vareka Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Dnešní nálada v kanceláři zachycená mobilem:
Bells Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Na tvé vlákno jsem narazil až teď a teda smekám a závidím zároveň, protože tou tvojí trojkou bych to tady klidně dokázal zabalit, víceméně je to můj přesný Omega sen Teda možná bych vyměnil Moony, ale nevím asi by to bylo těžké rozhodování, Omega těch krásných a skvělých hodinek má prostě moc
brownwld Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Pridavam rychlocvak dvojicky co mame doma Bondovky jsou moje a AT si poridil tatka... Slusny na to ze pred 3 rokama nosil Skageny , ale taky si chtel uz udelat radost
AdaMoss Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 @vareka: smim vedet jaky mas obvod zapesti? Uvazuju o podobne trojici :-).
guca Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Gratuluji k nádherné "trojce". To bych fakt nevěděl co dát na ruku ;-) Nejvíce se mi líbí Omega Moonwatch Apollo 11 40th. Tak ať ti dlouho dělají radost. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem guca
vareka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 zápěstí mám 18cmještě se mi líbí PO, ale přijde mi to jako duplikování s Bondovkami a vybrat si mezi nimi nedokážu, dvoje potápky mít nechci, neunosil bych to jinak vybrat si mezi stávající trojkou je snadné. AT ke košili, Moony k černým botám a košili a občas do hospody a Bondovky na víkend dovolenou a samozřejmě hospoda, vířivka..... :-)
Seamaster Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Co je lepsi nez nejlepsi trojka? Nejlepsi ctverka! Ale porad premyslim nad nejakymi Constellation/AT jako vylozene oblekovkama. Ale asi neco vintage spis.
vareka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 tomu rozumím, taky přemýšlím podobně nad oblekovkama. ideálně De Ville. abych pak ještě nosil AT? :-) Manželce jsem se dušoval, že už na to kašlu, ale to asi tak po páté.
AdaMoss Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 15:17, vareka napsal: tomu rozumím, taky přemýšlím podobně nad oblekovkama. ideálně De Ville. abych pak ještě nosil AT? :-) Manželce jsem se dušoval, že už na to kašlu, ale to asi tak po páté. Příjde mi, že De Ville ty AT celkem dubluje a kdybych si já měl vybrat, nosil bych především ATčka :-).
vareka Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 tyhle modrý de ville jsem měl na ruce u Dušáka a zkoušel jsem zároveň AT. Závěr jsem z toho měl, že de ville jsou daleko luxusnější a k nošení jen ke košili. AT jsou univerzálnější.
malda Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Vybírá se mi těžko, ale viděl bych to nějak tak:
Murphy97 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Tak to je taky velka parada, maldo! Pekne doplneni uz tak hezkeho vlakna.
xcmaniax Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Když ty vaše fotky vidím, začíná se mi po Omegách stýskat:-) Taky koukám, kolik je na fóru Moonů...
vareka Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 pěkné, ty Omegy napravo jsem ještě neviděl. Prozradíš k nim něco bližšího?Ty korunky na levé straně hodinek jsou předpokládám He ventil a otáčení lunetou?
malda Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Heliový ventil opravdu ne:) Jedná se o hodinky Omega Flightmaster I. generace z roku 1969. To byla ještě doba, kdy Omega podobné nesmysly, jako je heliový ventil, na své hodinky nedávala. Mrkni na odkaz níže. Tam jsem se o Flightmasterech trochu rozepsal. Je tam sice pár nepřesností, ale snad se to dá prominout: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83369-omega-flightmaster/ Jinak děkuji Murphymu97 za hodnocení!
vareka Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 díky místnímu členovi fóra jsem se dostal ke grilování a už se to točí:
Seamaster Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 V 10. 4. 2016 v 11:50, malda napsal: Jinak děkuji Murphymu97 za hodnocení! Souhlasim, zejmena ty deep blue jsou kulervouci, skvely stav!
palmone1 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Parada, som rad, ze vsetko funguje V 10. 4. 2016 v 16:13, vareka napsal: díky místnímu členovi fóra jsem se dostal ke grilování a už se to točí:
martar Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tohle vlákno mám rád už z dob, kdy jsem k mé oblíbené značce začal teprve čuchat Moje aktuální trojka:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se