Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako perfektni tooly bych ti z vlastni zkusenosti doporucil Fortisy B42,nejlepe v chronu-se tak rychle neokoukaj.Sroubovaci tah,WR 200m,safir a sramy jim slusi ;)

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky všem za pomoc. Nakonec to šlo dost rychle a víkendovky už mám uprostřed pracovního týdne na ruce ;)
Mám k nim i originál kožený řemen - musím uznat, že v reálu vypadá líp než na fotkách. Takže mu dám šanci...

post-310-0-82964500-1458116446_thumb.jpg

Odesláno

Tudor dvakrát nemusím,ale tyhle červený se mně minule ve Štěpánský zamlouvaly asi nejvíc.A na živo vypadají tyhle "červeňáky" ještě  líp :smile_anim: .

Gratulka k perfekt víkendovkám.

Odesláno

Nevešel... ale jsou v pěkném stavu, žádné ťukance, s tahem, origo kůží... no nechte to tam ležet, že jo :)

Odesláno

Jak vidim Tudor, tak musim blahoprat. Jsou krasne ;) .

Odesláno

Já pořád váhám, jestli se mi víc líbí tyhle nebo modý. Modrý jsou větší univerzály.
Červený jsou zase zábavnější, výstřednější, spíš si jich lidé všímají... trochu se mi u nich tluče ocelový tah a zlaté ručky. Zkusím zítra i řemen

Odesláno

Tak přehozeno na kůži a sedne jim parádně.

Jinak teď zaplatím daně a bude zase klid ;)

Odesláno

Jo v českých luzích a hájích se dají běžně koupit okolo 55k. I ty moje stály podobně.

Horší už je, že se tu v inzerci objevují dost sporadicky a většinou se po nich rychle zapráší. 

Odesláno

Ta kůže jim sedne.
Na fotkách to moc nevyzní, ale v reálu dobře ladí s těma zlatejma ručkama a cifrem do hněda.

Na tahu tedy asi až v létě k vodě.

post-310-0-58142900-1458203327_thumb.jpg

Odesláno

Gratulace,super hodinky...taky už jsem po nich párkrát pokukoval,ale zatím se neumím rozhodnout jestli modré nebo červené ...kožka jim sedne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...