Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to sem nakopčim, jo. No..za mě divný, ten cifr. Pouzdro vypadá fajnově. Bude to naživo asi zajímavý, tydle rendery podobnýmu druhu cifru úplně nesvědčej..

Hamilton-Broadway-Day-Date-Auto-mit-Stah

Odesláno
  V 1. 3. 2016 v 13:13, Micey napsal:

Já to sem nakopčim, jo. No..za mě divný, ten cifr. Pouzdro vypadá fajnově. Bude to naživo asi zajímavý, tydle rendery podobnýmu druhu cifru úplně nesvědčej..

Díky za vložení fotky ;)

Kdyby to vypadalo alespoň z poloviny dobře jako na Seamastrech AT, tak to bude pěkné. 

Líbí se mi daydate a okruží cifru. Tah vypadá pohodlně.

Ještě jsem zvědavý na cenovku.

Odesláno (upraveno)

Sympaticke, ale zda sa mi ze nozicky su velmi dlhe, uvital by som inu farebnu variantu. Ciernu, pripadne bielu. 

Den a datum su sexi. 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Za sebe - nic moc. Jsem nějakl zhejčkanej a čekal bych od nich něco víc. Možná že naživo bych změnil názor.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Našel jsem jednu pěknou fotku.

Nicméně, jak jsou na upravených fotkách super, tak si myslím, že naživo budou působit dost obyčejně.

Ale i tak se mi líbí.

post-5318-0-80894900-1457816267_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Souhlas s day date, to se povedlo. Kriz mi nevadi, zenil jsem se v kostele:-)

12 je asi zbytecna...

Chtel bych je vidět naživo, dost me lákají.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Můj první příspěvek v tomhle fóru - omlouvám se, že hned ventiluju subjektivní pocity začátečníka, ale nedalo mi to :)

Mně se hrozně líbí, ten "Broadway motiv" mi kříž naštěstí nepřipomíná. Horší je ten strojek, já výhodu 80h neocením, naopak mě mrzí 3 Hz, rád sleduju plynulý pohyb vteřinovky a rozdíl 3 Hz a 4 Hz bohužel poznám. Leštěné okruží cifru je taky paráda, na Khaki modelech to má snad jen Day Date Auto. Nedokázal jsem vyhodnotit, zda je část tahu taky leštěná, zřejmě ano, ale nevím kde.

Odesláno

Mě se teda trefily naprosto přesně do momentální hodinkový nálady. Pouzdro i cifr působí ze živých fotek náramně. Budu tuhle řadu pozorně sledovat a netrpělivě očekávat příchod 40mm automatický verze.

Odesláno

dnes som ich videl. Fotky som nerobil. Ale tato fotka z webu ich presne vystihuje. Cifernik posobi ako cinsky plast. 

Za mna teda brrr. Myslim si, ze prvy majitel na fore bude aj posledny :D

broadway_photo_2-1200.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...