Jump to content

Bulova CURV

sharz

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zajimavy.

Nicmene pokud jde o tyhle prohnuty pouzdra, na mem zapesti nejlip sedi hodinky  s kulatym vyboulenym dynkem, takze presne pravy opak tohohle tvaru, ale mozna mam jen divnou ruku....

I když pod tím prohnutým zadním sklem a plechem tipuju malej plochej modul, jsou zahnutá ručičková chrona přinejmenším o zajímavá designová inovace...

Mimochodem, netušíte někdo proč Bulova na svých novodobých hodinkách tak zoufale šetří s luminiscencí a safírem?

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Zahnuté Bulova Curv máme na prodejně, tak jestli jste ještě neviděli, přijďte je k nám omrknout.

Dobrý den. Jeden dotaz. U medelu 98A162 uvádíte, že je pouzdro ocelové. Mám však pocit, že je titanové. Můžete to prověřit? Diky

Dobrý den. Jeden dotaz. U medelu 98A162 uvádíte, že je pouzdro ocelové. Mám však pocit, že je titanové. Můžete to prověřit? Diky

Dobrý den, děkujeme za podnětný dotaz. Pouzdro u modelu Bulova 98A162 by mělo být kombinací titanu a oceli, momentálně se snažíme ověřit, v jakém poměru/ na jaké části jsou jednotlivé materiály použity. Jakmile budeme mít více informací, určitě je sem doplníme.

Zajímavej detail je absence centrální vteřinovky chron - running seconds u 6 plní obě funkce. Škoda, že jsou chronofunkce dost blbě čitelný.

Já si říkal, jestli z legrace přece jen nezkusit, ale ne. Uznávam, že je to "něco jinýho". Když teď divně prohýbat sklo může i AP, tak proč ne Bulova.