Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ja teda nevim, ja platim akorat rocni servis na svem BMW (kterej teda nestoji malo )) , ale jinak nekupuju nic Dvojkove by slo, trojkove taky, ctyrkove taky, petkove taky, sestkove taky, sedmickove taky a osmickove taky )))? Je to jen jak moc ji milujes ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Podívám se po nějakým Golfovi... Ja teda nevim, ja platim akorat rocni servis na svem BMW (kterej teda nestoji malo )) , ale jinak nekupuju nicDvojkove by slo, trojkove taky, ctyrkove taky, petkove taky, sestkove taky, sedmickove taky a osmickove taky )))? Je to jen jak moc ji milujes ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Tak to je teda veletoc a ztrata vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Řídil jsem se Tvojí radou. :-D Né, co třeba Mazda trojka? Nebo nový Megane? Tak to je teda veletoc a ztrata vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Jednoznačně Mazda, poslední slušná velká automobilka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 To je snad jen a pouze BMW ne? ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Chápu, že když si pořídím opičku, tak musím mít na banány, ale výměna dvou lambda sond vč. instalce za 13 v českých je fakt drsný. Takže...ehm...co ta mazda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Tak pravdou je, ze pravidelny rocni servis v autorizovanem servisu me vychazi na +/- 20 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Nechci aby se to zvrhlo v nářek, ale jenom posledních 5 měsíců: 1. návštěva servisu: Výměna prasklého chladiče + výměna oleje v převodovce a nějaký prkotiny 11k CZK 2. návštěva servisu: Výměna dvou totálně nefunkčních lamda sond + nový CCC modul 37k CZK Před týdnem mi nějak začala haprovat teplota motoru (normálně jsem lehce pod sto a teď to skáče mezi 100°Ca 110°C), tak to vidím na další návštěvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Kolik to ma nalitano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Cca 230k. rv. 2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 No jo no. To uz je znat. Ale, tak mas to prochlastat nebo to dat do milovaneho vozu? ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Taky pravda :-) Co máš Ty za káru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Parafrazoval bych ceskou komedii zitra to roztocime drahousku )...tak sem si za poctive vydelane penize koupil male nemecke auto no ) ...BMW F30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Čauvec, hledám pro přítelkyni auto, kdo může a má chuť, poraďte jaký pořídit. Požadavky: hatchback / liftback / sedan 1.6 - 2.0 jedno jaký Integrovanou GPS Pětidvéřák Nižší provozní náklady Ideálně při najetých 50k - 100k km cena do 425k CZKS Mazdou 3 vedle urco neslapnes. Sel bych ale jen do benzinu, ty umi Mazda lip a lip to jezdi nez ty jejich diesely. Aspon co muzu ze zkusebnich jizd hodnotit. Pak v tehle kategorii za me rozumny auto je Opel Astra 1.4T (ale pouze tahle motorizace, ostatni me tak nenadchly, 2 litr diesel u ST asi taky dobrej ale kombika nehledas).Nebo mrkni treba i na Mitsubishi Lancer. A samozrejme musim doporucit Lexus CT200h, pokud chce pohodovejsi auto spis do mesta, nebo ISko pokud se prikloni k trochu ostrejsimu sedanu. V tehle cene se daji nejaky slusny kousky sehnat obcas. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tady mi vychází Lancer. http://www.reliabilityindex.com/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/lancer/lancer-sportback-cenik.xhtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Díky happymu a maxipsovi za názory... určitě mi toho vychází souboj té mazdy a lexusu Cool as Ice: Dobré, dobré, včera mi odváželi služební 335i v cabriu. Bude mi chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Mel jsem hondy a byly to neznicitelne naprosto spolehlive auta. BMW prislo az s vekem, ale take bez problemu. Hele ja si cim dal vic myslim, ze je to hlavne o ridici a udrzbe. Samozrejme, ze pokud ma uz auto kilometry tak je to znat. A pokud clovek nema vylozene blbej kus, tak je podle me dnes jedno jestli je to BMW nebo Fiat. Podstatne je menit olej kazdy rok ne vic jak po 10 tis km, nehonit to studene a po kazde jizde nechat turbo 1-2 minuty dochladit. Pokud clovek meni vsechny filtry s olejem a kupuje kvalitni palivo, tak to proste bude fungovat. Problem je, ze vetsina do auta uz pak penize pri servisu nechce, olej meni po 30 tis, filtry klidne po 50 tis i vic, kupuje palivo kdo vi kde a pak se divi, ze to a to se sype. Ale, je to stroj a po*rat se muze cokoli. Tot muj nazor. Cim jsem starsi, tim vic se divam na auto jako na vyhozene penize Akorat si s tim porovnavame pindoury )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tesat do kamene. :-) Btw. na porovnávání piňdourů stojí celá evoluce. :-D Mel jsem hondy a byly to neznicitelne naprosto spolehlive auta. BMW prislo az s vekem, ale take bez problemu. Hele ja si cim dal vic myslim, ze je to hlavne o ridici a udrzbe. Samozrejme, ze pokud ma uz auto kilometry tak je to znat. A pokud clovek nema vylozene blbej kus, tak je podle me dnes jedno jestli je to BMW nebo Fiat. Podstatne je menit olej kazdy rok ne vic jak po 10 tis km, nehonit to studene a po kazde jizde nechat turbo 1-2 minuty dochladit. Pokud clovek meni vsechny filtry s olejem a kupuje kvalitni palivo, tak to proste bude fungovat. Problem je, ze vetsina do auta uz pak penize pri servisu nechce, olej meni po 30 tis, filtry klidne po 50 tis i vic, kupuje palivo kdo vi kde a pak se divi, ze to a to se sype. Ale, je to stroj a po*rat se muze cokoli. Tot muj nazor. Cim jsem starsi, tim vic se divam na auto jako na vyhozene penize Akorat si s tim porovnavame pindoury )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se