. Umí to akorát to co potřebuju a stejně asi skončí u přitelkyně :)

post-1975-1206399455.jpg

Odesláno
  Conrad napsal:
Udělal jsi dobře před Kaiserem jsem měl TYNT I a jsem nyní maximálně spokojen

Taky jsem v partě s Vámi, pro mě dokonalá věc i hračka, předtím jsem měl Compact 1st gen., tak jsem zůstal v podobných vodách. S balíkem od SPB soft nemám výhrad... Byť je to cihlička, že :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...