Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

jako ja to dokoukal a zhltnul jak sklenici vody :D Libovka, to piano se taky tematicky hodi :D (ale dostalo teda za usi ) ty slepice sly na hrubese, to sem cumel :eek:, největší frajer v tom modrym kramu co jsem naprosto nerozkodoval co bylo, ten co to daval po tech dvou kolech, jako fakt sem si posmaknul :D p.s. ty silnice stojej za ho**no zjevne i po 40 letech, i kdyz to v Mikulove neznam :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako ja to dokoukal a zhltnul jak sklenici vody :D Libovka, to piano se taky tematicky hodi :D (ale dostalo teda za usi ) ty slepice sly na hrubese, to sem cumel :eek:, největší frajer v tom modrym kramu co jsem naprosto nerozkodoval co bylo, ten co to daval po tech dvou kolech, jako fakt sem si posmaknul :D p.s. ty silnice stojej za ho**no zjevne i po 40 letech, i kdyz to v Mikulove neznam :))

:D 

p.s. - to modré taky neznám, něco jako gogomobil? :) 

Odkaz ke komentáři

O1 RS, pecka kára, s tou jsem přišel přesně před 10 lety na půl roku o papíry... :D

O1 RS, pecka kára, s tou jsem přišel přesně před 10 lety na půl roku o papíry... :D

Já to poznal na první pohled :-) bo jediná zajímavá octavka je RS :-) asi Davidovi došlo, že pěkná M3 nejde koupit za 400 a že pěkná 997 nejde koupit do mega.... ( leda po haluzi....) i tak skvělá škodovka, pokud jsi ji koupil v pěkném stavu, tak cena dolu nepůjde.... Takže gratulace  ;) v té kanárkové vypadala dost exoticky....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...