Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Kamošova stara ma PTC a ze by se to nejsk stalo , ani ne. Ma tam mercedes motor a jezdi non stop. Je to zvlastni auto, nektere zeny ho miluji ale moje ho nesnasi :-)

morfusi: bohuzel takove pozadavky jsou u zeny bezne , jedine bilou barvu :-) takze asi pojedes do polska :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, ja v tom jezdit nebudu a pritelkyne se "zamilovala". Vsichni vime, jak si zeny vybiraji (nejen auta). Ja ji jen chci pomoct ho sehnat.

V bílé jsem ho nenašel, a pokud, tak nejblíže v NDR za trojku šedý

Odkaz ke komentáři

........ Je to zvlastni auto, nektere zeny ho miluji ale moje ho nesnasi :-)

morfusi: bohuzel takove pozadavky jsou u zeny bezne , jedine bilou barvu :-) takze asi pojedes do polska :-)))

Jo, taky sem pritelkyni rikal, ze to je druhe nejhnusnejsi auto, co znam...

Ja nepojedu, zase tak moc ji v tom pomahat nebudu.

V bílé jsem ho nenašel, a pokud, tak nejblíže v NDR za trojku šedý

Jop, v nemecku nejake jsou, ale bile s bilym interierem ani jedno. Kazdopadne diky.

Odkaz ke komentáři

Já měl vždycky v autech jasno, ale teď fakt nevím. Vypadá to, že i druhý accord půjde do světa a mě čeká výběr nástupce. Chci benzín, čtyři (pět) dveří, trochu sportovní střih, aby to jelo a nesralo se to. Nemusí to být nové a chtěl bych se vejít do 600k bez daně.

Odkaz ke komentáři

Mi je to buřt, zena mi nekeca do nakupu hodinek a dalsich veci, ja ji nekecam do jejich nakupu. To je cele. Je dospela, vydela si na to, at si koupi treba Multiplu :-D

Dle mého by měl chlap ženský s nákupem auta pomoc, já bych ji ho rozmluvil a co se týká Multiply, tak striktně zakázal :-)

Odkaz ke komentáři

Co na ty Mazde 6 furt vsichni mate? Kdyt je to uplne sterilni auto.

Pokud má dnes accorda, tak je mu to z aktuální nabídky nových aut imho asi nejblíž...

Mazda 6 je krásná, ale ten benzín tam nemá koule. Bavila mně jen trojka.

Co Subaru Levorg? Bohužel je taky mimo budget o cca 100-150k

Odkaz ke komentáři

Dle mého by měl chlap ženský s nákupem auta pomoc, já bych ji ho rozmluvil a co se týká Multiply, tak striktně zakázal :-)

Ja ji taky pomaham, treba to poptavam tady, volal sem jednomu kamosovi, ktery kdysi vozil auta, atd... Ale nejak extremne se v tom angazovat nebudu, bude to jen jeji auto, ja se o nej starat nebudu.

Tu Multiplu sem zařadil, coby prvni nejhnusnejsi auto a PT je druhe  :lol2:

A co se tyce rozmlouvani čehokoliv ženám, tak Ti zavidim, to ja neumim a nikdy umet nebudu  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Ja ji taky pomaham, treba to poptavam tady, volal sem jednomu kamosovi, ktery kdysi vozil auta, atd... Ale nejak extremne se v tom angazovat nebudu, bude to jen jeji auto, ja se o nej starat nebudu.

Tu Multiplu sem zařadil, coby prvni nejhnusnejsi auto a PT je druhe :lol2: .

A co se tyce rozmlouvani čehokoliv ženám, tak Ti zavidim, to ja neumim a nikdy umet nebudu :notworthy:

Tak ty budeš ten kdo s tím autem bude jezdit po servisech, řešit problémy a vozit paní domů z party, ale to jde vyřešit třeba maskou Klause aby tě kámoši za volantem nepoznali :-)

Odkaz ke komentáři

Nastesti to mame ve vztahu nastavene trochu jinak, takze po servisech si s tim bude jezdit pritulka sama, maximalne ji tak prehodim letni za zimni kola a zkontroluju olej.

A z party domu muze jet sama, vzhledem k tomu, ze skoro vubec nepije, ji nedela problem byt jen na nealku ;-). Ale to uz se dostavame do uplne jineho vlakna. 

At to tady neplevelime, zustava poptavka po PT Cruiseru, bilem kabriu se svetlym interierem v automatu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...