dan010 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Děkuji.Je to fakt nádhera a mám to krásnej dodatečnej dárek k 40tinám. Akorát když jsem se před pár lety psal na pořadník, tak cena za 5711 byla 550 a za 5712 to bylo 750 tisíc... teď je cena o 30% vyšší... byl jsem z toho trošku v šoku, ale Patek prý jen začátkem roku zdražil 5711 a 5712 o 4000?. Cena je šílená, co si budeme povídat, ale pak jsem si řekl, že je blbost do nich nejít, protože na tu možnost jsem čekal několik let a bůh ví kdy by zase přišla...Na druhou stranu, ty hodinky na ruce u mě vytváří pocit, že té ceně prostě odpovídají. Zpracování je opravdu dokonalé a je to o několik levelů výš než to, co jsem dosud měl. Holt to určitě odnesou IWC a JLC, které půjdou do světa a možná i Milgausy. Ještě uvidím.
nastycrew52 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Aaa, dalsi opatrovatel. Vitej do rodiny
dan010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 V 3. 4. 2018 v 15:19, nastycrew52 napsal: Aaa, dalsi opatrovatel. Vitej do rodiny Ahoj Vítku, chtěl jsem ti hned poslat SZ, abych se pochlubil, že už je mám taky, ale nešlo to, když SZ nejdou. Jako jsem se asi do Pateku trochu zbláznil. Dneska jsem tam byl znovu a zapsal jsem se do pořadníku na základní Aquanauty. :-D
Pjurcik Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Gratuluji! Hezky nam to tu pribyva. To uz nas tu bude pomalu dost na mensi sraz :-)Blaznovstvi naprosto chapu. Po nejake dobe s 5711 v bile jsem se napsal jeste na modre :-D
nastycrew52 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 V 3. 4. 2018 v 15:45, dan010 napsal: Ahoj Vítku, chtěl jsem ti hned poslat SZ, abych se pochlubil, že už je mám taky, ale nešlo to, když SZ nejdou. Jako jsem se asi do Pateku trochu zbláznil. Dneska jsem tam byl znovu a zapsal jsem se do pořadníku na základní Aquanauty. :-DZakladni Aquanauty ja jsem v beznadejnym poradniku na bily 5711 a jeste ke vsemu jsem se ted zamiloval do techto
dan010 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 V 3. 4. 2018 v 19:58, nastycrew52 napsal: Zakladni Aquanauty ja jsem v beznadejnym poradniku na bily 5711 a jeste ke vsemu jsem se ted zamiloval do techto Jo tak na tyhle z Basileje jsem se chtěl dneska zapsat... když jsem zjistil, že ceníkovka je 860 tisíc, tak mě to hned přešlo a říkal jsem si, že to se rovnou můžu zapsat na 5726, takže jsem to vyřešil základníma Aqanautama a dokoupím si k nim oranžový kaučuk :-D
nastycrew52 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Dane, posli mi prosim mejl wit zavinac seznam cz Dekuju Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem nastycrew52
ave1112 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Vitku, náááádherny časostroj, máte to FAKT krásne hoši, palec hore:-)
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Vitek: Chlapi jak to mate s nosenim... Poridil sis je jako hodinky nadosmrti? Nosis je denne a netrapi te kdyz neco utrpi? Nebo jsou hodobozovy a nosis je jen ke zvlastnim prilezitostem? Pripadne je mas jen na kochani a ulozeni penez.
Pjurcik Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Ja je (5711) mam dva roky a nosim je prakticky kazdy den. Pochopitelne je sundavam, kdy delam neco s vetsim rizikem poskozeni (stehovani nabytku, vrtani se v aute apod.) Maji nejake drobne vlasecnice, ale nic co by neslo rozlestit :-D A ocelove Nautily nejsou jen ulozeni penez - jejich cena roste. Pokud je omylem nekdy prodam, tak to asi budou prvni hodinky, na kterych neprodelam, spis naopak.
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Tak to se dobře poslouchá Tyhle Nautily jsou nadherny.
nastycrew52 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 V 6. 4. 2018 v 8:17, Dantechno napsal: Vitek: Chlapi jak to mate s nosenim... Poridil sis je jako hodinky nadosmrti? Nosis je denne a netrapi te kdyz neco utrpi? Nebo jsou hodobozovy a nosis je jen ke zvlastnim prilezitostem? Pripadne je mas jen na kochani a ulozeni penez.Ja je nosim taky v podstate kazdej den. Samozrejme zcela opatrne jako vsechny moje hodiny, vypadaji i po tech 2 letech takrka jako novy, az na jeden sram na tahu, kterej ma usmevnej pribeh, takze v tomto ohledu me ani tak netrapi.Kupoval jsem je misto aquanautu jako dalsi level (spis v oceli uz nebylo kam jit) s tim, ze si je uz delsi dobu necham a i jako uchovatel hodnoty. A to, ze jejich hodnota kazdorocne narusta, je prijemnej bonus. Ze sem prodal aquanauty me ted fakt sejri, pac do nich pujdu stejne znova, 5712 jsou velice pohodlny na noseni, ale nositelnost aquacu je pro me jeste uplne nekde jinde - idealni velikost, nizka vyska, krasna citelnost, lehky, na gume pohodlny a snad pro vsechny prilezitosti vhodny (nepocitaje oblek).
M.S. Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Tohle je naprostá nádhera... Gratulace oběma! P.S. Dost mě to tu ničí. Měl jsem na ruce Aquanauty a už jsem měl málem objednáno, ale pak jsem nějak cuknul. Teď mě to nějak táhne zpátky.
Dantechno Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Diky za tvůj uhel pohledu Vitku. Ja bych si je asi zavrel do winderu a cumel na ne přes sklo
nastycrew52 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Kdyz si koupis pekny drahy auto, tak si jej muzes uzivat vetsinou jen omezenejsi dobu. Kdyz si koupis pekny hodinky, tak z nich muzes mit radost na ruce 24 hodin denne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se