pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 (upraveno) Zatím jsme testovací jízdu neměli, ale určitě s ní počítáme, jinak Konu (ale elektro) má bývalá synova slečna a je to prý v pohodě, také jsme shlédli hodně testovacích videí a hodnocení se zdá být dobré. Tak zatím nevím, jsem na to zvědavý, objednanou ji nemáme, jen testujeme možnosti objednání... Jo doplním svůj předchozí příspěvek, u konfigurace KIA Spotrage jsem vynechal pár věcí, po doplnění jsem se dostal na cenu těsně přes 900.000,- Kč... Upraveno 13. září 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 před 10 minutami, pavča napsal: Zatím jsme testovací jízdu neměli, ale určitě s ní počítáme, jinak Konu (ale elektro) má bývalá synova slečna a je to prý v pohodě, také jsme shlédli hodně testovacích videí a hodnocení se zdá být dobré. Tak zatím nevím, jsem na to zvědavý, objednanou ji nemáme, jen testujeme možnosti objednání... Jo doplním svůj předchozí příspěvek, u konfigurace KIA Spotrage jsem vynechal pár věcí, po doplnění jsem se dostal na cenu těsně přes 900.000,- Kč... Jasný, hlavně si zkuste pořádně automat aby Vám vyhovoval, co výrobce, to jiné řešení a různé jízdní vlastnosti. Přeji šťastnou ruku při výběru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Jo, díky, zítra jede manželka po Praze a tak má v plánu se v předkole stavit u Hyundai, KIA a Mazda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 před 6 hodinami, eskimak napsal: To by ale mohol byt dobry dovod pohladat niekde skladovku v +- akceptovatelnej konfiguracii s vyraznou zlavou (stary model). Ci, som naivny? Asi tam toho chces dost, vela takych sa na sklad nevyrobilo. No ak by sa nasla... Skladovky skoro nejsou a konfigurace již nejdou. Během měsíce by měla být představena Kona po FL s ceníkem. Akce na ně nebudou a to co má dealer skladem, tak se prodá za dotovanou cenu Hyundai - takže akce nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 (upraveno) @pavča : Projeď si i tu Vitaru, mám dojem, že tě místní znalci svedli z cesty. O víkendu jsem si projel tu 1.5 (ne mild) ve střední výbavě a za mě super svezení, motor super, ale sem určitě automat, ten manuál mě neoslovil. A hlavně tě nic nepřekvapí, pokud jsi doteď jezdil Suzuki. Upraveno 13. září 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Jo, díky, ta je stále ve hře, také se na ni určitě podíváme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 před 6 minutami, Snehulak54 napsal: Skladovky skoro nejsou a konfigurace již nejdou. Během měsíce by měla být představena Kona po FL s ceníkem. Akce na ně nebudou a to co má dealer skladem, tak se prodá za dotovanou cenu Hyundai - takže akce nebude. No tak nějak jsem to tušil. A máš s Konou nějakou zkušenost nebo o ní a hlavně o jejích vlastnostech něco bližšího víš? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Starám se o ně na servisu u AD Hyundai v Praze Jednu jsem pořídil Tchýni a jednu si půjčuji v práci (Hybrida) a s manželkou máme objednané služební Kony (Hybrid) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 před 15 minutami, pavča napsal: Jo, díky, zítra jede manželka po Praze a tak má v plánu se v předkole stavit u Hyundai, KIA a Mazda. Jakou Mazdu třeba? Krásný auta a myslím, že i velmi dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 No vyhovuje asi jen Mazda CX-3 ve verzi benzín, 4x4, automat, ona taková verze snad existuje, ale v nabídce se nedá nakonfigurovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 CX-3 G150 AWD AT se již pro modelový rok 2021 nedělá. Pouze G121 2WD AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 No jo, proto se nedá nakonfigurovat, viděl jsem na ni nabídku, ale to je stará stránka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 POkud vysloveně nepotřebuješ AWD, tak 2WD G121 je lepší volba. G150 měla díky AWD stejné zrychlení i maximálku a větší spotřebu + menší kufr. Což již u tak malého auta, postaveného na Mazdě 2 je dost nemilé. G121 2019 má manželka teď, tak pokud chceš, můžu ukázet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Ono to 4x4 není u nás tak snadné vynechat, bydlíme na konci Prahy a pokud (ještě někdy) napadne sníh, tak máme dost problém dostat se bez čtyřkolky domů a navíc do garáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Tak pak z levnějších prcků je to jasné no. Suzuki Vitara, Suzuki Ignis nebo Swift AWD, Hyundai Kona nebo Tucson, SsangYong Tivoli nebo Korando. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Tivoli spíš ne ale koukni klidně na SsangYong Korando. Po slevách může být za zajímavou cenu, 5 let záruka. Samozřejmě je tam trochu riziko s menší servisní sítí a hledáním novýho investora po Mahindra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Na SsangYong Korando jsme se dívali, zajímavé auto vybavením i cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Mě se Korando nezdá blbé, kdybych neměl služebák a pořizoal vůz, bylo by Kornado v úzkém výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Já ho i zkoušel a není to marný. Pořád jsou tam docela vtipný asijský prvky, ale už je to relativně Evropský auto. Jinak z jejich nabídky je asi nejzajímavější Rexton, ale to pro tvoje potřeby asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Tady je zrovna Akční ceník: https://www.ssangyong.cz/files/cenik-korando-style-plus-cz-2020-09-01.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se