Chorche Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Nejdou mi z práce vložit fotky, tak aspoň odkaz:http://www.watchtime.net/nachrichten/hamilton-broadway-day-date-auto-baselworld-2016/?utm_source=weekly_nl&utm_medium=email&utm_campaign=01032016Za mě tedy dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Já to sem nakopčim, jo. No..za mě divný, ten cifr. Pouzdro vypadá fajnově. Bude to naživo asi zajímavý, tydle rendery podobnýmu druhu cifru úplně nesvědčej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Davidoff? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Já to sem nakopčim, jo. No..za mě divný, ten cifr. Pouzdro vypadá fajnově. Bude to naživo asi zajímavý, tydle rendery podobnýmu druhu cifru úplně nesvědčej..Díky za vložení fotky Kdyby to vypadalo alespoň z poloviny dobře jako na Seamastrech AT, tak to bude pěkné. Líbí se mi daydate a okruží cifru. Tah vypadá pohodlně.Ještě jsem zvědavý na cenovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 V globálu pěkný a tah taky vypadá nadějně. Jen nevím nevím co ten kříž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Za mě dobrý. Hodnocení až je člověk uvidí a omaká v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Mít WR100 a malé množství leštěných ploch, tak je beru, 80h kalibr by se mi docela hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Sympaticke, ale zda sa mi ze nozicky su velmi dlhe, uvital by som inu farebnu variantu. Ciernu, pripadne bielu. Den a datum su sexi. Upraveno 1. března 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Za sebe - nic moc. Jsem nějakl zhejčkanej a čekal bych od nich něco víc. Možná že naživo bych změnil názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Mne se celkem zamlouvaji. Otazka je, jak to bude nazivo. A taky se mohli drzet spis 40mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Na tu 12 se mohli vysrat, ale jinak dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Mi tam nevadila, dokud jsi ji nezminil a nebo k tomu mohli pridat 3,6,9... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Našel jsem jednu pěknou fotku.Nicméně, jak jsou na upravených fotkách super, tak si myslím, že naživo budou působit dost obyčejně.Ale i tak se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března 2016 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 nejsou uplne spatny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ten křesťanskej kříž přes cifr je naprosto strašnej. 12 se tam taky nehodí. Líbí se mi ale to uspořádání day date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Souhlas s day date, to se povedlo. Kriz mi nevadi, zenil jsem se v kostele:-)12 je asi zbytecna...Chtel bych je vidět naživo, dost me lákají. Upraveno 12. března 2016 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Animook Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Můj první příspěvek v tomhle fóru - omlouvám se, že hned ventiluju subjektivní pocity začátečníka, ale nedalo mi to Mně se hrozně líbí, ten "Broadway motiv" mi kříž naštěstí nepřipomíná. Horší je ten strojek, já výhodu 80h neocením, naopak mě mrzí 3 Hz, rád sleduju plynulý pohyb vteřinovky a rozdíl 3 Hz a 4 Hz bohužel poznám. Leštěné okruží cifru je taky paráda, na Khaki modelech to má snad jen Day Date Auto. Nedokázal jsem vyhodnotit, zda je část tahu taky leštěná, zřejmě ano, ale nevím kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mě se teda trefily naprosto přesně do momentální hodinkový nálady. Pouzdro i cifr působí ze živých fotek náramně. Budu tuhle řadu pozorně sledovat a netrpělivě očekávat příchod 40mm automatický verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 dnes som ich videl. Fotky som nerobil. Ale tato fotka z webu ich presne vystihuje. Cifernik posobi ako cinsky plast. Za mna teda brrr. Myslim si, ze prvy majitel na fore bude aj posledny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se