Maxel Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Ok, rači to vyblejsknu. Prej sperma Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 a zbrousit samozrejme i tu hlavu, aby nedoslo k nedorozumeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Já si dneska konecne udělal malou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Sem asi natvrdlej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 taky tu hádanku nechapu Napada me:a) ujel si prvne 235 km v kuse koupil si nove budikyc) ztocil si to na potrebnych 150 tis km ))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 prd hádanka, jsem nakupoval. Auto. Voňafka, právě se to narodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 tak gratulace ke splnene radosti a uzivej ho ve zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 a nechces kurva ukazat, co sis kópil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) O1 RS, pecka kára, s tou jsem přišel přesně před 10 lety na půl roku o papíry... Upraveno 8. července 2017 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 na to, ze chtel M3 E46 nebo E92 je to docela sesup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 To je jen nejakej chytak(doufam) :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 na to, ze chtel M3 E46 nebo E92 je to docela sesup to není náhrada To je jen nejakej chytak(doufam) :-))není. Budu tím vozit děcka do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak to je ok :-) na rozvoz je to v klidu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Bullitův případ po našemu - má to vše - burácející motory, dechberoucí bouračky, vysypané slepice, babky sbírající brambory, nebojácné krávy a hlavně Igeny v hlavní roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 jako ja to dokoukal a zhltnul jak sklenici vody Libovka, to piano se taky tematicky hodi (ale dostalo teda za usi ) ty slepice sly na hrubese, to sem cumel , největší frajer v tom modrym kramu co jsem naprosto nerozkodoval co bylo, ten co to daval po tech dvou kolech, jako fakt sem si posmaknul p.s. ty silnice stojej za ho**no zjevne i po 40 letech, i kdyz to v Mikulove neznam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 jako ja to dokoukal a zhltnul jak sklenici vody Libovka, to piano se taky tematicky hodi (ale dostalo teda za usi ) ty slepice sly na hrubese, to sem cumel , největší frajer v tom modrym kramu co jsem naprosto nerozkodoval co bylo, ten co to daval po tech dvou kolech, jako fakt sem si posmaknul p.s. ty silnice stojej za ho**no zjevne i po 40 letech, i kdyz to v Mikulove neznam ) p.s. - to modré taky neznám, něco jako gogomobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 O1 RS, pecka kára, s tou jsem přišel přesně před 10 lety na půl roku o papíry... O1 RS, pecka kára, s tou jsem přišel přesně před 10 lety na půl roku o papíry... Já to poznal na první pohled :-) bo jediná zajímavá octavka je RS :-) asi Davidovi došlo, že pěkná M3 nejde koupit za 400 a že pěkná 997 nejde koupit do mega.... ( leda po haluzi....) i tak skvělá škodovka, pokud jsi ji koupil v pěkném stavu, tak cena dolu nepůjde.... Takže gratulace v té kanárkové vypadala dost exoticky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 no nic, jdu se projet.... ve dvě má začít chcát..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Zluta OI RS nejlepsi RS. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se