sharz Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Bulova CURV Watch Features World?s First Curved Chronograph Movement zdroj: ablogtowatch.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Zajimavy.Nicmene pokud jde o tyhle prohnuty pouzdra, na mem zapesti nejlip sedi hodinky s kulatym vyboulenym dynkem, takze presne pravy opak tohohle tvaru, ale mozna mam jen divnou ruku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 I když pod tím prohnutým zadním sklem a plechem tipuju malej plochej modul, jsou zahnutá ručičková chrona přinejmenším o zajímavá designová inovace...Mimochodem, netušíte někdo proč Bulova na svých novodobých hodinkách tak zoufale šetří s luminiscencí a safírem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Mne prijde ze je na tom strojku prohlej jenom ten kryci plech Ale tezko soudit z jedny fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Mě se to teda líbí moc. Bulova u mě neustále stoupá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maxipesfik Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 http://intl.bulova.com/collections/curv Link to comment Share on other sites More sharing options...
transdriver Posted October 18, 2016 Report Share Posted October 18, 2016 wow, moc pěkný bzučáky... hezky čitelný a elegantní. Bulova CURV Watch Features World?s First Curved Chronograph Movement Bulova-Curv-aBlogtoWatch-4.jpgBulova-Curv-aBlogtoWatch-2.jpg zdroj: ablogtowatch.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
P11 Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Chlapi, už ste to niekto mali v/na ruke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 hm, bulovi mi začali bzučať hlavou ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladice Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Na Bulovy zacinam valit bulvy:-). Semtam se u nich objeví fajnovej kousek a k tomu si vždycky připomenu, že zakladatel byl Čech. Až pojedu do Ameriky, tak je tam omrknu:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Štencek Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Zahnuté Bulova Curv máme na prodejně, tak jestli jste ještě neviděli, přijďte je k nám omrknout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Asi mi už definitivně hrabe, ale mě se to asi líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepyczek Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Asi mi už definitivně hrabe, ale mě se to asi líbí.Vyzkoušet se má všechno :-).Škoda jen té WR... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 WR mi neva, do sprchy ani dřezu s hodinkama nelezu a k vodě si beru potápky Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Asi mi už definitivně hrabe, ale mě se to asi líbí.je to ale veľká paráda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Budu muset prodat nějaký Wardy a jdu do toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Budu muset prodat nějaký Wardy a jdu do toho tak budem zvedavý na tvoje pocity, Bulova je OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Zahnuté Bulova Curv máme na prodejně, tak jestli jste ještě neviděli, přijďte je k nám omrknout.Dobrý den. Jeden dotaz. U medelu 98A162 uvádíte, že je pouzdro ocelové. Mám však pocit, že je titanové. Můžete to prověřit? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosco Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Dobrý den. Jeden dotaz. U medelu 98A162 uvádíte, že je pouzdro ocelové. Mám však pocit, že je titanové. Můžete to prověřit? DikyDobrý den, děkujeme za podnětný dotaz. Pouzdro u modelu Bulova 98A162 by mělo být kombinací titanu a oceli, momentálně se snažíme ověřit, v jakém poměru/ na jaké části jsou jednotlivé materiály použity. Jakmile budeme mít více informací, určitě je sem doplníme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted January 16, 2019 Report Share Posted January 16, 2019 Zajímavej detail je absence centrální vteřinovky chron - running seconds u 6 plní obě funkce. Škoda, že jsou chronofunkce dost blbě čitelný. Já si říkal, jestli z legrace přece jen nezkusit, ale ne. Uznávam, že je to "něco jinýho". Když teď divně prohýbat sklo může i AP, tak proč ne Bulova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts