Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Jasně Jagmane, chce to trochu při výběru přemýšlet... 124 i 190 jsem vždy chtěl v černé s šedým spodkem, ale nikdy jsem je neměl. Bmw je pro mě srdcovka a když byla zrovna v této kombinaci nebylo co řešit, v bicolor paketu se dělala je pro japonskej trh, takže jich asi moc nebude. Jsem z ní úplně hotovej  :)

post-7459-0-26844500-1475411232_thumb.jpeg

post-7459-0-14285900-1475411245_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

M3 ta je nádherná gratuluji já zas vždy chtěl E30 ale nekoupím si jí v aktuálních cenách mám jiné priority jinak hoď mi pak SZ ohledně plachty vykoumám ti na to něco co ti nedojebe lak

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je parada!

Jasně Jagmane, chce to trochu při výběru přemýšlet... 124 i 190 jsem vždy chtěl v černé s šedým spodkem, ale nikdy jsem je neměl. Bmw je pro mě srdcovka a když byla zrovna v této kombinaci nebylo co řešit, v bicolor paketu se dělala je pro japonskej trh, takže jich asi moc nebude. Jsem z ní úplně hotovej  :)

Odkaz ke komentáři

M3 ta je nádherná gratuluji já zas vždy chtěl E30 ale nekoupím si jí v aktuálních cenách mám jiné priority jinak hoď mi pak SZ ohledně plachty vykoumám ti na to něco co ti nedojebe lak

nebudu zakladat novy vlakno 'vybiram plachtu', porad mi neco, cim zakrejt krevetu venku na dvore? garaz je plna :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

sibir: to co mi právě poslal M3 v SZ překonalo všechno co jsem zatím viděl takže sem snad hodí odkaz veřejně jinak na venek jsem používal 2 vrstvou balvnu podklad jemná 150g a vrch klasikej kepr 245g s upravou a fungovalo to dobře auto se nepotilo a nepromokla cena byla okolo 2tis tu svojí mám skoro 5let a je furt jak nová

Odkaz ke komentáři

ale to auto se netrapi, me jde jen o to, ze nevim, jak se bude targa tvarit na snih, jinak to neresim. to neni zadnej klenot, proste auto na jezdeni. jen ho necham na letnakach a v zime jezdit nebudu.

Moh bys ho dát ke mě na firmu do garáže? Nebudu s ním jezdit, jen chci nasrat zaměstnance :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...