Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na tvé vlákno jsem narazil až teď a teda smekám a závidím zároveň, protože tou tvojí trojkou bych to tady klidně dokázal zabalit, víceméně je to můj přesný Omega sen :) Teda možná bych vyměnil Moony, ale nevím asi by to bylo těžké rozhodování, Omega těch krásných a skvělých hodinek má prostě moc :)

Odesláno

Pridavam rychlocvak dvojicky co mame doma :)

Bondovky jsou moje a AT si poridil tatka... Slusny na to ze pred 3 rokama nosil Skageny :D, ale taky si chtel uz udelat radost :)

post-19795-0-02201300-1458672609_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Gratuluji k nádherné "trojce". To bych fakt nevěděl co dát na ruku ;-) Nejvíce se mi líbí Omega Moonwatch Apollo 11 40th. Tak ať ti dlouho dělají radost.

Upraveno uživatelem guca
Odesláno

zápěstí mám 18cm

ještě se mi líbí PO, ale přijde mi to jako duplikování s Bondovkami a vybrat si mezi nimi nedokážu, dvoje potápky mít nechci, neunosil bych to

jinak vybrat si mezi stávající trojkou je snadné. AT ke košili, Moony k černým botám a košili a občas do hospody a Bondovky na víkend dovolenou a samozřejmě hospoda, vířivka..... :-)

Odesláno

Co je lepsi nez nejlepsi trojka? Nejlepsi ctverka! :)  Ale porad premyslim nad nejakymi Constellation/AT jako vylozene oblekovkama. Ale asi neco vintage spis.

post-2867-0-48943400-1460037732_thumb.jpg

Odesláno

tomu rozumím, taky přemýšlím podobně nad oblekovkama. ideálně De Ville. abych pak ještě nosil AT? :-) Manželce jsem se dušoval, že už na to kašlu, ale to asi tak po páté.

post-34012-0-52310900-1460042127_thumb.jpg

Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 15:17, vareka napsal:

tomu rozumím, taky přemýšlím podobně nad oblekovkama. ideálně De Ville. abych pak ještě nosil AT? :-) Manželce jsem se dušoval, že už na to kašlu, ale to asi tak po páté.

Příjde mi, že De Ville ty AT celkem dubluje a kdybych si já měl vybrat, nosil bych především ATčka :-).

Odesláno

tyhle modrý de ville jsem měl na ruce u Dušáka a zkoušel jsem zároveň AT. Závěr jsem z toho měl, že de ville jsou daleko luxusnější a k nošení jen ke košili. AT jsou univerzálnější.

Odesláno

pěkné, ty Omegy napravo jsem ještě neviděl. Prozradíš k nim něco bližšího?

Ty korunky na levé straně hodinek jsou předpokládám He ventil a otáčení lunetou?

Odesláno

Heliový ventil opravdu ne:) Jedná se o hodinky Omega Flightmaster I. generace z roku 1969. To byla ještě doba, kdy Omega podobné nesmysly, jako je heliový ventil, na své hodinky nedávala. Mrkni na odkaz níže. Tam jsem se o Flightmasterech trochu rozepsal. Je tam sice pár nepřesností, ale snad se to dá prominout:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83369-omega-flightmaster/

Jinak děkuji Murphymu97 za hodnocení!

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tohle vlákno mám rád už z dob, kdy jsem k mé oblíbené značce začal teprve čuchat :) Moje aktuální trojka:

post-30813-0-14902700-1478359159.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...