Přejít na obsah

Co kdybychom zrušili ostatní prodej?

Návštěvník Kamil

Ostatní prodej nehodinkového charakteru  

133 hlasů

1. 1. V inzerátech

• napsat, co vlastně prodávám
    • není potřeba, je mi to jedno
    • zrušit celou sekci

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nevím proč má někdo nutkání rozkliknout každou položku, které nerozumí. To opravdu někdo má? Nechci, neklikám.

Co kdyby to bylo něco, co by se mi mohlo hodit? A ty opravdu klikáš jen na inzeráty, ze kterých danou věc chceš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Liqid: Já klikám na to, na co kliknout chci. A rozhodně si pak nestěžuju, že jsem na něco kliknul. To je přece můj problém a ne problém inzerentů.

Jestli je tohle jediný důvod toho pravidla, pak je to pravidlo kontraproduktivní. Kvůli několika jednotlivcům s nutkáním klikat na vše, aby jim něco neuteklo, se vyrobí povinnost pro všechny a následně začnou mít problém i ti, kteří by normálně žádný neměli.

V čem je přínos takového pravidla?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Dostal jsem ohlas, že napsat do popisu inzerátu, co vlastně prodávám, je zbytečné. Že se jedná o "Kamilovu kravinu". :lol2:

Já nevím jak vás, ale mě opravdu nebaví rozklikávat inzeráty, kde nevím, o co se jedná. Argument že nemusím je lichý, protože jako mod někdy právě musím. Já to po domluvě s Patrickem zruším celé a nebudu muset poslouchat zbytečné nářky, žalování na ostatní a kecy. A zároveň nebudeme na očích berňáku, stejně se už zajímali.

On každý, když se ho to týká, začne vyvíjet horečnou aktivitu ve statusech, posílá mi několik odkazů, píše mi opakované SZ, apod. Místo aby jednoduše do inzerátu napsal o jedno slovo navíc. :(

Odkaz ke komentáři

Kamil: Patrně máš na mysli můj ohlas. Já  z pohledu uživatele takové pravidlo opravdu vidím jako zbytečné. A následné žalování navzájem je už jen žalostný výsledek existence takového pravidla.

A opravdu nerozumím proč někdo musí nutně klikat na všechno. Ani u moderátora tomu nerozumím. Ale nikdy jsem takovou činnost nedělal, tak to možná nevidím správně, nebo něco přehlížím, nevím.

Odkaz ke komentáři

Tak Kamile za prvé, já na nikoho nežaloval, já poukazoval na selektivní uplatňování pravidla znovu po tom, co jsi prohlásil že jsi sekci promazal a poděkoval jsi mi za upozornění (?, poslal jsem ti SZ s dotazem, jestli byl můj inzerát smazán protože tam nebylo "nůž" a proč to zrovna TADY vadilo), poslal jsem odkaz na tři náhodně vybrané inzeráty které dle pravidla měly být smazané.
Klidně bych do inzerátu psal slovo navíc, osobně to ale nechápu a nepsal jsem to tam z toho důvodu, že při otevření sekce bylo možná 40% inzerátu bez požadovaného údaje. Tak na co to pravidlo je?

A ano, namítal jsem proč mít pravidlo, které není uplatněno u 100% inzerátů?
A proč se cítím poškozen? Asi jako když pojede celá kolona rychlostí 60km/h na padesátce a pokutu dají jenom mně, i když ostatní měli taky změřené. Ano, je to legitimní, udělal jsem chybu, ale asi těžko si budu říkat "no tak měli pravdu, tohle se nemá dělat", spíš si budu stěžovat na selektivní uplatnění perzekutivní moci dost zvláštní cestou.

A ty mi pak napíšeš do SZ že tě nutím smazat celou sekci...

Nicméně jsem pro zachování, hodně jsem toho tam koupil a hodně prodal.

Odkaz ke komentáři

Kamil: Patrně máš na mysli můj ohlas. Já  z pohledu uživatele takové pravidlo opravdu vidím jako zbytečné. A následné žalování navzájem je už jen žalostný výsledek existence takového pravidla.

A opravdu nerozumím proč někdo musí nutně klikat na všechno. Ani u moderátora tomu nerozumím. Ale nikdy jsem takovou činnost nedělal, tak to možná nevidím správně, nebo něco přehlížím, nevím.

Třeba proto, že prodejní sekce je omezená. U inzerátu o kterých vím o čem jsou dovnitř nemusím, u těch, kde to zřejmé není holt ano.

Odkaz ke komentáři

prischera: Pořád nechápu proč bych na to musel klikat? Proč mod musí dovnitř? Jako jestli to není nabídka něčeho zakázaného? S názvem je to jistější?

A normálně se ptám a chci to vědět, zajímá mě to, protože tomu nerozumím. Nesnažím se rýpat nebo něco takového.

Odkaz ke komentáři

Já jsem pro zachování. Občas tam člověk narazí na zajímavé věci. Se zavedeným pravidlem popisu souhlasím. Ideálně pokud by ještě inzerát byl uveden způsobem jakým má být transakce realizována - prodej, koupě, výměna (a myslím, že by mohlo stačit je počáteční písmeno, ať, se tam pak do popisu vejdou i další údaje).

Za mne tedy nerušit, ale mít jasná pravidla a vychovávat (třeba právě i mazáním nesplňujících příspěvků) členy k tomu je dodržovat.

Odkaz ke komentáři

prischera: Pořád nechápu proč bych na to musel klikat? Proč mod musí dovnitř? Jako jestli to není nabídka něčeho zakázaného? S názvem je to jistější?

A normálně se ptám a chci to vědět, zajímá mě to, protože tomu nerozumím. Nesnažím se rýpat nebo něco takového.

Ano je to jednodušší, Když někdo napíše značku kterou neznám, tak dovnitř musím. Když napíše, že je to nůž, tak to asi nebude skrytý dětský kořárek. Nějak mám pocit, že je celá debata zbytečně hysterická, popis sekci zpřehlední a opravdu, ruku na srdce, je takový problém dopsat těch pár slov? Problém s ne jednoznačným uplatňováním je v tom, že odráží různé zkušenosti modů a zároveň prostě nechceme striktně promazat celou inzertní sekci. TAk nějak doufáme, že se to lidi postupem naučí. Cílem není šikana, ale zpřehlednění v této přídavné sekci chmagu. Je to zřejmější?

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...