vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 To je ale as troškui jiný level sbírat takový auta :-) Pár rolád a omeg je vcelku běžné, ale mít v garáži Jaguára, AMG, pár 911tek, rolse, to už chce velký koule :-) Přesně tak, investice, to dnes dělá kdekdo, proto ty auta jdou tak nahoru. Jsou lidi co mají "doma" i dvacet aut (stejné je to i s hodinkama). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Kompromis je pro mě stále levnější varianta 120i nebo možná trošku mimo i toto:http://www.aaaauto.cz/cz/vw-golf/carB.html?id=132517385#make=131&model=201&search=Golf+GTi&searched=1 Má nalítáno vcelku málo a ty károvaný sedačky jsou prostě super. BMW 6, 5, ani 3 necchci. Ten Golf bude potřebovat rozleštit světla a sedačka řidiče bude po pár km zralá na přečalounění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Ten Golf bude potřebovat rozleštit světla a sedačka řidiče bude po pár km zralá na přečalounění. Máš recht, toho jsem si nevšim :-( EDIT, na druhou stranu ty skla jsou z běžného Golfa, takže nová budou stát nula nula prd, ne? (narozdíl od té sedačky) Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 130i neni investice a nepujde nahoru. 1M jo. ja jsem jen rek, ze nez 130i si za ty love radsi koupim 530i nebo 630i. a neverim tomu, ze 645, pokud to nebude total hujda, bude nekdy stat 150.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 To je ale diametrělně odlišný svezení, pětka a jednička, to je jak srovnávat tooly s oblekovkama ;-) Jinak s tou investicí nevím, pokud by byla 130i investice, nebo si aspon v horizontu 5 let držela hodnotu, byl by to další důvod pro koupi :-) 130i neni investice a nepujde nahoru. 1M jo. ja jsem jen rek, ze nez 130i si za ty love radsi koupim 530i nebo 630i. a neverim tomu, ze 645, pokud to nebude total hujda, bude nekdy stat 150.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 ma trochu cenu, protoze je to posledni schopna atmosfera od BMW. diametralne odlisny svezeni to neni, petka s tim motorem jede taky moc pekne, a preci jen komfort je nekde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Sestka se mi zda, ze pada rychleji a subjektivne i rychleji starne starne, nez ty ''uzitkovejsi'' modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Ja bych ze 130i takovou modlu nedelal, je to jen jedno z mnoha fajn BMW s R6 a RWD bez samosvoru, sice se zda male a hrave(rozmerove ano, ale hmotnost 1450kg neni zase tak malo, zvlast kdyz 330i E92 vazi o 95kg vic, coz neni zase tolik)... Ano, poptavka po nich je, drzi si cenu, ale ze by to byl nejakej extra klenot, to zase ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 A má někdo zkušenost se servisem šestky? Aby to nebyl podobnej průser jako MB CL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 sestka neni elektrikou tak problemova, ale 645i, ten motor neni ideal. nej mas 630i, kerej je sice slabsi, ale zase drzi, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Sibir komfor tady nikdo neresi a kupni sila pro 330i 130i apod je vetsi a stalejsi nez ta pro 630 kterou dnes proste nikdo nechce ale tato debata nema cenu povime si z rok az dva Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Volal jsem do áček, mají to chlapci zmáklí, prej musím se přijít podívat ještě dnes, protože auto dnes večer odváží do Opavy, hned chtěli po mě občanku a řidičák ačkoli jsem jim 10x říkal že auto nekupuju a chci se jen mrknout, a že jsem si stejně zapomněl peněženku s doklady doma, což je pravda, a hned to že to nevadí, 'my vás odvezem domů až do Neratovic abyste si ji vyzved', tak jsem znovu opakoval, že dnes žádný kšeft nebude i kdyby se mi to auto libilo, bo nemám rád impulzivní nákupy. A prej jak teda složíte zálohu když nemate peněženbku? Opět říkám že jsem auto ještě neviděl a o takových věcech se nebudeme bavit. A pak on, že co když mi auto někdo vyfoukne, že bez zalohy nemůžou dát blokaci. Tak já na to, že tyto auta se vyskytují vcelku často a že mě to žíly neutrhne a furt dokola :-) masakr Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Sibir komfor tady nikdo neresi a kupni sila pro 330i 130i apod je vetsi a stalejsi nez ta pro 630 kterou dnes proste nikdo nechce ale tato debata nema cenu povime si z rok az dva beru te za slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Doufam ze mi pak na Rolex srazu koupis pivo Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 bavorskyho lezaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Proc ne treba ta mazda o ktere tu byla rec? http://www.tipcar.cz/inzerat/mazda-3--cz-100113989.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 To je tip na mě? :-) No nevím, já na japonský auta nikdy moc nebyl :-) Jako nic proti nim, asi jsem jen do nich ještě nedozrál ;-) Proc ne treba ta mazda o ktere tu byla rec? http://www.tipcar.cz/inzerat/mazda-3--cz-100113989.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 mam cukani, V8 sem jeste nemel, C5 se mi libi vic jak C6, co vy na to? https://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet/corvette/16877783?company=1&goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 otazka je myslena zcela vazne, vo vikendu se chcu jet na to podivat tak si prestante nadvat za bosy nohy a parkovaci zony a poradte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 No ja sa v tom teda prd vyznam, ale je to asi viac menej ako s hodinkami ci? Vylozenu mrdku by si asi poznal, na to si skuseny podla mna dost, takze co najhorsieho sa ti moze stat, nez ze ho neskor pripadne s malou ztratou posles zase dalej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se