Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Přesně proto sem skoro nic nepíšu a káždému kdo pošle SZ o radu ohledně Jagu zasílám obratem telefon psaní mi prostě nejde

Odesláno

Jasně Jagmane, chce to trochu při výběru přemýšlet... 124 i 190 jsem vždy chtěl v černé s šedým spodkem, ale nikdy jsem je neměl. Bmw je pro mě srdcovka a když byla zrovna v této kombinaci nebylo co řešit, v bicolor paketu se dělala je pro japonskej trh, takže jich asi moc nebude. Jsem z ní úplně hotovej  :)

post-7459-0-26844500-1475411232_thumb.jpeg

post-7459-0-14285900-1475411245_thumb.jpeg

Návštěvník Jagman
Odesláno

M3 ta je nádherná gratuluji já zas vždy chtěl E30 ale nekoupím si jí v aktuálních cenách mám jiné priority jinak hoď mi pak SZ ohledně plachty vykoumám ti na to něco co ti nedojebe lak

Odesláno

Tak tohle je parada!

V 2. 10. 2016 v 12:27, M3maniac napsal:

Jasně Jagmane, chce to trochu při výběru přemýšlet... 124 i 190 jsem vždy chtěl v černé s šedým spodkem, ale nikdy jsem je neměl. Bmw je pro mě srdcovka a když byla zrovna v této kombinaci nebylo co řešit, v bicolor paketu se dělala je pro japonskej trh, takže jich asi moc nebude. Jsem z ní úplně hotovej  :)

Odesláno

Jako základ proč né, jak píše už se na něm něco svařovalo, má optické vady atd...a hlavně je to m technik 1 a né 2, kterej je podle mě o hodně pěknější  ;) jinak tohle ma 240tkm možná a ta naše má 91tkm origo.

Odesláno
  V 2. 10. 2016 v 12:32, Jagman napsal:

M3 ta je nádherná gratuluji já zas vždy chtěl E30 ale nekoupím si jí v aktuálních cenách mám jiné priority jinak hoď mi pak SZ ohledně plachty vykoumám ti na to něco co ti nedojebe lak

nebudu zakladat novy vlakno 'vybiram plachtu', porad mi neco, cim zakrejt krevetu venku na dvore? garaz je plna :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

sibir: to co mi právě poslal M3 v SZ překonalo všechno co jsem zatím viděl takže sem snad hodí odkaz veřejně jinak na venek jsem používal 2 vrstvou balvnu podklad jemná 150g a vrch klasikej kepr 245g s upravou a fungovalo to dobře auto se nepotilo a nepromokla cena byla okolo 2tis tu svojí mám skoro 5let a je furt jak nová

Návštěvník Jagman
Odesláno

mě se hodně líbí ty bubliny viděl jsem to na hodně autech v emirátech

Odesláno

tam sou dva ventilatory, kery sou furt v siti a vzduch se prubezne meni. ta pruhledna je vnitrni, venkovni stoji od 800USD, je nepruhledna a taky musi byt furt v siti. koupim plachtu a hotovo, de mi jen o zazimovani.

Návštěvník Jagman
Odesláno

pokud by si chtěl plachtu z bavlny na ven tak mi napiš SZ nechám ti jí ušít přesně na krevetu

Odesláno

ale to auto se netrapi, me jde jen o to, ze nevim, jak se bude targa tvarit na snih, jinak to neresim. to neni zadnej klenot, proste auto na jezdeni. jen ho necham na letnakach a v zime jezdit nebudu.

Odesláno

A cim presne auto na mraze trpi? Ja som zil vzdy v tom ze trpi ak ho zmrznute nastartujes a na druhy den zas a potom znovu. Ale ak raz zmrzne a postoji tak az do leta tak to nie je ziadna katastrofa ci?

Odesláno
  V 2. 10. 2016 v 16:32, sibirnaya napsal:

ale to auto se netrapi, me jde jen o to, ze nevim, jak se bude targa tvarit na snih, jinak to neresim. to neni zadnej klenot, proste auto na jezdeni. jen ho necham na letnakach a v zime jezdit nebudu.

Moh bys ho dát ke mě na firmu do garáže? Nebudu s ním jezdit, jen chci nasrat zaměstnance :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...