MG75 Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2024 V 4. 3. 2016 v 13:36, Pjurcik napsal: Myslím, že je pomalu čas na založení tohoto vlákna. Snad bude motivací pro zatím váhající členy Na začátku se mi vůbec nelíbili, ale ted bych je nejraději vlastnil nejméně ve dvou barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2024 V 1. 1. 2024 v 15:48, DarylVanHorne napsal: Na ruce, nebo v ruce... Moje, nebo tátovy? Na tom nezáleží, hlavně že v rodině jedny jsou... Bez víka přes číselník, bez zdobení na zadní straně. Ale za to poctivý kus zlata, co něco váží Tak tyhle mám po dědovi jen Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno čtvrtek v 16:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:38 Řekněte mi někdo proč jsem si to já idiot dával na ruku. Teď to z tý palice nedostanu ani za boha 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 17:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:33 Tak to objednej a na důchod dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno čtvrtek v 17:51 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:51 (upraveno) před 18 minutami, Josef01 napsal: Tak to objednej a na důchod dorazí Jo to by mi snad ani nevadilo… ale ofiko praha bez znamostí - na fér mi rekli 8-10 modelů PP. a za odměnu Nautily a ještě k tomu white goldy protože ocel už se nedělá.. pouze 5811 gold. Shit Upraveno čtvrtek v 17:51 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 17:55 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:55 (upraveno) Četl jsem, že Nautilus 5711 končí, protože nezapadá do firemních tradic..... Vždycky si přitom vzpomenu, jak jsem v Pařížské měl bílé na ruce a nechtělo se mi dát 450k Upraveno čtvrtek v 17:58 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno čtvrtek v 18:09 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:09 před 13 minutami, Josef01 napsal: Četl jsem, že Nautilus 5711 končí, protože nezapadá do firemních tradic..... Vždycky si přitom vzpomenu, jak jsem v Pařížské měl bílé na ruce a nechtělo se mi dát 450k Joo tak na ty sem koukal tehdy taky, to byl pàtek jeste v multi brand butiku a byly tam pověšený na takový větvi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 19 hodinami, tikzot napsal: Řekněte mi někdo proč jsem si to já idiot dával na ruku. Teď to z tý palice nedostanu ani za boha Bez ironie a popichování "těch šťastných", zkus víc chodit na srazy. Na vlastní ruku a před objektiv se Ti pak dost možná dostanou stejně často jako v reálu většině majitelů (tj. "jednou za rok na pár minut k pokochání opatrně vylovit z trezoru") - bez úpisů, podkuřování obchodníkům a stresu z čekání na telefon kterého se beztak nejspíš nedožiješ. A pomineme-li neoddiskutovatelnou "investiční hodnotu", věř že opakováním uvedeného procesu dokážou postupně zevšednět i "božské Nautily", stejně jako cokoliv jiného 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Ahoj Radku, díky za Tvoji informaci a doporučení, jako vždy “vtipné” a tak trochu direktivní, ale tak každý jsme nějaký.. jsem už velkej kluk a asi vím co v životě mám dělat a chci.. má chrono cesta je moje chrono cesta, tvá je zase tvá.. Hodinek všech kategorií jsem měl možnost vyzkoušet a zhodnotit myslím dost, něco sem pořídil, zevšednilo, poslal jsem dál a zase se vracel, je to přirozené a normální, něco utkvělo a zůstalo.. za to jsem rád a dělá mě to radost .. opravdu nemám potřebu se někomu podbízet nebo jak ty píšeš podkuřovat, buďto to jde a nebo to nejde, možnosti má každý jiné. já prostě vím že Pátky chci, dřív nebo později si je stejně pořídím a budu spokojený. Levnějš už taky bylo, na tom se asi shodneme takže není čas ztrácet čas.. Tak jako tak díky a jen me malé doporučení- zkus někdy věci nebrat tak pragmaticky a vážně, budeš spokojený 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Ja myslim, ze ty AP ti sedí o dost vic a je to minimálně stejná ikona 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Jasně Franto, máš recht, taky je AP daleko bližší mému chrono srdciale jak sedí Nautilus na ruce je taky absolutní bomba, jak přišitý k ruce! Skvělý, ciferník taky bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 22 hodinami, tikzot napsal: Teď to z tý palice nedostanu ani za boha Vypadal jsi spokojeně, co ti přišly Jumba. To máš za to, že lezeš kam nemáš! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 8 minutami, Jumbo napsal: Vypadal jsi spokojeně, co ti přišly Jumba. To máš za to, že lezeš kam nemáš! Neee bacha to já sem mega spokojený, oboje jsou to krásný ikonický hodinky, geniálně ergonomicky a technologicky to narvat do toho ouzkýho pouzdra.. Genta měl opravdu dar neskutečnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se