PEtrS Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Wardy mi přijdou jako downgrade jen co se značky týče. Měl jsem je s červenou lunetou na tahu a zpracování bylo excelentní.Pustil jsem je hlavně proto, že mému egu prostě chyběla ta značka...
Bells Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Jak tak koukám, tak je to celkem jednoznačné pro Alpiny, což je možná nejlepší volbou, nebudu muset řešit prodej/nákup jiných hodinek, je je otázkou, jak dlouho mi to vydrží. Holt díky té nemoci tady to stejně pořád vrtá a vrtá.Možnost dokoupit nějaké levné potápky ala SKX jsem taky zvažoval, ale nevím, jestli se mi do toho chce, pak totiž nastane můj typický problém, že je budu nosti jen občas a ve výsledku budou jen ležet v krabičce a to mě moc nebaví, v tomto jdu trošku proti zdejšímu proudu, víc jak dvoje hodinky nezvládám Co se týče downgradu, nebo značek, to mi ani nijak nevadí, lítám tu jak pimpongový míček, jednou nahoru, pak dolů, takže to by nebylo nic nového, ale pravdou je, že Alpiny jsou mému srdci asi nejblíž a je otázkou, jestli řešit něco jiného, když mám, co jsem chtěl. Možná to skutečně chce trošku vypnout a přestat řešit, co bych zase zkusil a stále dokola...no jo lehko se řekne, hůře dělá Každopádně děkuju za názory a snad se přenesu přes touhu mít zase něco nového, na Alpiny koupím tah a pokud prolomím blok WR 100 a vlezu s nima i do vody, tak by se z nich tím pádem staly totální univerzály a pak již nebude potřeba něco vymýšlet. dan83 - pane jo, srovnání s PO a Alpiny vyjdou lépe? Samozřejmě mě to těší, ale nevím nevím, řekl bych, že PO přece jen budou někde jinde, ale částečně ten tvůj názor chápu. Ono když si to vezmu, tak pouzdro Alpin je z PO hodně obšlehnuté a tím, že jsou v takovém možná "líbivějším" načančaném kabátu, tak se pak zdají subjektivně lepší.
Sphinxx Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) Každopádně děkuju za názory a snad se přenesu přes touhu mít z ase něco nového, na Alpiny koupím tah a pokud prolom ím blok WR 100 a vlezu s nima i do vody, tak by se z nich tím pádem staly totální univerzály a pak již nebude potřeba něco vymýšlet. Nepřeneseš a neprolomíš . jak napsal Wizz, jsi v pasti už jen tím, že nad tím uvažuješ , my, co jsme to prošli x-krát bychom mohli vyprávět. A jinak ten názor Alpina vs. PO mě zaujal. "PO" jsou úplně někde jinde, já jsem sice neměl ty Alpiny déle než 10 minut, ale měl jsem PO 45,5 a Alpiny na mě žádný dojem neudělaly, vyjma těch pilotek s Big Date. Upraveno 8. března 2016 uživatelem Sphinxx
slice Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 wardy mám a som s nimi spokojný. spracovanie aj dizajn perfektné. ale z alpin k nim by to bol predsa len davngrejd. to radšej dokúpiť ten ťah a mrknúť iným smerom..
hbj Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 přidám se k většině.. kup tah a nech si je.. z uvedené trojky opravdu top!
dan83 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) co se meho srovnani s Omega PO tyce - byl to proste muj pocit a pominu-li ho, tak jsem proste nevidel ten cenovy rozdil, neberou me nazivo ani klasicke Bondovky a to jsem z nich vzdycky brecel na druhou stranu, nedavno jsem videl live nove Seamaster 300, tusim, ze je tady prodava Patprom a za ty bych se upsal dablu, ale "kilo" za kukacky si v kolotoci prcku, baraku, konicku a dalsich radosti sakra nezduvodnim abych to uzavrel, chmag me solidne dojebal, od registrace mi to vychazi na skoro 3 hodinky mesicne a v posledni dobe mam nejradeji Seika za 120usd Upraveno 8. března 2016 uživatelem dan83
prischera Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Zatím si nech Alpiny a došetři na SMP, všecko ostatní jsou pro tebe jen náhražky a ty to dobře víš
Bells Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 SMP jsou mým pelotonem, to je o mě známé, jen po srazu s Afričanem to přešlo z normálních na ty jeho GMT a ty někde sehnat v opravdu dobrém stavu...to je asi nadlidský úkol, ale co bych chtěl, když jsou holt už dost staré.Pravdou je, že zrovna Ward je takovou náhražkou za SMP, u Seika už bych to tak neviděl, ty jsou prostě originální a to mě baví, takové hodinky jsem ještě neměl a láká mě je zkusit, ale zase je nechci jen zkusit, byl bych raději, kdyby to nějakou dobu vydrželo a to mi zatím nejlépe prochází s Alpinami, které mám. Jsou to hodinky na všechno, což je takovým základem k úspěchu.
slice Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 ..na Alpiny koupím tah a pokud prolomím blok WR 100 a vlezu s nima i do vody, tak by se z nich tím pádem staly totální univerzály a pak již nebude potřeba něco vymýšlet.tie alpiny majú šrobovaciu korunku, takže pokiaľ nerobíš minimálne scuba diving alebo free diving, do vody sa ich báť zobrať nemusíš. na bežné hrátky vo vode tá WR pohodlne stačí..
martar Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Bellsi, neblbni, Alpinky jsou skvělé. Navíc k tobě sedí. Když se jich zbavit, tak jedině při skoku do dalšího levelu, a tam máš jasno... SMP Bond nebo SMP GMT Afrika
pebe Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 jen tak mezi reci, Seiko SARB/SCVS maji WR100 taky a nemaji sroubovaci korunku. A chodime spolu v pohode do bazenu, byli jsme tusim v 5metrech pod vodou a neni v tom problem.
Bells Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Asi tu WR vážně zbytečně řeším, nikdy jsem do vody nevzal nic, co by mělo méně, než 200, tam mám takovou pocitovou jistotu, ale je pravda, že 100 a i se šroubovací korunkou musí běžné plavání a nějaké lehké potápění zvládnout.
kuncák7 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Asi tu WR vážně zbytečně řeším, nikdy jsem do vody nevzal nic, co by mělo méně, než 200, tam mám takovou pocitovou jistotu, ale je pravda, že 100 a i se šroubovací korunkou musí běžné plavání a nějaké lehké potápění zvládnout.Vážně to stačí, neboj se toho- u x copterů jsem se s tím i potápěl ( sice ne nějak hluboko, ale potápěl ) a držej vpoho.Už neblbni :-)), dokup ten tah a na ty SMP si počkej.
prischera Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Běžně plavu s Prim Sport. 6ATM a zaklapávací korunka.... neřeš.
Bells Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Už mlčím Musím z nich udělat víc toolovky, pokud si je nechám, pořád je mám spíš jako takové opečovávané leštěnky a pak se mi s nima ani do té vody nechce, krom toho mého bloku, ale ten odbourám...snad Ne vážně se budu snažit
VitekB Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Zvolil bych čtvrtou možnost, a to tyhle Alpiny na ocelovém náramku. Je to trochu odlišný styl, ale na pilotky slušná WR se šroubovací korunkou a hlavně za 400+ výpalné je to skvělá cena.Jak jsi začal pochybovat o současných, už to mají spočítané. Náramek bych určitě nedokupoval.Proč vlastně nechceš rovnou koupit zpátky Seamastery?
Bells Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Sorry, všimnul jsem si odpovědi až teď. Ty pilotní Alpiny určitě ne e, jediné pilotky, které se mi líbí do Alpiny jsou chrona, které jsem měl, případně bicompax, ale mě stejně ten pilotní styl ve výsledku ne zcela sedí. Co se týče SMP, tak upřímně řečeno, možná bych i koupil, ale černé quartzky, co jsem měl prakticky nikde nejsou v pěkném stavu a když už ano, tak je to za takovou pálku, že to fakt nejsem ochotný dát. Není to tak dlouho, co se prodávali do 30k a za kolik jsou teď...to je prostě nesmysl, respektive to pro mě není akceptovatelné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se