sashator Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Já bych teda podle lumi fotky ze soboty taky tipoval, že je má...ale třeba se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 už dávno neTo dávno byl Aquanaut, teď bych tipoval na 5711 Nautilus v bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To je vlakno jak noha. Same kecy a fotky ziadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To se koneckoncu dalo cekat, vlakno bylo uz pri zalozeni odsouzeno k necemu podobnymu. Holt jsme chudy forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ale kdeze chudy, jen tu kazdy misto Pateku hromadi Rolexky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 A ne kazdy majitel se pochlubi, co si budeme namlouvat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 A ne kazdy majitel se pochlubi, co si budeme namlouvat .Tak chapem ze majitelia ktori vobec nevedia ze toto forum existuje sa tu chvalit nebudu, to da rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 blackhead mel spis na mysli nejakou ochranu soukromi... Prece jen je to urcite riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To je vlakno jak noha. Same kecy a fotky ziadne.Tak nahod svoje Pateky at se taky pokochame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak chapem ze majitelia ktori vobec nevedia ze toto forum existuje sa tu chvalit nebudu, to da rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 blackhead mel spis na mysli nejakou ochranu soukromi... Prece jen je to urcite riziko.Tak ale potom nechapem aky zmysel ma toto vlakno ked to je o hodinkach s ktorymi sa ludia z dovoodu ochrany sukromia nechcu chvalit. Alebo nech sa spravi nick patek s heslom patek a pod nim sa vzdy prihlasia ked chcu postnut nieco do tohto vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To dávno byl Aquanaut, teď bych tipoval na 5711 Nautilus v bílé.Krytone, jestli Ty nebudeš místní Colombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Krytone, jestli Ty nebudeš místní Colombo.Jo máš recht, mám trochu divnej kukuč jako on Tak už nás nenapínej a ukaž je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Zklamu Tě. Nemám co bych ukazoval. Jen mne trochu děsí Tvůj zájem o mou osobu. 6 let na fóru, 7 příspěvků a z toho 4 věnované mé maličkosti. Upraveno 28. března 2016 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tož škoda, doufal jsem ve skvělé fotky. Nautilus je moje láska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak ale potom nechapem aky zmysel ma toto vlakno ked to je o hodinkach s ktorymi sa ludia z dovoodu ochrany sukromia nechcu chvalit. Alebo nech sa spravi nick patek s heslom patek a pod nim sa vzdy prihlasia ked chcu postnut nieco do tohto vlakna.Ivane, mam takovy pocit, ze jsi vzdycky na mol kdyz neco postujes na foru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tak ale potom nechapem aky zmysel ma toto vlakno ked to je o hodinkach s ktorymi sa ludia z dovoodu ochrany sukromia nechcu chvalit. Alebo nech sa spravi nick patek s heslom patek a pod nim sa vzdy prihlasia ked chcu postnut nieco do tohto vlakna.Anebo by sem majitelé mohli přizpívat ty pateky jen pátky a to by sem naopak měli zakázaný přístup všichni závistivci a jedinci s cílem ohrozit soukromí vlastníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 To dávno byl Aquanaut, teď bych tipoval na 5711 Nautilus v bílé.Ups, tak to jsem se sekl, nesleduju ostatni vlakna, tak jsem zil v omylu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 To byly časy (není to tak dlouho) kdy Pateky 5711 stály 450 tis. nové, teď, škoda mluvit. Jak jsem vypozoroval, kdo koupí Patek, zmizí z fora, asi nějaká tajná sekta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tohle je ovsem jedno z nejbizarnejsich vlaken tady na foru:-) rad se sem vracim kumulovat posty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se