Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Zatím jsme testovací jízdu neměli, ale určitě s ní počítáme, jinak Konu (ale elektro) má bývalá synova slečna a je to prý v pohodě, také jsme shlédli hodně testovacích videí a hodnocení se zdá být dobré. Tak zatím nevím, jsem na to zvědavý, objednanou ji nemáme, jen testujeme možnosti objednání...

Jo doplním svůj předchozí příspěvek, u konfigurace KIA Spotrage jsem vynechal pár věcí, po doplnění jsem se dostal na cenu těsně přes 900.000,- Kč...

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, pavča napsal:

Zatím jsme testovací jízdu neměli, ale určitě s ní počítáme, jinak Konu (ale elektro) má bývalá synova slečna a je to prý v pohodě, také jsme shlédli hodně testovacích videí a hodnocení se zdá být dobré. Tak zatím nevím, jsem na to zvědavý, objednanou ji nemáme, jen testujeme možnosti objednání...

Jo doplním svůj předchozí příspěvek, u konfigurace KIA Spotrage jsem vynechal pár věcí, po doplnění jsem se dostal na cenu těsně přes 900.000,- Kč...

Jasný, hlavně si zkuste pořádně automat aby Vám vyhovoval, co výrobce, to jiné řešení a různé jízdní vlastnosti. Přeji šťastnou ruku při výběru... 👍

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, eskimak napsal:

To by ale mohol byt dobry dovod pohladat niekde skladovku v +- akceptovatelnej konfiguracii s vyraznou zlavou (stary model). Ci, som naivny? Asi tam toho chces dost, vela takych sa na sklad nevyrobilo. No ak by sa nasla...

Skladovky skoro nejsou a konfigurace již nejdou. Během měsíce by měla být představena Kona po FL s ceníkem. Akce na ně nebudou a to co má dealer skladem, tak se prodá za dotovanou cenu Hyundai - takže akce nebude. 

Odkaz ke komentáři

@pavča Projeď si i tu Vitaru, mám dojem, že tě místní znalci svedli z cesty. O víkendu jsem si projel tu 1.5 (ne mild) ve střední výbavě a za mě super svezení, motor super, ale sem určitě automat, ten manuál mě neoslovil. 

A hlavně tě nic nepřekvapí, pokud jsi doteď jezdil Suzuki. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Snehulak54 napsal:

Skladovky skoro nejsou a konfigurace již nejdou. Během měsíce by měla být představena Kona po FL s ceníkem. Akce na ně nebudou a to co má dealer skladem, tak se prodá za dotovanou cenu Hyundai - takže akce nebude. 

No tak nějak jsem to tušil. A máš s Konou nějakou zkušenost nebo o ní  a hlavně o jejích vlastnostech něco bližšího víš? Díky.

Odkaz ke komentáři

POkud vysloveně nepotřebuješ AWD, tak 2WD G121 je lepší volba. G150 měla díky AWD stejné zrychlení i maximálku a větší spotřebu + menší kufr. Což již u tak malého auta, postaveného na Mazdě 2 je dost nemilé. G121 2019 má manželka teď, tak pokud chceš, můžu ukázet :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...